[QUOTE=BORSACIOZGUR;95812][U][B]
Hayatımda ilk defa altın aldım. O da beni zengin etti :))).brv[/B][/U][/QUOTE]
tebrikler.
Printable View
tebrikler.
[quote=gülendam;95805]şhort lular el kaldırsın .lelele.lelele.lelele.boks.[/quote]
Gümüşyaka köprüsünden geçcem..ciğer ısmarlıycanmı bana :) boğa ciğeri :)
ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..
[B]Ereglli [/B] niye taban oıldu bilen v ar mı ?
[quote=BORSACIOZGUR;95816][B]Ereglli [/B]niye taban oıldu bilen v ar mı ?[/quote]
kötü zarar açıklamış bi de biraz katakuli işler dönmüş ondan
[QUOTE=BORSACIOZGUR;95816][B]Ereglli [/B] niye taban oıldu bilen v ar mı ?[/QUOTE]
bilanço rezalet.
Krizde türeyen yeni zenginlerdenmi olucan nedir?;) hayırlı olsun bol kazançlar...
gümüşyaka köprüsünü
ezberledim türküsünü
ben şorta hiç doyamadım
boğa çağı geldi geçti
çökeceksen çök gel artık
şortu ben unutamadım
ah [COLOR=red][B]gülendam[/B][/COLOR], can [COLOR=red][B]gülendam [/B][/COLOR]
derdin dermanı, ölürüm ben aman
fxci, şairlikte sana rakip çıktı..:..:
[QUOTE=jerfin;95815]ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..[/QUOTE]
geçen haftalarda tek kontrat ile 500 tl kar yazmıştım .lelele
[QUOTE=TIFIL;95822]geçen haftalarda tek kontrat ile 500 tl kar yazmıştım .lelele[/QUOTE]
ufak kontratlar ile olur evet, marjı yüksek.. eğlenelik 3-5 kontratla dön dönebildiğin kadar..:)
[quote=jerfin;95815]ya bu altında vadelide işlem yapmaya nasıl cesaret ediyorsunuz.. kademeler bomboş.. girsen çıkamazsın, çıksan giremezsin.. trade etmeye uygun değil..[/quote]
Girdim çıkmııycam 57 binden önce...) tepkiyi verdi artık... Stopumda çok aşağıda kaldı. İlk defa denedim çok güzel para bıraktı.
tek kontratla bi deneyin. 12 saattir yaptığım her işlem olumlu sonuçlandı. tek 1 ytl zarar yok ) kademelerin boş olması daha iyi.
ama pasife alış ya da satış yazdın mı kesin gidiyor....