internet kopti geldi. allahtan 575'e yazılmıştım da getmiş. ehu.
şimdi nereye çufçufluyoruz bi bakalım.
Jerfin, elindeki longlara göz dikmeme kızmazsın di mi? dolar shortlamayı düşünüyorum çok pis. :..:
Printable View
internet kopti geldi. allahtan 575'e yazılmıştım da getmiş. ehu.
Jerfin, elindeki longlara göz dikmeme kızmazsın di mi? dolar shortlamayı düşünüyorum çok pis. :..:
[QUOTE=unlimitted;95800]internet kopti geldi. allahtan 575'e yazılmıştım da getmiş. ehu.
Jerfin, elindeki longlara göz dikmeme kızmazsın di mi? dolar shortlamayı düşünüyorum çok pis. :..:[/QUOTE]
yok, kızmam.. short yapılır buradan, izin veriyorum.. ama bugün kapatmak şartıyla izin veriyorum..:..::..:
syn unlimitted mb ihale accakmıs ogleden sonra ordan alın dahaucuz oluyo malum servis var:)
[quote=jerfin;95801]yok, kızmam.. short yapılır buradan, izin veriyorum.. ama bugün kapatmak şartıyla izin veriyorum..:..::..:[/quote]
benim bi kuralım var, eğer bi pozisyonda 600 puan yapmadıysam, geceye flat giriyorum.
o yüzden 56.724 kontrat şortladığımda bi bakmışsın 2.000 puan düşmüş, maalesef o sözü veremem. :..:
ama güvenebileceğin bişey var: ben sistemsiz çalışırım. :cool:
teknik olarak 1.76 ya çekilmesi lazım dolar vadelinin.. risk anlayışına bağlı, ben almazdım o riski o ayrı..:)
şhort lular el kaldırsın .lelele.lelele.lelele.boks.
uzun zamandır yazamıyorum ve okuyamıyorum forumu
bu satıslar ılk ceyrekte gelecek bılancoların ve secımın satısları
bence daha cok duserız
[quote=follow;95806]uzun zamandır yazamıyorum ve okuyamıyorum forumu
bu satıslar ılk ceyrekte gelecek bılancoların ve secımın satısları
bence daha cok duserız[/quote]
faynhit!
dün verdiğim 724 üstünde kapamayan sp nin ve 7000 de satış yiyen dowun bugün muhasebe haberi olumlu algılansada 740 a yönelemeyeceğini, 720-740 (dow 7000-7100 arası) arasında yeni shortların geleceğini düşünüyorum. beklentiyi al haberi sat.
hedefi 660-670 (ani satışta alamayanlar için) ve 550-600 (bir önceki kıurılacaktır) dür.
sevgiler.
[quote=jelibon;95809]dün verdiğim 724 üstünde kapamayan sp nin ve 7000 de satış yiyen dowun bugün muhasebe haberi olumlu algılansada 740 a yönelemeyeceğini, 720-740 arasında yeni shortlare geleceğini düşünüyorum.
hedefi 660670 ve 550-600 dür.
sevgiler.[/quote]
longa gel bostana gel, şorta gel destana gel.. diye özeti tekrar edeyim :)
stoploss 752 üzeri kapanışlardır.
yarın 13 ü unutmayınız. bugün veya yarın sert hareketler volatilite olacaltır.
hatta iki gün bile olabilir.
gece pozisyon taşımamalı.
sevgiler.
[quote=BORSACIOZGUR;95464][B]50,640-50,800-51,060 aralığından FULL ALTIN nisan kontrat UZUNUM kayıtlara gecsin. [/B]
yAZ geliyor düğünlerde takıcak altın lazım )
Stop um 49900 lara inerse stoplarım.... Hedefim 57,000 ( eğer bu gerçekleşirse porfföyü 2 ye katlarım...)
Hem bu ara hastam var biraz kafa dinlemiş olurum....
ALTIN da kazançlardan vergi var mı ? cevap verirseniz tşk ederim..
saygılar.[/quote]
[U][B]
Hayatımda ilk defa altın aldım. O da beni zengin etti :))).brv[/B][/U]