[quote=bull market;95610]Kpanışta söyle o zaman:..:[/quote]
29325 :..::..:
yarınada 28425:..::..::cool::cool::cool: CSI İstanbul:cool::cool::cool:
Printable View
[quote=bull market;95610]Kpanışta söyle o zaman:..:[/quote]
29325 :..::..:
yarınada 28425:..::..::cool::cool::cool: CSI İstanbul:cool::cool::cool:
geceye altın long .. endeks kısa .. ama kötü bir his var içimde .. hayırdır inşallah ...
şu 15 dk lık kertik canımı sıkıyor ya yuvarlayın 18:00 yada 17:00 a
kısa kaldık 29600 den.
[quote=VOBiX;95614]O kadar analzi koyduk dow bu kadar artmış biz bu kadarla eşlik etmişiz diye .dng[/quote]
Ana sayfaya istatistikleri koyarsanız, sanırım bayağı faydalı olur..
kapanış ,
[IMG]http://i42.tinypic.com/o0xo5t.gif[/IMG]
dowda piyasa beklentisi az aşağı yapması.
ama dün alamayanlar tutuyor.
sebebi yarınki beklenti.
bakalım ne yapacak.
bizde son zamanda seçim belirli görünürken bu aralar yabancı akp nin %40 altına sarkma olasılığını, ve olmayan imfyi, çıkmayan paketleri, kötü sanayi rakamlarını satıyor.
en ufak artsa mal yediriyorlart şimdilik, ayak uydurmak lazım, yükselişkler satış fırsatı gözüküyor.
tam bir yıl öncede aynısı olmuştu.
sevgiler.
[QUOTE=Astatin;95621]29325 :..::..:
yarınada 28425:..::..::cool::cool::cool: CSI İstanbul:cool::cool::cool:[/QUOTE]
Peeeeh beee, iyiki kısa girmişim.dng CSI İstanbul CSI New york u döver bikerem diyimi asti.lelele.lelele
[quote=bull market;95629]Peeeeh beee, iyiki kısa girmişim.dng CSI İstanbul CSI New york u döver bikerem diyimi asti.lelele.lelele[/quote]
NY yi kesin de, Londra yı bilemem:D
[QUOTE=bull market;95629]Peeeeh beee, iyiki kısa girmişim.dng CSI İstanbul CSI New york u döver bikerem diyimi asti.lelele.lelele[/QUOTE]
bende dayanamadım kapanışta kısa girdim hayırlısı geç kaldım biraz ama çok zayıf kaldık
Hay Allah,
EW cilere takılmayı unutuyordum..Nerde bakiim şu EW ciler, bi boylarını göriim bakkimmm.. Sağanak kardeşimi biliyorum dünden beri benle, sağanak oluyoruz yağıyoruz boğaların üstüne..Ama diğer EW ciler arazi. Uygun bi dalga gelse de sörfetsek havasındalar.. Hadi şu 24000, 23000 neyse bi gidelim artık, sıkıldım ben buralardan..Dalga geçiyorum sanmayın...Ciddiyim
Gece ilerleyen saatlerde geleceğim tekrar. Hellim ve EW ciler nazik kelimelerimin, boğalar ise şiddetli baskımın hedefi olacaklar...
AYRICAAAAAAAA;
DJI lotoya katılmayan arkadaşlarımızı esefle kınıyorum. Katılın ki, VOBIX in geceleri cehennem olsun, 6 tahmin içinden birinci ilan etmek kolay tabi ama 100 tahmin olsun görsün tahmin topiği açmanın kaç bucak olduğunu :) Hadi hadi, çekinmeyin. Herşey VOBIX in gecesini zehir etmek için :) Ayrıca şikeli tahminleri ile ödülleri toplama şansı da azalmış olacaktır.. :)
[QUOTE=YAVUZHAN;95623]şu 15 dk lık kertik canımı sıkıyor ya yuvarlayın 18:00 yada 17:00 a
kısa kaldık 29600 den.[/QUOTE]
yok abi ... olmazsa olmaz o 15 dk çok kıymetli trade ediyoz orada .. kalkmasın lütfen .. münkünse 18:00 olsun ... haha :D:D