-
[quote=jerfin;95724]bana erken kaptırdın gibi geliyor.. dün süper fırsat verdiler.. dün 1,7540-50 den fullemiştim dolarları ve hala tutuyorum.. ben biraz aç gözlü ky yim..:..:[/quote]
haklısın erken olmuş. ama biraz kasıldım dün merkez bankası ihalesi sonuçlarından. benim maliyet de 1,7560 idi.
o yüzden.
neyse, hep söylerim: eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir.
hele hele bu ortamda.
bol kazançlar Jerfin. biraz izleyelim. elbet bi giriş noktası buluruz mekanizmaya :)))
-
-
[quote=jerfin;95724]bana erken kaptırdın gibi geliyor.. dün süper fırsat verdiler.. dün 1,7540-50 den fullemiştim dolarları ve hala tutuyorum.. ben biraz aç gözlü ky yim..:..:[/quote]
bence bu ortamda en dgrusu bu.dolar gelsmekte olan ulke para bırmlernde deger kazanıo..bız de vob adamı ıllet eder 2 ılerı 1 gerı bı de carpılırsan arada yandın..dolar ole bole cıkıo zaten..ufak da olsa harekrt yonu genelde aynı.yaptgın işlemde pati çektiriyolar vob da..
-
[QUOTE=marakes;95716]günaydın..bol kazançlar sabah cnbc e de gazete başlıklarını okurken imf oldu spekulasyonu ıle bı banka doları dusurms dıye bı haber dinledim..bgun kimse bunu önemsemedgıne göre yıne birilerine ucuz dolar ikramı olmus..bu arada usd/zar eski günlerine dönüş niyetinde..[/QUOTE]
o ucuz dolar ikramı bana yapıldı marakes...lelele zıp zıp zıp..:..::..:
-
Histem ile Sistem aynı pozda olunca böyle oluyo demekki...$$$$$$$$$$$...28600e inelim ve ayuların altın çağı başlasın
-
[quote=jerfin;95730]o ucuz dolar ikramı bana yapıldı marakes...lelele zıp zıp zıp..:..::..:[/quote]
malum bnka da senin mi yoksa:)
-
DOWFUTURE da hisse fiyatlarını ndereden takip edebilirm teşekkürler.
-
dow future ı biliyorum da opsiyonları bilmiyorum syn mmo
-
[URL]http://www.marketwatch.com/tools/quotes/options1.asp[/URL]
burdan hisse kodunu girerseniz görebilirsiniz sanırım syn mmo
-
eregli yi dagtmslar %6 eksi
ve dipledi..galiba zarar haberi dip yaptırdı.
[I]erdemir'in 2008 net konsolide karı bir önceki yıla göre %69 azalarak 211.5 milyon lira olarak gerçekleşti........şirket 2008'in 4. çeyreğinde 1.19 milyar lira zarar açıkladı. [/I]
-
eregl 1 dk. da taban oldu:)
-
[QUOTE=marakes;95736]eregli yi dagtmslar %6 eksi
ve dipledi[/QUOTE]
karı berbat geldi.. 1 dk bile sürmedi tabana vermeleri..