[QUOTE=bull market;95867]Vıx in son durumu nedir hiç kimse yazmaz yorumlamaz oldu?[/QUOTE]
Vix en son 44 lerde.Kendisi şu anda üçgen yapmakla meşgul.
Aşağı trend kırıldı.Üçgenden sonra ne tarafa gider orası belli değil.
Printable View
[QUOTE=bull market;95867]Vıx in son durumu nedir hiç kimse yazmaz yorumlamaz oldu?[/QUOTE]
Vix en son 44 lerde.Kendisi şu anda üçgen yapmakla meşgul.
Aşağı trend kırıldı.Üçgenden sonra ne tarafa gider orası belli değil.
[QUOTE=falconettin;95945]60 dk lık ala geçerse veya 29000 üzerine çıkarsa uzunları fullemiyi düşünüyorum[/QUOTE]
Aynı şeyi düşünüyoruz galiba, ama farkı kapatmamakta ısrarcılar, spotada alışlar gelmesi lazım vs. vs..
[quote=jerfin;95944]unlimitted, 1,7640 a geldi.+.[/quote]
gördüm jerfin.
1,7640a versem mi diye bakarken alıverdiler yukarı.
bi daha denerse 1,7625'e iner. orda helalleşirik amcalarla.
ya da sen alırsan gel sana 1,7615den vereyim. 2 pips benden ossun moralli başla longuna. :..:
Son defa kı.ı kırık APSDden bahsediyorum.
Merak eden buradan kendisi takip edebilir [url]http://www.persembe.com/Futures/Raporlar/Makale21.htm[/url]
Bundan sonra kı.ı sağlam hayalperest ve stopsuz spekleri izleyeceğim ama burada değil başka bir forumda.
Saat 17:10da APSDye ve fiaytlara bakın
1- APSD +3500 ve üstündeyse
2-VOB 29,000 altında ise
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
Uzunların stoplos u 28525, buradan tekrar sarkarsa daha aşğıdan kapatan vob da geceye uzun yada kısa kalmak anlamsız olacağından, uzunları bugün düşerek kapanışta kapatıcam mecbur, saygılar...
[quote=jerfin;95946]biz senle bi ekip kuralım..:..:[/quote]
kuralım walla bana uyar zaten bu kadar şeye zor yetişiyom. :..:
Longa devam.
[quote=unlimitted;95940]USD/CHF'Ye saat 14:59'da longlayan var mı? :eek:
akıllara zarar...[/quote]
bu nasıl olmuş ya
[QUOTE=VOBiX;95950]Son defa kı.ı kırık APSDden bahsediyorum.
Merak eden buradan kendisi takip edebilir [url]http://www.persembe.com/Futures/Raporlar/Makale21.htm[/url]
Bundan sonra kı.ı sağlam hayalperest ve stopsuz spekleri izleyeceğim ama burada değil başka bir forumda.
2-VOB 29,000 altında ise
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz
[color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/QUOTE]
Sizi bile kızdırdılar ya helal olsun ne diyim :mad: Yeter artık:mad:
[QUOTE=VOBiX;95950]Son defa kı.ı kırık APSDden bahsediyorum.
2-VOB 29,000 altında ise
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).[/QUOTE]
hop hop. nireye.
buradada var spekler. biz yani.
hem izle hem katıl hep.
böyle ayrılık olmaz.
sevgiler.
[quote=artanis;95954]bu nasıl olmuş ya[/quote]
devalüasyon yapmışlar :..::..:
halen flat..
son saatte çok ciddi bir alım gelmediği sürece geceye uzun girip risk almak gereksiz bence.
30 dk lık periyotta 28825 üstü seviyeler al işareti..