Sabah beklediğim yerlerden direk gaplı olmayınca kapanmadıydım, şimdi kısaları kapattım full flatim:), sanırım günboyu buralarda cebelleşicez, yukardan yine kısalmak için bekliyorum, saygılar...
Printable View
Sabah beklediğim yerlerden direk gaplı olmayınca kapanmadıydım, şimdi kısaları kapattım full flatim:), sanırım günboyu buralarda cebelleşicez, yukardan yine kısalmak için bekliyorum, saygılar...
5 dakikalık conavarıma bakın .. yükselişte rally moda gecemediydi düşerken rally modda ..really moddan cıkana kadar jortlar guvende
[IMG]http://img19.imageshack.us/img19/4431/dakkadakeklik.png[/IMG]
[quote=jerfin;95785]spot 22,500 desteğine geldi.. eğer spot burada tutunamaz ise vadeli de dağılır..[/quote]
ı ıh.
ben aldım, 475 long.
para gani, dağıttırmam :D
[IMG]http://i42.tinypic.com/vse1pi.gif[/IMG]
[QUOTE=fXci;95781]aç kapa artema yapacam... kafamda bellediğim yerler var ama burası degil. yoksam kıpraşmadan sistememi uysam[/QUOTE]
spot 22,500 altına inmedikçe vadeli de 28,400 altına inmez.. hala trendin başladığına dair sinyal yok, sen bilirsin..
[quote=kayahan;95791]motor su kaynatiyor.!!!
imkb'nin hayati kaymis!!!.dng
tl'nin hayati kaymis!!!!.dng
issizlik patladi.!!
halk borc bataginda!!
BANKALAR BORC BATAGINDA.!!
TUM PARA BASAN VARLIKLAR YABANCILARA PESKES CEKILDI.!!
SANAYI URETIMI HER GECEN GUN DIBE VURACAK.!!.kom
DURMAK YOK!! BATAGA DEVAM.!!
BAK EVLADIM!! GARIP GURABA, FAKIR FUKARA!! NEREDEN NEREYE!!
HAYDI IYI TRASLAR!! [/quote]
Birgün herşeyi göze alıp sana saydıracam ama...ne kendime yakıştıyorum nede sana değer diyorum.
Böyle yorum böyle analiz böyle tespitmi olur.Kim batırırsa batırsın o geminin içindeyiz biz.Kriz ensemizde ve bitip tükenme korkusuyla yaşıyoruz bu halde bile bu yorumlara katılmak ne fayda getirir..
[quote=unlimitted;95776]neredeyse 1 senedir hisse işlemi yapmıyordum. akbank saolsun, güzel kar bıraktı eheh.
kağıda bağlanma seyyah, sonu kötü olii! :..:[/quote]
yok yaw ben gırgırına oynuyorum sadece 1.000 adetle.hepi topu 460 TL.DYHOL batarsa benimde 460 TL batar üüü
bu seferki alışlarım yatırım amaçlı (3/5 aylık :p) olacak tabii verirlerse 0,46 ya :..:
VOLKSWAGEN MARKASININ 2008 YILI FAALIYET KARI 2.72 MILYAR EURO (ONCEKI: 1.94 MILYAR EURO)
-MATRIKS-
Demekki kar edilebiliyormuş GMye duyurulur
[QUOTE=jerfin;95792]spot 22,500 altına inmedikçe vadeli de 28,400 altına inmez.. hala trendin başladığına dair sinyal yok, sen bilirsin..[/QUOTE]
tamam tiren[COLOR="DimGray"]d[/COLOR] düdüğü duyarsan haber et lütfen +.
Batan gemiyi ilk fareler terkedermiş, biz batsada çıksada geminin çımacısı, çarkçıbaşısı, tayfası vede kaptanlarıyız, bu gemi bizim, bizi taşıdı taşımayada devam edecek, batsada dalıp elbirliğiyle çıkarıcaz demek lazım, ama şimdi gemiyi ilk terkedenler ve diğer tarafta batmasın diye uğraşanları görme zamanı...Allah batmasın diye uğraşanların yanında olsun inşallah, saygılar...
ben kısada olsam en azından 5 dk. lık al vermeden kapatmazdım kısaları fxci..
şimşek yine şimseklerimi üstüne çeken bi konusma yapıyo