[QUOTE=halojen;282184]74.5 civarı kapatırsa tam süper olacak bugün için...[/QUOTE]
74.45... pztesi artı açılış olacak yüksek ihtimalle...
iyi tatiller....
Printable View
[QUOTE=halojen;282184]74.5 civarı kapatırsa tam süper olacak bugün için...[/QUOTE]
74.45... pztesi artı açılış olacak yüksek ihtimalle...
iyi tatiller....
iyitatiller..iyi iftarlar....
iyi akşamlar iyi tatiller dilerim...
halojen,
amma benzerlikmiş ya,
tam dediğin yerde kapadı bu,
hadi bakalım pzt ye...:)
göstergeler +gap diyerek kapattılar...
vay anasını. göstergelerin kafasına 500 puan yemiş haliyle inat ettikleri poza girmek varmış...:)
neyse biz de bugünü çok şükür hem vobda hem parite tarafında + kapattık.
herkese iyi tatiller...
iyi haftasonları dilerim...:)
Cümleten iyi aksamlar iyi tatiller
geceye long
Unlimit patron tirende seni göremedim asa inmiştim baktım en ön vagondasın tekrar bindim ama makinist çift bilet parası kesti.
Allah emanet olun dostlar
sapina, dibine, umugune kadar sort:::
iyi tatiller:rolleyes:
herkese teşekkürler, iyi tatiller
herkese iyi haftasonlar.
saygılar.
[B]2 sistem [/B]aynı yönde ise mesela [B]uzun[/B] ise.... ve ek olarak [B]dow ters[/B] olarak ,yani [B]eksi %1 falan [/B]ise ,işte o zaman çok rahat uzun olunur..misal bugün...
pek geceye poz. bırakmıyacagım..ama yukardaki koşullar olursa affetmem...tekrardan iyiakşamalr.
[QUOTE=nunu;282252]sapina, dibine, umugune kadar sort:::
iyi tatiller:rolleyes:[/QUOTE]
O ne abla öyle ya kim kızdırdı seni
iyi akşamlar iyi haftasonları dostlar ...
iyi akşamlar,iyi tatiller !
[quote=oguzhan;282249]Cümleten iyi aksamlar iyi tatiller
geceye long
Unlimit patron tirende seni göremedim asa inmiştim baktım en ön vagondasın tekrar bindim ama makinist çift bilet parası kesti.[/quote]
patron kusura bakma valla aslında 74,425'ten açtığım longları 75,075'te stopladım. stoplama sebebim göstergeler değil başka bir şeydi.
biraz canım sıkıldı, az dinlendim ama güzel yerden mallanıp sonra da 74,350den verdim.
bugün için yeterli...önemli olan çok kazanmak değil günü + kapatmak.
hep böyle bakıyorum ben.
herkese iyi tatiller...
[quote=nunu;282252]sapina, dibine, umugune kadar sort:::
iyi tatiller:rolleyes:[/quote]
don gömlekten çok daha iddialı bir söylem :::
[quote=nunu;282252]sapina, dibine, umugune kadar sort:::
iyi tatiller:rolleyes:[/quote]
sicaklar bunaltti.:::
dow bugun 10000'in altini test eder ama uzerinde kapatir. .lelele.lelele.lelele
[quote=The Tatar;282265]don gömlekten çok daha iddialı bir söylem :::[/quote]
banlanma endisesi ile daha yazamadigim neler var, bi bilsen:..::..::..:
tüm üstadlara teşkler paylasımlarınız için cok saolun
cümleten iyi tatıller
[quote=nunu;282267]banlanma endisesi ile daha yazamadigim neler var, bi bilsen:..::..::..:[/quote]
Affedilmen için anket manket açar hallederiz sen dök içini... ::: :..:
jelibon abi dediydi opsiyon günüymüş galiba üwwwww heç derdi bitmiyiiirr bu usalılarında :D üwww
İyi akşamlar, iyi tatiller:)
selam yiğitler.. ne sistem ne histem körgöz cücük miktar ekim şort devam...wayyy..ziestenlerin 1 i satta 3 ü alda kapamış...dur şimdi sarıgermede gerilmiyeyim.....
memü,
mesajlarda hiç ühühühühü dememişsin...bunu iyiye yorayım mı..ehuheue
[quote=Astatin;282277]selam yiğitler.. ne sistem ne histem körgöz cücük miktar ekim şort devam...wayyy..ziestenlerin 1 i satta 3 ü alda kapamış...dur şimdi sarıgermede gerilmiyeyim.....
memü,
mesajlarda hiç ühühühühü dememişsin...bunu iyiye yorayım mı..ehuheue[/quote]
sistem patlaması yaşıyoruz patron üww :D halojen abide geldi dedi yükselecek vella bilgi akışı çok yoğun üwwww :) saraylı abi trend yaptı üwww ordan heyecanlanıyorum felan sazan abi de bi indikasyon ayarlamış ayrıca fxci patron 77 projeksiyonu yapmış gündem çok yoğğundu bugün üwww :D:D bugün bizim işlerde eyii satışlar felan güzel herşey batmadım henüz vobda da :D:D
[quote=unlimitted;282264]patron kusura bakma valla aslında [COLOR=red]74,425'ten açtığım longları 75,075'te stopladım.[/COLOR] stoplama sebebim göstergeler değil başka bir şeydi.
biraz canım sıkıldı, az dinlendim ama güzel yerden mallanıp sonra da 74,350den verdim.
bugün için yeterli...önemli olan çok kazanmak değil günü + kapatmak.
hep böyle bakıyorum ben.
herkese iyi tatiller...[/quote]
ula vay be..unlipatta ne para var..karlı pozisyonları bile stopluyor..TP yapacağına TİP atıyo palaya..vay be...:D:D
Bu arada yemek öncesi can sıkıntısı grafları;
PALA ayın 12 si gibi sistemlere girişmeye başlamış...Doğru zamandamı tatile çıkmışım ne..teprik ederim..
STROPATRO reca ederim..Montihol abimizin adını montipiton :..:felan deyu dejenere etme..Kendi olayında haklı olduğu gibi, VOB uyarlaması da haklı..şimdilik...üwww
[IMG]http://i35.tinypic.com/14bnv9j.jpg[/IMG]
Vade başından pozisyonu olanlar içinden şampiyonlar.
Şu maliyetlere bakar mısınız
Herkese iyi tatiller
[img]http://666kb.com/i/blyurxc5ajrttslun.png[/img]
iyi tatiller bu hafta iyi geçmedi.
Matriksde indikatör oluşturmayı bilen bir arkadaş lütfen yardım etsin
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=282327&postcount=54[/URL]
referanduma da yaklaşıyoruz yarın rte bey samsunda evet için heryeri geziyor galiba... ne çıkacak acaba üwwww rallimi olur gol mü olur ne yapacak pala efendi üwwwww
genel olarak bakınca bu kapatma davası aym yaş vs. vs. vs.vs. hepsinin sonucunda yükseliş oldu :)
[QUOTE=seagate;282330]referanduma da yaklaşıyoruz yarın rte bey samsunda evet için heryeri geziyor galiba... ne çıkacak acaba üwwww rallimi olur gol mü olur ne yapacak pala efendi üwwwww
genel olarak bakınca bu kapatma davası aym yaş vs. vs. vs.vs. hepsinin sonucunda yükseliş oldu :)[/QUOTE]
Yorma kendini borsa bilir sonucu..lelele
Ünlüdür bilmekle..brv
Jelibon.
[QUOTE=jelibon;282335]Yorma kendini borsa bilir sonucu..lelele
Ünlüdür bilmekle..brv
Jelibon.[/QUOTE]
aynen öyle... aksini savunanlar geçmişten bihaber olanlardır...
bihaber olan bertaraf olur... :..:
:) tamam şimdi napioz pzrtesi :D üwww
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/86eba65b.png[/IMG]
selpatros analiz ltd öne alalım :D
[QUOTE=seagate;282354]
selpatros analiz ltd öne alalım :D[/QUOTE]
Baklava dilimi gibi....:p:p
Çok güzel gözüküyor....brv.brv+.
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]Şimdi geriye doğru baktığımızda;:rolleyes:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]geldiğimiz nokta itibarıyla,[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]bu topiğin imkan ve kaabiliyetleri için konuşursam:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-Başta; çok değerli yorum yeteneği yüksek arkadaşlarımız var,onlar kendilerini bilirler!!(bu lafa bitiyorum...:::)...Ayrıca piyasa okumasıyla çok güzel trade eden arkadaşlar var,bu iki grup arkadaş bu topiğe ,büyük katkı yapmaktalar....brv[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-vadeli piyasanın uv li ve ov li dalga hedefleri hakkında ew ile öngörüler yapabilmekteyiz,bunlar sonradan doğru ya da yanlış çıkabilmekte...:p...ama bize ov li bir vizyon vermekte...:eek:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-ETR ve STR gibi sistemlerle daytrade ederken ,piyasa giriş ve çıkış noktaları belli olmaktadır...:yü::dü:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-SRB ve ORB-S gibi sistemlerle piyasa açılışından hemen sonra yukarı ve aşağı kırılma noktalarını önceden biliyoruz...[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-Destek ve direnç hesapları için değişik yöntemler kullanıp,bunları ertesi gün için önceden bilebiliyoruz...:)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-Keza günlük pivotu, anlık olarak bilebiliyoruz...;)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]-Yeni geliştirilen DTF sistemi ile ; 5' lık vadeli grafiğinde, piyasanın trend yaptığı ve yatay hareket yaptığı bölümleri bulabiliyoruz...Bu çok önemli bir gelişmedir...+.Vee bunu MS ya da Matriks 'te mekanik hale getirmiş te durumdayız...DTF sistemini daytrade ederken STR ve ETR gibi başka bir sisteminiz varsa ,onun yanında bir trend avcısı olarak ta kullanabilirsiniz....:)[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#9932cc]Daha iyi olmamız gereken konular, hep olacaktır...[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#9932cc]Açıkça konuşursam ,geldiğimiz noktayı beğendiğimi söylemem gerekiyor....lelele.brv.brv.brv.lelele[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
T..CT..CT..CT..CT..C
[B][I][SIZE=3]1.) Trend /Yatay Hareket Analizi[/SIZE][/I][/B]
[B]DTF: [IMG]http://www.mazeguy.net/symbolic/arrow.gif[/IMG] yatay hareket[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 74.675[/B]
[B]GD: 73.750[/B]
[B]GK: 74.450[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]74.475 :yü:[/B]
[B]74.175 :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.075[/B]
[B]3.Direnç : 76.150[/B]
[B]2.Direnç : 75.225[/B]
[B]1.Direnç : 74.850[/B]
[B]Pivot : 74.300[/B]
[B]1.Destek : 73.925[/B]
[B]2.Destek : 73.375[/B]
[B]3.Destek : 72.450[/B]
[B]4.Destek : 71.525[/B]
[B][I][SIZE=3]6.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.650[/B]
[B]3.Direnç : 75.225[/B]
[B]2.Direnç : 74.950[/B]
[B]1.Direnç : 74.750[/B]
[B]1.Destek : 74.150[/B]
[B]2.Destek : 73.950[/B]
[B]3.Destek : 73.675[/B]
[B]4.Destek : 73.250[/B]
[quote=halojen;282336]aynen öyle... aksini savunanlar geçmişten bihaber olanlardır...
bihaber olan bertaraf olur... :..:[/quote]
sonucun bilinmesi son zamanlarda geçerli olmakla birlikte 95 seçimlerinde refah partisi kazanınca çökmüştük ilk tepki olarak
daha sonra kısa bir süre bocalamanın ardından siyasi sorunlar olmasına rağmen ralli başlıyor
sonuç olarak borsa seçim sonucunu bilse de bilmese de gitmek istediği yere gidiyor
ek olarak seçimin yansıması 14 ay sonra 28 şubat olarak sonuçlandı
sevgili halojen senin gibi eski bir borsacı piyasanın her olayın sonucunu bilemediğini görmüştür
ben de artık unutmaya başladım özellikle yakın geçmişi
bu piyasa adamda kafa bırakmıyor
geçenlerde vahşi batıda bear&bull abi de 3 sıfır atıldığını yazmıştı endeksten halbuki 2 sıfır atılmıştı
umarım 55-60 yaşımızı görürsek evin yolunu halen buluyor oluruz
Piyasada işlem yaparken çeşitli silahlar kullanırız : Temel ve teknik analiz, yatırımcı psikolojisi, disiplin, risk ve portföy yönetimi, sistematik yaklaşım gibi. Ancak tarihi süreç içerisinde gittikçe karmaşıklaşan piyasa koşullarında bu silahların ve açılış, kapanış, en yüksek, en düşük, işlem hacmi gibi verilerin dışında daha fazla bilgiye ihtiyaç duyulmuştur. Bu ihtiyaca cevap vermek için geliştirilen yöntemlerden birisi de Market Profil grafikleme yöntemidir. Bu yöntemin geliştiricisi Peter Steidlmayer 20 yıla yakın sürdürdüğü bağımsız traderlik uğraşında bütün çabasını “piyasaların sırrını keşfetmeye” yöneltmiş, bunun imkânsızlığını anladıktan sonra, piyasa fiyatlarında geleceğin sırrı yerine değer arayışı içine girmiştir. Ona göre alım-satımlar sonucunda ortaya çıkan fiyat hareketlerinin veri haline getirilip bir ürün halinde yatırımcıya sunulması ve bu bilgilerin doğru organize edilmesi değer arayışına yardımcı olacaktır. Market profil, marketin oluşması ile ortaya bir değer alanı (value area) ortaya koyar. Bu alanda fiyatın en çok işlem gördüğü kademeler (bandlar) vardır. Netice itibariyle market profil markette oluşan fiyatın gerçek değerini belirler. Bu değerde bize işlem yaptığımız gündeki fiyatın pahalımı, ucuzmu olduğunu belirtir. Bunun avantajı ise trader’a hangi fiyattan işlem yapması gerektiği konusunda bir öngörü sunmasıdır. Market profil işlem yaptığınız günün fotoğrafını çeker ve araçları vasıtasıyla bu fotoğrafa uygun işlem yapma öngörüsü sunar.