[quote=jerfin;95738]karı berbat geldi.. 1 dk bile sürmedi tabana vermeleri..[/quote]
Haberleri okumadınız herhalde. adi herifler belli kişilere ucuz mal verip komisyon almışlar. ama olan kçük yatırımcıya oldu
Printable View
[quote=jerfin;95738]karı berbat geldi.. 1 dk bile sürmedi tabana vermeleri..[/quote]
Haberleri okumadınız herhalde. adi herifler belli kişilere ucuz mal verip komisyon almışlar. ama olan kçük yatırımcıya oldu
Dakkalıklar satta . saatlik ben karışmam naparsan yap deyip posta koyuyor. Histemim sat diyor. Ama ben biraz bekleyip uygun yerden alacağım.
syn activex31 varsa haber kaynagı linkini verebilirmisinz ben okumadım da..
[quote=marakes;95741]syn activex31 varsa haber kaynagı linkini verebilirmisinz ben okumadım da..[/quote]
[URL]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=182283[/URL]
erdemirin de kabul edip yapacakları onlem haberi de burda
[URL]http://www.ereglionder.com.tr/onder/haberOku.asp?kimlik=17642[/URL]
Ereğli yerde sürünecek kağıt değildir. Asaletine yakışmaz. Vefalılara öğleden sonra ekmek yedirir.
[quote=parderi;95743]Ereğli yerde sürünecek kağıt değildir. Asaletine yakışmaz. Vefalılara öğleden sonra ekmek yedirir.[/quote]
Sn Parderi haberi okursan bence daha iyi anlarsın
28600 önemli grafikte kırarsa birden 28000 gozukur kıramazsa vijuuuup tekrar yukarı sistemleri çarpar
teknik olarak ciddi zayıflık hakim açılıştan beri.
28350 altında yeni bir en düşük görme ihtimali yüksek bu gidişle..
eregli lokomotif..moral bozmustur illaki..zaten dgru dürüst kac sırketımız kaldı ki..sektörel hareket olmazsa iyidr kandemir ve izdemir e sıçramış bile..
[QUOTE=fXci;95745]28600 önemli grafikte kırarsa birden 28000 gozukur kıramazsa vijuuuup tekrar yukarı sistemleri çarpar[/QUOTE]
Sn fXCİ şu 28600 önemli dediğiniz gırafı rica etsem yapıştırabilirmisin.Öğrenmek için soruyorum tamda sanki oradan dönecek gibi
Kolay gelsin
[QUOTE=activex31;95744]Sn Parderi haberi okursan bence daha iyi anlarsın[/QUOTE]
Şimdi okudum . Harika bi haber ya. Bu dev kuruluşun yöneticisi Ş.Coşkun Ulusoy'un bu dolaplardan haberi yokmuş. Dişardaki vatandaştan jurnal bekliyor. Ne güzel ya. Tabiki işçi çıkarmayın ama önce bu herifi defedin oradan..dng
Sistem olmazsa adamlar fena çarpacakmış sisteme sıkı sarılmalı.üüü