dolar yine yukarıya başladı
Printable View
dolar yine yukarıya başladı
yani gece içime doğmuş, avatarı değiştirmişim, halay yapan çiçek kanatları şeklinde.. :) Dali'ye selam şorta devam :)
Bu arada elin mısırlısı gelsin piramit görsün..:) :)
[QUOTE=marakes;95837]dolar yine yukarıya başladı[/QUOTE]
kim korkar MB den:..:
[quote=jerfin;95839]kim korkar MB den:..:[/quote]
senden başka herkes:)
bu arada usd zar koptu gidiyo
[B]İMKB spot 30 28700 ü aşağı kırarsa düşen kanal hedefi 27000 li seviyeler. birkaç gün içinde. Ortam da buna müsait..
Yok 28700 de tutunup yukarı çevirirsek 400-500 puan kar bırakabilir.... 28700 önemli seviye..[/B]
[QUOTE=marakes;95840]senden başka herkes:)
bu arada usd zar koptu gidiyo[/QUOTE]
dün aldığım dolarları az önce kapattım.. daha aşağıdan tekrar koymak için.. piyasaya tepki gelecek gibi, 28,400 kırmamak için direniyorlar.. MB den korktuğumdan falan değil yani..:..::..:
[quote=jerfin;95842]dün aldığım dolarları az önce kapattım.. daha aşağıdan tekrar koymak için.. piyasaya tepki gelecek gibi, 28,400 kırmamak için direniyorlar.. MB den korktuğumdan falan değil yani..:..::..:[/quote]
pozisyonuna sahip çık..sen müzmin ayusun unutma.her daim:)
bu dax yine nereye gidiyo ya..illa %5 e mı tamamlıycak
fxci, 5 dk.lık al sinyali vermek üzere.. bip bip bip..:..:
[QUOTE=Astatin;95833]Ben de şimdi VOBIX olsa da bi istatistik sorsam diyecektim.. VOBIX, sende istatistik ve veri madenciliği olayı sağlam..De bakayım bize, dün akşam itibariyle diğer forumlarda, forum bazında pozisyon ağırlığı neydi..?Misal; voborsa-şort, şuborsa-long, bilmemnenet-karışık gibi....var mı böyle bi istatistik sende :) vardır vardır[/QUOTE]
Hangi forumun (bura ve benimkinden başka 3 forumda) ne olduğu önemli değil de birileri birilerini ters yönde çok etkiliyor. Onlara da değer veren çok. Üstadlar, uzmanlar, hocalar birbirini kovalıyor. Sanırım onlara bakanlar olsun o da zarar etti diye kendini avutsa da giden para geri gelmiyor. Üzülüyorum ne diyeyim. Suç bence onları takip edenlerde. Takip etmeyin kimseyi kendi yorumunuzu yapın. Takip ettiğiniz kişi isterse Buffet olsun zararınızı telafi etmez. Sen Dow %3 artı iken %1 artıya geçemiyorsan negatif ayrışmısındır ralli beklemenin anlamı ne. Kalkıp da bir yerden ksıa aç uzun aç diye direktif mi gelecek illa.
Bugün de Senaryo 7 işliyor en azılı ayu senaryosu. Bu şu demektir. Yarın eksi açarız, artı açsak bile eksiye geçeriz. Akşama senaryo 7 hala geçerli mi kontrol etmeyi unutmamk lazım.
Takıl sisteme hayatını yaşa. Sistemleri zarar edenlere moral olsun :
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1055/2008ekimmediumsistemper.png[/IMG]
En rahat benim, pozsiyon yok yorum yok. Şakşakçım yok, sataşanım yok.
Abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor
abd acıga satısı sınırlayan yenı bır onlemı gundeme getırmeye hazırlanıyor. Abd
temsılcıler meclısı malı hızmetler komıtesı baskanı barney frank, amerıka
sermaye pıyasası kurulu sec’ın yaklasık bır ay sonra`up-tıck` kuralı olarak
adlandırılan, acıga satısta bır ust fıyat basamagından emır verme zorunlulugunu
yenıden ısler halıne getırmesını bekledıgını soyledı. Abd senatosunun
bankacılık komıtesı baskanı chrıstopher dodd da, bu kuralın bır an once hayata
gecırılmesının umdugunu ıfade ettı.
-matrıks-
bizim yapısal sorunumz bu..mesela biri 2 kelam ettı dogru yönde tamam..sereriz kendimizi beklekı ondan yorum gelsin..sonra o kişi hızlı ıslem yapmaktan yorumu unutur.bu sefer de hesap sorarız..severiz bız bu işleri vesselam.bazen biri faydalıysa onu da yorumlarla kündeye getirp üstünlük kurmaya çalışırız.nıye sormıyalım ki..bizm aklımız yok kafamızda da saksı var..arada yeşerip çimenleşiyo sade o kadar.halbuki son hamle hep bizim.kimsenin mudahalesı sorumlulgu yok.ama ne zaman anlarız bunu bilmem..