[QUOTE=Astatin;95490]kimler hocam..biri senin kesin de diğerlerini tanıyor gibisin.lelele.lelele.lelele olmaz demiyorum..olabilir[/QUOTE]
izmirliyim..vob nerede ? anladın sen onu :) hehehe
geyiklerine benide cektin vala seans izliyorum şaka şaka
Printable View
[QUOTE=Astatin;95490]kimler hocam..biri senin kesin de diğerlerini tanıyor gibisin.lelele.lelele.lelele olmaz demiyorum..olabilir[/QUOTE]
izmirliyim..vob nerede ? anladın sen onu :) hehehe
geyiklerine benide cektin vala seans izliyorum şaka şaka
[quote=fXci;95492]jerfin bunlar akşama bizi çiğen çiğen yemmesinler ?[/quote]
Normlde akşam balık yemeğe gidilir..Ama gördüğünüz üzere Bay SAZAN ın verdiği teknik koşullarda sağlandığı sürece, Bay SAZAN ve kısa ömürlü aktif element ben bir şirin dalgıç köpek ve bir peri yemeye geleceğiz diye planlıyoruz...Tabi BİZCE (:))
[QUOTE=bull market;95482]Sen eskiden zıp zıp zıp yapardın şimdi lelele mi oldu:..:[/QUOTE]
dolarları fulledim.. zıp zıp zıp..:..::..:
[QUOTE=fXci;95492]jerfin bunlar akşama bizi çiğen çiğen yemmesinler ?[/QUOTE]
ohoooo ben hani oldu longları kapatalı sen daha duruyor musun..:)
evet, yapı kredi silkelenmeye başladı ama DSI'de tık yok.
büyüklük bende kalsın. 250 puan yeter silkemele için. flat!
[QUOTE=Astatin;95494]Normlde akşam balık yemeğe gidilir..Ama gördüğünüz üzere Bay SAZAN ın verdiği teknik koşullarda sağlandığı sürece, Bay SAZAN ve kısa ömürlü aktif element ben bir şirin dalgıç köpek ve bir peri yemeye geleceğiz diye planlıyoruz...Tabi BİZCE (:))[/QUOTE]
beni yiyemezsiniz malesef üzgünüm.. 675 den kapattım, bir daha da poz açmadım.. ful ful ful dolardayımmmm.kom
Uffff, çok fena bastılar, kapandım ve kısaya geçtim...
[QUOTE=selçuklu;95458]
29,400 stoploss ve uzun ... ralli..5 al 15 al saatlik sınırda al .. günlük sat..[/QUOTE]
29675 longcover ve kısa .. şelale .. 5 satta üstü alda .. günlük satta ..
30175e girdik emirleri ya gelecek ya gelecek :)
[QUOTE=furkan;95493]izmirliyim..vob nerede ? anladın sen onu :) hehehe
geyiklerine benide cektin vala seans izliyorum şaka şaka[/QUOTE]
Yeni asır gazetesinin karşısında çok dandik bir yerde iş hanının ii katını ayırmışlar içeirde incin top atıyor. .dng
Selam arkadaşlar
Ne oynak Piyasa Dansoz gibi Başım Döndü
fxci, dax hedefini vurdu, durma uzunda bence..