Az bi miktar kısayım şimdi:)
Printable View
Az bi miktar kısayım şimdi:)
ereğli bi taban daha yemez herhalde...yer mi yoksa:eek::eek:
[QUOTE=Astatin;95872]Şortlardan ayrın gayrın olmasın yani.dng[/QUOTE]
Sorma "Yatırma başlayın" diyen iforex gibi yazma özürlüyüm. Anlamayan olursa Vobixçe bilen tercüman tutsun. Google daha vobixçe dilini desteklemiyor. .kom
Bu iforex ten NFA IDlerini istedim üç gündür cevap yok.
[QUOTE=jelibon;95873]üçgen daralıyor, bir tarafa kırılım yakın.[/QUOTE]
vix endeksi bana aşağı kırılacak gibi geliyor..:confused:
[QUOTE=Astatin;95875]ereğli bi taban daha yemez herhalde...yer mi yoksa:eek::eek:[/QUOTE]
2,66 tabanı olması lazım, en düşük 2,76 görür sanırsam, taban olursada niye oldu demem ama:..:..
sp de satış aralığım 720-740.
bugün yarın sat fırsatı verecektir. acele edilmemeli.
düşüşün bittiğine inanmıyorum, bütün dünya bittiğinden bahsediyor.
böyle dönüş olmaz. tepkidir bu sadece, asla trend dönüşü değil.
943 den gelen düşüş devam ediyor.
hedefim 550-600.
not kişisel fikrimdir. tersi mümkündür. sonuçta zurnanın zırt dediği yerdeyiz.
sevgiler.
[QUOTE=jerfin;95877]vix endeksi bana aşağı kırılacak gibi geliyor..:confused:[/QUOTE]
banada yukarı kırılacak gibi geliyor.
[quote=VOBiX;95876]Sorma "Yatırma başlayın" diyen iforex gibi yazma özürlüyüm. Anlamayan olursa Vobixçe bilen tercüman tutsun. Google daha vobixçe dilini desteklemiyor. .kom
Bu iforex ten NFA IDlerini istedim üç gündür cevap yok.[/quote]
VOBIX,
Sana forumlar istatistiğini soran bir mesaj yolladıydım, rüşvet değildir deyü almadın :..::..:
MB döviz rezervi 65.6 milyar dolar
[URL="http://www.dunyagazetesi.com.tr/haber.asp?id=40410&cDate=#"][I]
12.03.2009 [/I][/URL]
[B]Döviz rezervi geçen hafta 1 milyar 959 milyon dolar düşüş gösterdi[/B]:dü:.dng
İSTANBUL - Merkez Bankası döviz rezervi geçen hafta 1 milyar 959 milyon dolar düşüş gösterdi.
Merkez Bankası verilerine göre, 27 Şubat haftasında 67 milyar 547 milyon dolar olan rezervler, 6 Mart haftasında 65 milyar 588 milyon dolara geldi.
Merkez Bankası döviz rezervleri en son 23 Mayıs 2008 tarihinde 78 milyar 314 milyon dolarla rekor kırmıştı. Merkez Bankası rezervleri 2008 yılı sonunda 70 milyar 75 milyon dolar seviyesinde bulunuyordu.
25 marta kadar(+-3 gün sapma) abd borsalarındaki iyimser ruh hali bozulmayacaktır [B]from bradley sideograph[/B]
sp500 future hedef 800 [B]from glenn neely[/B]
vob ne eder bilinmez.
Acaba diyorum ikinci seanstan ümitleri olmadığı içinmi yukarı çekip gaz vermeye çalışıyolar.
kapattığım dolar kontratlarının yerine 28,550 den alış yaptım..