sabah hemen kısaları kapattığımdan beri flatim.fdow da dün ile bugün oluşan tepeler noktasında uyumsuzluk var(30 dak.)..bu gece ya flat ya kısa girerim..gidersede canı sağolsun.
Printable View
sabah hemen kısaları kapattığımdan beri flatim.fdow da dün ile bugün oluşan tepeler noktasında uyumsuzluk var(30 dak.)..bu gece ya flat ya kısa girerim..gidersede canı sağolsun.
[QUOTE=Ardasu;95429]gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.[/QUOTE]
karlılık açızsından tabiki vob altın ama tahta çok sığdır .. .. kaldıracı 1/12-13 falan .. . ama en iyisi dediğim gibi forexde ons almaktır ..
[quote=selçuklu;95433]karlılık açızsından tabiki vob altın ama tahta çok sığdır .. .. kaldıracı 1/12-13 falan .. . ama en iyisi dediğim gibi forexde ons almaktır ..[/quote]
Yırca goldtr veya vobgold da işlem yaptığınızda USDYTL riskini de alırsınız..Misal XAUUSD %2 çıktı ama USDYTL %2 den fazla düştü..avucunuzu yalarsınız..ama XAUUSD çıktı ve USDYTL de çıktı o zman katmerli kazanırsınız...Yani ikisi birlikte aynı yöne hareket ederse ve siz ters pozdaysanız, tahtada sığ olduğundan feci kabuslar görmeye başlarsınzı
bender hareket getirdi..
günlük maksimum seviye 29900.
yeni yüksek seviye gerçekleştiği an ilave uzun.
momentum kaybından dolayı periyodu hızlandırdım stop seviyem 29450 !
[QUOTE=Ardasu;95429]gldtrf (altın fonu) almakla vob altın almak arasında hangisi avantajlı acaba?
yükselmeye oynadığımızı düşünürsek.[/QUOTE]
Sakin aytırımcı derinlik bakımından GLDTRyi tercih edebilir. KAladıraç yoktur %kaç hareket ederse o akdar kaznaırsınız.. VOB altın kontratlarında ise kaldıraç avantajı nedeniyle daha çok kaznaırısnız ama sığlık nedniyle bu akzancın bir kısmını bırkam ihtimaliniz de var.
anlaşıldiki son süreç gibi devam edecek bu.
yani yine kırılana kadar bantlar.
seçime kadar böyle.
sürekli yakalanılan karlar cebe alınmalıdır.
stoplosslar yakın olmalıdır.
sevgiler.
[quote=VOBiX;95436]Sakin aytırımcı derinlik bakımından GLDTRyi tercih edebilir. KAladıraç yoktur %kaç hareket ederse o akdar kaznaırsınız.. VOB altın kontratlarında ise kaldıraç avantajı nedeniyle daha çok kaznaırısnız ama sığlık nedniyle bu akzancın bir kısmını bırkam ihtimaliniz de var.[/quote]
da..seni dışında sakin adam görmedim ben forumda...bi de jerfin sakin sayılır
[QUOTE=Astatin;95438]da..seni dışında sakin adam görmedim ben forumda...bi de jerfin sakin sayılır[/QUOTE]
en sakini benim abi yapma ... :.... 50 defa poz değiştirirm bir günde .. ... :D şelale ralli lafları havada uçuşur ..hahahaha .:D :D
yüzey
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4602/fexcci.gif[/IMG]
[quote=selçuklu;95439]en sakini benim abi yapma ... :.... 50 defa poz değiştirirm bir günde .. ... :D şelale ralli lafları havada uçuşur ..hahahaha .:D :D[/quote]
ya tamam sakinsinde:..: öyle kımıl kımıl öyle gıpır gıpır öyle janjanlı bi kardeşimizsin..tam da sakin sayılmazsın:..::..::..: ...
neyseki Hattori Hanzo lar yok forumda....dng.dng
[quote=fXci;95440]yüzey
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/4602/fexcci.gif[/IMG][/quote]
adım gibi eminim..o histogram bir hareketli ortalama :) hemde ağır olanından
bender bayrağı devraldı ,
[IMG]http://i42.tinypic.com/2jd2yol.gif[/IMG]