-
[QUOTE=jelibon;95904]ha hayt bende dedim, yukarı hedeflerdir onlar illa olacak diye birşey yok.
bunlar çok önceden yazılır. 8000 de denmiştir 9000 olmuştur. hedeflerden biri de oydu. kıramadı hop napacan aşağı.
şu anda da yukarı hedef sp de 800, 900, 1000 dir.
ama ben önce bir aşağı bekliyorum şimdi. illa olacak diye birşey yok.
sevgiler.[/QUOTE]
Senin peşinde üstad üstad diye dolanın vatandaş yok. Sen de kalkıp ben ne dersem o olur havasında değilsin. Olmazsa ne oluru söylüyorsun. B planın var. Onların B planı da yok. Tek hedefe odaklılar. Hem sen baya önce söylüyorsun onalr bir iki gün kala söylüyor. Onlarla bir tutma kendini. Onlar KB ya da VBde değiller.
-
ayarları yok ki arkadaş anlaşıldı lavaboya da gidip gelmeyeceğiz artık.
bu ne be 3 dakkada 1.7600dan 1.7660'a.
yuhhh..
-
Aşağıya salmadılar, tutundu dedim kapattım kısalarıüüü, 29000 üzerine atarlar beklentim var şimdi, bu sebepten flat, bekle gör yani...saygılar...
-
[QUOTE=mozkan;95910]valla diyecek lafım çok ama özet olarak şu soruları yanıtlayın sonrasını sonra yazayım.
timer digest dergisini duydunuz mu?
yılın en başarılı analisti kim seçilmiş haberiniz var mı?
finans piayasalarında kıçı kırık 8-10 apds senaryosu dışında hiç bir olgu yok mu?
apds geçmişi mi gösterir geleceği mi?[/QUOTE]
APSDye odaklanın demiyorum. APSDnin ana değil yardımcı gösterge olması gerektiğini de daha önce söyledim. Tüm olumlu beklentiler satın alındığı halde 9000 üstünde tutunamayan DOWa 10,000 hedef biçip stoploss koymamakla anlist olunuyorsa bildikelri gibi yapmaya devam etsinler.
Benim dediğim bilip bilmemeleri değil. Sadece bildikelrini ön plana çıakrıp bilemedikleri zaman B planlarının ya da stoploslarının olmayışı ve onları takip eden yatırımcıyı kendi kaderleri ile başbaşa bırakmaları. İsterse dow 50,000 olacak desinler sorun değil ama 8,900de stoploss koyulmalı diye de B planını belirtsin.
-
vob endeks .. dolar ve altın trade ettiğimden çok katılamıyorum ..piyasa hareketli ... . herkese bol kazançlar ... iyi seanslar ..
-
[quote=unlimitted;95923]ayarları yok ki arkadaş anlaşıldı lavaboya da gidip gelmeyeceğiz artık.
bu ne be 3 dakkada 1.7600dan 1.7660'a.
yuhhh..[/quote]
boşver dua et haline..tersde yakalana oturduğu yerde altına ...yordur şimdi..lavaboya gitmek ne kelime :..:
-
[quote=Astatin;95927]boşver dua et haline..tersde yakalana oturduğu yerde altına ...yordur şimdi..lavaboya gitmek ne kelime :..:[/quote]
orası da öyle doğru yaşamadık diil o .oktan duyguyu! :D
-
Dow eksiye gidiyor, 28500-28600 aralığına sarkma olursa uzun denerim bu sefer, alt banda yakın yerden uzuna geçebilirim, saygılar...
-
sp takip noktaları
724, 733, 744.
bugün sert hareket gelmezse yarın mutlaka gelecektir.
gecelere flat.
görülmeli sonra içinde olmalı.
yarın 13 ü.
sevgiler.
-
jerfin yine dagttı pıyasayı
-
[QUOTE=Astatin;95927]boşver dua et haline..tersde yakalana oturduğu yerde altına ...yordur şimdi..lavaboya gitmek ne kelime :..:[/QUOTE]
Ahanda ben bi beş dakka gidip geleyim dedim.Bi geldimki Hayret lavaboya değil vobun içine etmişim.:D
-
Dow eksiye gidiyo, flat devam, dow 6800 kırılırmı bakıcaz heralde...