-
[quote=Astatin;95714]Nayır,
Devir değişsin artık..
DÜn TCMB ihalesine gelen en yüksek teklif 1.738 di diye hatırlıyorum..Şimdi FX de USD 1.75 ? Hudıhelaryu?
Jedi'nin dönüşü dadında bir düşüş istiyorum... PY Grubu RH Negatif ayrışmak istiyorum...
Oh oh, nikeyi nalları dikeyi..fıçırlarda sıçıırrrr... grooaaarrrr[/quote]
Dax açılınca, o da yardıma gelir sana , merak etme:D
-
günaydın..bol kazançlar sabah cnbc e de gazete başlıklarını okurken imf oldu spekulasyonu ıle bı banka doları dusurms dıye bı haber dinledim..bgun kimse bunu önemsemedgıne göre yıne birilerine ucuz dolar ikramı olmus..bu arada usd/zar eski günlerine dönüş niyetinde..
-
[quote=marakes;95716]günaydın..bol kazançlar sabah cnbc e de gazete başlıklarını okurken imf oldu spekulasyonu ıle bı banka doları dusurms dıye bı haber dinledim..bgun kimse bunu önemsemedgıne göre yıne birilerine ucuz dolar ikramı olmus..[/quote]
Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...
-
[B][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT][LEFT]Borsalarda Dün Kapan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]lar ve Bu Sabahki Geli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPS-BoldMT]meler:[/LEFT]
[/B][/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]
Dünkü sert yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]in ard[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan oldukça dalgal[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]seyreden seans sonras[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda ABD Borsa
endeksleri az da olsa yükseli[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]le kapand[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Dün dikkat çeken baz[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]haberler ise [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]öyle idi:
Freddie Mac 4. çeyrek bilançosunda 25,9 milyar dolar zarar aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klad[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. 3. çeyrekte de
25,3 milyar dolar zarar aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klayan Freddie Mac’in zarar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]önceki y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]la göre on kat artm[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/LEFT]
[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT][LEFT]durumda. Ancak as[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l haber ise; Freddie Mac ABD Hazinesinden ayakta kalabilmek için 30,8 milyar dolar daha istedi. Brezilya MB faiz oran[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]dün 150 baz puan indirerek 11,25’e; Yeni Zelanda MB 50 baz puan indirerek tarihinin en dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ük seviyesi olan %3’e çekti. G. Kore MB ise faiz oran[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]i[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]tirmedi.
ABD Bütçe aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]765 milyar dolar ile rekor seviyeye ula[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Sadece [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ubat ay[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndaki
aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]k 192,8 milyar dolar oldu. Hat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rlanaca[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]gibi Obama Hükümeti bu y[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lki bütçe aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]1,75 trilyon dolar olarak tahmin ediyor.
Son olarak önceki gün Citigroup’un ilk iki ayda kar ettik aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n ard[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan J.P.
Morgan’da ‘’Biz de...’’ aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yapt[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT].
Bugün ABD Temsilciler Meclisi Alt Komitesinde Türkiye saati ile saat 16:00’dan
sonra bankalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n aktiflerindeki sorunlu varl[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n piyasa fiyat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ndan de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]erlenmesi konulu yasa görü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ülecek. Daha önce FED ve SEC yasaya kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olduklar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klam[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]t[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]. Bernanke ise yasan[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n bu haline kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]olmakla birlikte yumu[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]at[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]durumunda olumlu olabilece[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ini belirtmi[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ti.
Bu sabah Asya borsalar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nda Japonya’da Tokyo Borsas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]’n[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n öncülü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ünden genel bir
dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]havas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]hakim. Japonya’daki dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ün ana sebebi ise Japon Yeninin dolara kar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]de[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]er kazanmas[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]nedeniyle ihracatç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]irketlere gelen sat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]lar olarak gösteriliyor. Nikei endeksi günü
%2,41 dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]le kapat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rken; Dow futurelar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ise [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]u saatlerde %0.5 dü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ü[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]te..
Son Not: Obama yar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]n ba[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ş[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]layacak G-20 maliye bakanlar[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]kat[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ml[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]öncesinde
(ki as[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]l toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]Nisan’da olacak) dünya ekonomisini canland[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]rmak amac[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]yla ortak hareket etmesi gerekti[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ğ[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ini özellikle belirtti. Daha önce de yazd[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]m. Bu G20 toplant[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]s[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı [/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]çok önemli ve parasal sisteme dair aç[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]ı[/FONT][FONT=TimesNewRomanPSMT]klamalar dikkatle izlenmelidir...[/LEFT]
[/FONT]
-
[quote=Astatin;95717]Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...[/quote]
aynı fikirdeyim epey sert bi hareket gelıcek ama yönü tam kestıremedım daha..bana yukarı gıbı gelıyodu ama takas kısa dıye bagıryo..sert harekete kımse katılmasın dıye bı ılerı bı gerı yapıyoruz..yön duygusunu öldürüyolar..borsa ıcn daha erken anlam ıfade etmesnde.ancak dolar ıcın eder..o zaman da dolar baznda deger kazanırız..pıyasa ya ıkram var sadece hareketi agır kıtleyı avlamslar dıyorum ben..yanlz bı de su var..dolar cıkısı su anda bızdekı degl sadece.dolar her yerde degerlenmeye basladı bugun..ve de altın..bu bi fake diycem ama altın da yukarı yapıyo ki fake olasılıgı zor gözüküyo.altın uzun vadelı daralmayı fıyatlıyo artık..
-
-
[quote=Astatin;95717]Ahhaaa..öyleyse eğer, bundan çıkarılacak bir ders var..demekki IMF anlaşması olsa bile borsa için bir anlamı olmayacak...hem DJ %6 çıkacak hem de IMF anlaşması oldu haberi olacak ve borsa eksi kapayacak...way way way..bazen çok sıkı bir ali-cengiz oyunu hazırlandığını düşünüyorum VOB da..Yani uzunların kapatılmasına ve/veya yeni kısa açılmasına bile iziv vermeyecek hızda bir çöküş....uuuuuuuu...[/quote]
Sağol varol sabah sabah ihya ettin valla.:..:Shortken bile beni korkuttun çöküşten.
-
dolar kontratları (hem de iş bankasına ehuehuhue) 1,7755'ten verilmiş, rahata erilmiştir.dünkü intikam alınmış, pusuya yatılmıştır...
-
ana sistemim su altında ben bu sefer dalmadım . yakın takipimteki destek kırılırsa dalarım
-
[QUOTE=unlimitted;95722]dolar kontratları (hem de iş bankasına ehuehuhue) 1,7755'ten verilmiş, rahata erilmiştir.dünkü intikam alınmış, pusuya yatılmıştır...[/QUOTE]
bana erken kaptırdın gibi geliyor.. dün süper fırsat verdiler.. dün 1,7540-50 den fullemiştim dolarları ve hala tutuyorum.. ben biraz aç gözlü ky yim..:..:
-
[QUOTE=fXci;95723]ana sistemim su altında ben bu sefer dalmadım . yakın takipimteki destek kırılırsa dalarım[/QUOTE]
ahh fxci ahhh.. dün durma uzunda dedik dimiüüü
-
kırıldı dalıştayım mecbur