tcell de katıldı kervana... sıkı sıkı tutunun ayular...lelele
Printable View
tcell de katıldı kervana... sıkı sıkı tutunun ayular...lelele
ben adam olmam geçen 0,46 DYHOL almıştım güya tutcaktım dün 0,49 a verdim.şimdi malı yerine koymak için kıvranıyorum :..:
0,46 da yine alışım var.feci taktım bu kağıda :..:
[quote=jerfin;95763]tcell de katıldı kervana... sıkı sıkı tutunun ayular...lelele[/quote]
tcell senin kontrolünde..7.9 lrı 2.görüşü sanırm geçen hafta da görmüştü..aşağısı maden ocagı gibi..ışıklı baret takmadan gezmemek lazım
[quote=oguzhan;95748]Sn fXCİ şu 28600 önemli dediğiniz gırafı rica etsem yapıştırabilirmisin.Öğrenmek için soruyorum tamda sanki oradan dönecek gibi
Kolay gelsin[/quote]
28600 sadece en son destek bulduğumuz seviye.
yine destek olarak çalıştı demek için piyasanın 29 bin üstüne atması lazım kendini ki bunuda söylemek için erken..
piyasa çok zayıf bugün.
dün aslında korktuğum şeyi yaptım uzunları sinyalin ortasında 3/1 oranda arttırdım. sistemin suçu yok cunku maliyetim zaten 29050 idi.
Zincir koptu.
Sistem nerde durursa orada duracaz.
[QUOTE=marakes;95765]tcell senin kontrolünde..7.9 lrı 2.görüşü sanırm geçen hafta da görmüştü..aşağısı maden ocagı gibi..ışıklı baret takmadan gezmemek lazım[/QUOTE]
bu sefer stardı verdi selocan.. selocan benim gözbebeğim..:..:
[quote=jerfin;95770]bu sefer stardı verdi selocan.. selocan benim gözbebeğim..:..:[/quote]
maşallah dedgin 1 hafta saglam kalır jerfin:..:
.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.kom.dng
Ortamın sıcaklığı kayıplarımı unutturuyor. Sizi çok seviyorum arkadaşlar.
eee arkadaşlar spot mu vadeliye yön veriyormuş, vadeli mi spota yön veriyormuş..:D:D