[QUOTE=parderi;95884]Acaba diyorum ikinci seanstan ümitleri olmadığı içinmi yukarı çekip gaz vermeye çalışıyolar.[/QUOTE]
Yarına gap aşağıya doğru daha kalın olsun diye ikinci seansda yükseliş düşündüler bence:D:D
Printable View
[QUOTE=parderi;95884]Acaba diyorum ikinci seanstan ümitleri olmadığı içinmi yukarı çekip gaz vermeye çalışıyolar.[/QUOTE]
Yarına gap aşağıya doğru daha kalın olsun diye ikinci seansda yükseliş düşündüler bence:D:D
[QUOTE=jerfin;95885]kapattığım dolar kontratlarının yerine 28,550 den alış yaptım..[/QUOTE]
Ereğli bi yerine otursada ondan sonra alsa idin.
28000 gorup endekste 28400 kapatır muhtemelen sadece görüştür.
[QUOTE=Astatin;95833]Ben de şimdi VOBIX olsa da bi istatistik sorsam diyecektim.. VOBIX, sende istatistik ve veri madenciliği olayı sağlam..De bakayım bize, dün akşam itibariyle diğer forumlarda, forum bazında pozisyon ağırlığı neydi..?Misal; voborsa-şort, şuborsa-long, bilmemnenet-karışık gibi....var mı böyle bi istatistik sende :) vardır vardır[/QUOTE][QUOTE=VOBiX;95846]Hangi forumun (bura ve benimkinden başka 3 forumda) ne olduğu önemli değil de birileri birilerini ters yönde çok etkiliyor. Onlara da değer veren çok. Üstadlar, uzmanlar, hocalar birbirini kovalıyor. Sanırım onlara bakanlar olsun o da zarar etti diye kendini avutsa da giden para geri gelmiyor. Üzülüyorum ne diyeyim. Suç bence onları takip edenlerde. Takip etmeyin kimseyi kendi yorumunuzu yapın. Takip ettiğiniz kişi isterse Buffet olsun zararınızı telafi etmez. Sen Dow %3 artı iken %1 artıya geçemiyorsan negatif ayrışmısındır ralli beklemenin anlamı ne. Kalkıp da bir yerden ksıa aç uzun aç diye direktif mi gelecek illa.
Bugün de Senaryo 7 işliyor en azılı ayu senaryosu. Bu şu demektir. Yarın eksi açarız, artı açsak bile eksiye geçeriz. Akşama senaryo 7 hala geçerli mi kontrol etmeyi unutmamk lazım.
Takıl sisteme hayatını yaşa. Sistemleri zarar edenlere moral olsun :
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/1055/2008ekimmediumsistemper.png[/IMG]
En rahat benim, pozsiyon yok yorum yok. Şakşakçım yok, sataşanım yok.[/QUOTE][QUOTE=Astatin;95881]VOBIX,
Sana forumlar istatistiğini soran bir mesaj yolladıydım, rüşvet değildir deyü almadın :..::..:[/QUOTE]Almadım da istemem yan cebime koy dedim ya yukarıda ortada işte. Bu üstadlardan bazıları biz bayram tatilindeyken DOW 9500-10200 olur diyordu ben de <HAN> olur diyordum. Obama seçilmiş, paketleri açıklamış tüm beklentiler alınmışken 9100ü görememiş DOW nasıl 10,000 olacaktı? Olamdı da zaten.
[QUOTE=parderi;95887]Ereğli bi yerine otursada ondan sonra alsa idin.[/QUOTE]
taban olsa bile toplarlar sonra diye düşünüyorum..
eregli yeni tabana koşuyor
[QUOTE=furkan;95891]eregli yeni tabana koşuyor[/QUOTE]
olmaz artık, verseler direk açılışta verirlerdi.. alıcılar karşılıyor satıcıları..
[QUOTE=jerfin;95890]taban olsa bile toplarlar sonra diye düşünüyorum..[/QUOTE]
Enfes bi salvo idi. Tebrikler..brv
tık tık tık... cır cır cır..:..:
buradaysan ses ver..:)
Merkez Bankası, döviz satım ihalesinde 50 milyon dolarlık satım
yaptı.
İhalede en yüksek fiyat 1.7515 TL, en düşük fiyat 1.7487 TL olarakat ise 1.7496 TL seviyesinde oluştu.
İhalede teklif tutarı 139 milyon dolar oldu.
İhaleye gelen tekliflerin ortalama fiyatı ise 1.7477 TL şeklinde
oluştu.
Foreks Haber Merkezi
[quote=jerfin;95894]tık tık tık... cır cır cır..:..:
buradaysan ses ver..:)[/quote]
buyur sahip
[quote=VOBiX;95889]Almadım da istemem yan cebime koy dedim ya yukarıda ortada işte. Bu üstadlardan bazıları biz bayram tatilindeyken DOW 9500-10200 olur diyordu ben de <HAN> olur diyordum. Obama seçilmiş, paketleri açıklamış tüm beklentiler alınmışken 9100ü görememiş DOW nasıl 10,000 olacaktı? Olamdı da zaten.[/quote]
mondiyo... kaçırmışım....:) dediklerine %100 katılorum...