[QUOTE=gacırt;95524]tatlı tatlı yemenın acı acı .... olurmuş :) tr ye soktuktan sonra 5 sene gecince kapıda maliyeden gelen tebliggatı görmek çok acıtıyor[/QUOTE]
%40 vergimi istediler yoksa sn. gacırt..
Printable View
[QUOTE=gacırt;95524]tatlı tatlı yemenın acı acı .... olurmuş :) tr ye soktuktan sonra 5 sene gecince kapıda maliyeden gelen tebliggatı görmek çok acıtıyor[/QUOTE]
%40 vergimi istediler yoksa sn. gacırt..
[quote=VOBiX;95518]FXte USD TRL oynayın vergisiz.[/quote]
hmmm mantıklı...
[QUOTE=furkan;95521]belkide geçici binaya falan gttin zaten vob yeniasırın binasında değil bende gittim farklı yerleremi gittik :)[/QUOTE]
Yeni asır binasında değil karşısında. tHY ajansının üstünde myidi onu hatırlamıyorum. İki yıl önce gittim ben. binanın önünde ışıklı tabela var fiaytlar geçiyordu.
[QUOTE=bull market;95529]%40 vergimi istediler yoksa sn. gacırt..[/QUOTE]
sn bullmarket arkadaşımın başına gelmişti detaları sorarım
Nedir bu işin aslı? FX firmalarından elde edilen kazançlar vergiye tabi mi? Bilginiz varsa özelden ya da genelden paylaşırsanız sevinirim.
XU030 30,200 geçemedikten sonra hiçbir şey olmaz bu piyasadan..
yanlız intikatörler dow dibi buldu diyor. macd düşen kanalını yukarı kırdı dow'da.!! eğer macd haklı çıkarsa bundan sonraki düşüşler dip çalışması için olacak.. ama ben dow'da 5000 bekliyordum macd..:(
[QUOTE=gacırt;95526]sendeki sabır bende olsa .dng[/QUOTE]
abi ben sistemimin dilencisiyim. sadaka bile vermiyor muslukları kesti. sabredelim bakalım.
Dow 7400 7500 den döner yeni dip arar ama zamanı bilemiyorum
[QUOTE=VOBiX;95531]Yeni asır binasında değil karşısında. tHY ajansının üstünde myidi onu hatırlamıyorum. İki yıl önce gittim ben. binanın önünde ışıklı tabela var fiaytlar geçiyordu.[/QUOTE]
thy nin üzerinde vob binası
yurdışı kazançtan elde edilen vergi(forex,futureler ve hisse vs.) beyana tabidir..siz beyan etmezseniz maliye yakalar ve öper..oran yanlış hatırlamıyorsam % 20 vergi vardır..teknoloji çagında maliyeden kurtuluş yok..
içinde bulunduğumuz saatte günün en yüksek hacimi oluşmuş oldu..
dikkat !!!
dow 7200 kırdı gibi yapsada bizde burada kopsak :)