günün ve bu haftanın piyasa özeti "ne bu borsadan ne bu vobdan nede bu py den cacık olmaz"
Printable View
günün ve bu haftanın piyasa özeti "ne bu borsadan ne bu vobdan nede bu py den cacık olmaz"
[QUOTE=Astatin;95603]bugün basarlar..yrını bilmiyorum :) aslında biliyorum[/QUOTE]
Kpanışta söyle o zaman:..:
[quote=excali;95607]Vay be. Ne ralli yaptık ya. Keşke %10 daha az ralli yapsalardı. Valla hızlarına yetişemedim .dng.
[COLOR=red][B]-%0.14[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]Astatin , sen birşey mi biliyordun yoksa? Ajan filan mısın?.brv[/COLOR][/B][/quote]
Sayın genel yayın yönetmeni,
Dün geceye niye kısa girdiğimi yazmıştım uzun uzun :) basın açıklaması ile... odur başkada bişi bilmem :) risk aldık ama gerekçeler sağlamdı..
Bu arada 2-0 olduk :) Bi soraki %5 DJ yükselişindede beklerim..ama bu kez baklavasına :)
PS: Yazdıklarımdan göçtük mahvulduk yarın taban yiyoz falan anlaşılmasın..29100 altında kapatmayan VOB her naneyi yiyebilir yedirebilir...
[quote=Astatin;95611]Sayın genel yayın yönetmeni,
Dün geceye niye kısa girdiğimi yazmıştım uzun uzun :) basın açıklaması ile... odur başkada bişi bilmem :) risk aldık ama gerekçeler sağlamdı..
Bu arada 2-0 olduk :) Bi soraki %5 DJ yükselişindede beklerim..ama bu kez baklavasına :)
PS: Yazdıklarımdan göçtük mahvulduk yarın taban yiyoz falan anlaşılmasın..29100 altında kapatmayan VOB her naneyi yiyebilir yedirebilir...[/quote]
[B]Kazandıklarınla senin baklava alman lazım foruma bence. Kabul edenler???[/B]
29000 -29850 arasında konsalidasyon bitmiştir.
aşagı gaplı günler , çok yakınımızda ,
UZUN da ki arkadaşların dikkatli olması stoplar için.
[QUOTE=excali;95607]Vay be. Ne ralli yaptık ya. Keşke %10 daha az ralli yapsalardı. Valla hızlarına yetişemedim .dng.
[COLOR=red][B]-%0.14[/B][/COLOR]
[B][COLOR=black]Astatin , sen birşey mi biliyordun yoksa? Ajan filan mısın?.brv[/COLOR][/B][/QUOTE]
O kadar analzi koyduk dow bu kadar artmış biz bu kadarla eşlik etmişiz diye .dng
Seansın sonunda yine dayanamadım kısa girdim, bu sefer yarın açılışı 28750 civarı beklediğimden kısa girdim geceye:), saygılar.
geceye yine su yüzeyinde girdim bu sefer köpeng balıkları beni parça pinçik etmezse çok şanslıyım.. ana sistem sana güveniyorum bitanem
Öyle mi olur bilmiyorum ama; DJ bu akşam sadece 0.01 bile eksi kaparsa burası -400 açılır yarın... cümleten iyi akşamlar... verimli gün oldu...
[QUOTE=fXci;95616]geceye yine su yüzeyinde girdim bu sefer köpeng balıkları beni parça pinçik etmezse çok şanslıyım.. ana sistem sana güveniyorum bitanem[/QUOTE]
Valla sisteme yalvarmayla güvenmeyle olsaydı herkes köşeyi döndüydü sn. fXci:)...
geceye full flat.
yukarı çıkarsa satarım.
aşağı düşerse alırım.
sevgiler.
[QUOTE=kayahan;95606]İMKB'DEKİ YABANCI PAYI (%) [IMG]http://bigpara.ekolay.net/cfxtemp/CFT0311_170124F4.png[/IMG][/QUOTE]
görünmüyor resim kayahan ne resmi o :D.... kaç olmuş yabancı payı .. % 0 mı . .:)