29600 kırılmadan uzunları stoplamaya elim varmayacak anlaşılan, ama orası kırlmaya yüz tutarsa ne var ne yok kısa, saygılar...
Printable View
29600 kırılmadan uzunları stoplamaya elim varmayacak anlaşılan, ama orası kırlmaya yüz tutarsa ne var ne yok kısa, saygılar...
[QUOTE=jerfin;95479]kapattığım dolar longlarımı yerine koydumm....kim korkar MB den..:..:lelele[/QUOTE]
Sen eskiden zıp zıp zıp yapardın şimdi lelele mi oldu:..:
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95464][B]50,640-50,800-51,060 aralığından FULL ALTIN nisan kontrat UZUNUM kayıtlara gecsin. [/B]
yAZ geliyor düğünlerde takıcak altın lazım )
Stop um 49900 lara inerse stoplarım.... Hedefim 57,000 ( eğer bu gerçekleşirse porfföyü 2 ye katlarım...)
Hem bu ara hastam var biraz kafa dinlemiş olurum....
ALTIN da kazançlardan vergi var mı ? cevap verirseniz tşk ederim..
saygılar.[/QUOTE]
Endeks harici hepsinde net kardan %10 stopaj var.
VOBda yükselen takoz tehditine dikkat. Hayal görmüyorsam tabi.
[QUOTE=Astatin;95480]Aysi :) Dubleleri diyosan senin mesajın üzerine yapmadım, rahat ol :)..sadece buradan sonra sat sinyali gelirse feci yıkım olacak deyip..stopuda günlük yükseğin 100 puan üstüne koyup beklemekteyim..[/QUOTE]
asti üzgünüm ama senin pozisyon stop olur soyleym :)
3/3 kısa....full metal jacket
[QUOTE=sazan;95473]VOB 15 dk'lık.
Grafikteki yükselen kırmızı trendline kırılırsa, sazan kaçar. (Longlar short'a döner)[/QUOTE]
Hah işte bahsettiğim buydu. Azcık uzaktan bakınca yükselen takoz oluyor bu.
30400göstermek isticeklerdir bana göre..
[quote=furkan;95485]asti üzgünüm ama senin pozisyon stop olur soyleym :)[/quote]
tost olmasında stop olsun..sana bişi olmasın...
(tost: tostumu yedim bekliyorumdaki tost)
[quote=furkan;95488]30400göstermek i[COLOR=red]sticeklerdir[/COLOR] bana göre..[/quote]
kimler hocam..biri senin kesin de diğerlerini tanıyor gibisin.lelele.lelele.lelele olmaz demiyorum..olabilir
Vee son olarak topicte altın muhabbeti iyice artmış olduğundan, daha önce verdiğim günlük altın (XAUUSD) Günlük grafiği. (Önceki grafik ve yorumlara önceki mesajlarımdan bakabilirsiniz.)
950 $'a kadar yükseliş potansiyeli olamkla birlikte, bence altın
a. Ya 950 dolar üstü kapatırsa alınır. (Stop loss 950 altı kapanış)
b. Ya da aşağıdaki kutucuklardan birine düşünce , (ideali alttaki kutucuk) alınır.
Çok kısa vadeli almıyorsanız (950$'a kadar), bence alım için erken.
Tabi hepsi BENCE.
Bol kazançlar.
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=goldv.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8257/goldv.png[/IMG][/URL]
jerfin bunlar akşama bizi çiğen çiğen yemmesinler ?