Merhabalar, bu ilk mesajım, foruma üye olmaktan gayet memnun oldum, sizleri takibediyorum ve arada güzel katılımlarınıza teşekkür edebilmek için işte buradayım
Printable View
Merhabalar, bu ilk mesajım, foruma üye olmaktan gayet memnun oldum, sizleri takibediyorum ve arada güzel katılımlarınıza teşekkür edebilmek için işte buradayım
[quote=MSvob;282445]Merhabalar, bu ilk mesajım, foruma üye olmaktan gayet memnun oldum, sizleri takibediyorum ve arada güzel katılımlarınıza teşekkür edebilmek için işte buradayım[/quote]
Hoşgeldin Msvob,
DM
Merhaba arkadaslar yeni üye oldum. Emegi gecen herkese teşekkürler.
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/579be245.png[/IMG]
günaydın yeni bir hafta :D inş kazanacağız bu sefer üwww
garanti bangası grafiko tepermi bu grafik üwww ne eder üwww
çok düşmüş yav üww
cümleten günaydın iyi haftalar
selamlar bol kazançlar. bende yeni üye oldum Allah herkesin gönlündekini hakkında hayreylesin herkese bol kazançlar.
Günaydınlar hayırlı işler.
Herkese günaydın ve bol kazançlı haftalar....
günaydın bol kazançlar.
Günaydın arkadaşlar hayırlı işler
bol kazançlı haftalar hepimize.
VOB BULTENI (TURKISH YATIRIM)
CUMA GUNUNUN OZETI…
GUNE ABD FUTURELARINDA YASANAN YATAY SEYRE PARALEL OLARAK
KAPANDIGI SEVIYELERDEN BASLAYAN ENDEKS 30 KONTRATI SEANS ICERISINDE
73.700-74.700 BANDINDA DALGALI SEYRINE DEVAM ETTI. GUN ICERISINDE YURT DISI
BORSALARDA YASANAN KAYIPLARIN ETKISIYLE SATIS EGILIMININ HAKIM OLDUGUNU
GORDUGUMUZ AGUSTOS VADELI ENDEKS 30 KONTRATI SEANSIN SONUN DOGRU TOPARLANARAK
CUMA GUNUNU 74.375 UZLASMA SEVIYESINDEN %0,27 DEGER KAYBI ILE GUNU TAMAMLADI.
IMKB 30 ENDEKS KONTRATINDA 204.044 ADET ISLEM GERCEKLESIRKEN 9.216 ADET
POZISYON KAPATILDI.
BUGUNE ILISKIN BEKLENTI...
EKONOMIK TOPARLANMAYA ILISKIN ENDISLERIN ETKISIYLE
ABD BORSALARINDA KAYIPLARIN DEVAM ETTIGI GORULDU. DJ ENDEKSI %0,56 DEGER KAYBI
ILE 10.213 SEVIYELERINDE KAPANIS YAPARKEN, S&P ENDEKSI ISE %0,37 DEGER KAYBI
ILE 1.071 SEVIYELERINDE KAPANIS GERCEKLESTIRDI. BU SABAHA BAKTIGIMIZDA ISE ABD
FUTURELARINDA YASANAN %0,25’E VARAN YUKSELISLERE PARALEL OLARAK ENDEKS 30
KONTRATININ YUKARI YONLU BASLAMASINI BEKLIYORUZ. 74.800-75.000 BANDININ DIRENC
BOLGESI OLARAK KARSIMIZA CIKABILECEGINI DUSUNDUGUMUZ AGUSTOS VADELI ENDEKS 30
KONTRATI ICIN 74.800-75.300-75.800 SEVIYELERI GUN ICI DIRENC SEVIYELERI IKEN
74.200.73.500-73.000 SEVIYELERI DESTEK SEVIYELERI OLARAK TAKIP EDILEBILIR.
ENDEKS 30 KONTRATI CUMA GUNKU KAPANIS SEVIYELERINE GORE100-200 PUAN YUKSELIS
ILE GUNE BASLAYABILIR.
TURKISH YATIRIM
[URL="http://www.TURKISHYATIRIM.COM.TR"]WWW.TURKISHYATIRIM.COM.TR[/URL]
***RAPORUN TAMAMI EKTEKI DOSYADA BULUNMAKTADIR***
* * *
-MATRIKS-
VOB BULTENI (EURO YATIRIM MENKUL DEGERLER)
ONCEKI GUN ABD'DE ACIKLANAN VERILERLE BIRLIKTE SATISLARIN HIZLANDIGI ENDEKSTE,
HAFTANIN SON ISLEM GUNUNE YATAY BIR BASLANGIC YAPILDI. GUNE 74.475'DEN BASLAYAN
AGUSTOS VADELI IMKB-30 SOZLESMELERI,YURTDISINDA VE DE PARITE DE SATIS
BASKISININ ARTMASIYLA 73.750 SEVIYESINE KADAR GERILEDI.ONEMLI BIR VERININ
BULUNMADIGI GUNDE SOZLESMELER GUN SONUNA DOGRU GELEN ALIMLARLA BIRLIKTE HAFTAYI
25 PUAN DUSUSLE 74.450'DEN KAPATTI.
75.000 DESTEGININ KIRILMASIYLA
SATISLARIN HIZLANDIGI ENDEKSTE BU SEVIYEYE DOGRU YUKSELISLERIN SATIS ILE
KARSILANDIGI GORULMEKTEDIR. GENEL OLARAK ENDEKSTE KARARSIZ SEYRIN OLDUGU BIR
HAFTA GERIDE KALDI. IMKB-30 SOZLESMELERININ BU HAFTA DA YURTDISI ODAKLI VE
GELECEK VERILERE GORE HAREKET EDECEGINI DUSUNMEKTEYIZ.
DESTEKLER: 73.000-73.500-74.300
DIRENCLER: 75.000-75.750-76.000
EURO YATIRIM MENKUL DEGERLER A.S.
[URL="http://www.EUROYATIRIM.COM.TR"]WWW.EUROYATIRIM.COM.TR[/URL]
-MATRIKS-
PIYASALARDA BUGUN
EN YAKIN VADELI NYMEX KONTRATINDA PETROL FIYATI 74.12 USD,
ALTIN’IN ONSU 1229.40 USD, ABD 10 YILLIKLARI 2.61 VE EURO/USD PARITESI ISE
1.2713 SEVIYESINDE. BUGUN ALMANYA' DA TSI 10:30' DA SATIN ALMA YONETICILERI
HIZMET SEKTOR ENDEKSI, EURO BOLGESINDE TSI 11:00' DE SATIN ALMA YONETICILERI
BILESIK ENDEKSI, TSI 17:00' DE TUKETICI GUVEN ENDEKSI, ABD' DE TSI 15:30' DA
CHICAGO FED EKONOMIK AKTIVITE ENDEKSI (TEMMUZ), VERILERI ACIKLANACAK. SERBEST
PIYASA DOLAR/TL KURUNDA SATISLARIN GELMESI DURUMUNDA DESTEK OLARAK 1.5000,
1.4850, 1.4700, SEVIYELERI MEVCUT. ALIMLARDA ISE 1.5200, 1.5350, 1.5550
SEVIYELERI DIRENC OLACAKTIR. AGUSTOS VADELI DOLAR KONTRATI 1.5130-1.5230
BANDINDA ISLEM GOREBILIR.
UZAK DOGU BORSALARINDAN JAPONYA' DA % 0.66 DEGER
KAYBI MEVCUT. ABD' DE DOW JONES EN YAKIN VADELI KONTRATLARINDA YENI GUNDEKI
ISLEMLER 20 PUANLIK DEGER ARTISI ILE DEVAM ETMEKTE.
AGUSTOS VADELI ENDEKS KONTRATINDA YUKARI YONLU HAREKETLERDE 74.900, 75.400, 75.900
SEVIYELERI DIRENC, ASAGI YONLU HAREKETLERDE ISE 74.200, 73.800, 73,500 SEVIYELERI DESTEK
KONUMUNDADIR. AGUSTOS VADELI ENDEKS KONTRATI GUNE DUNKU KAPANISINA GORE 100-300
PUANLIK DUSUS ILE BASLAYABILIR.
GEDIK YATIRIM MENKUL DEGERLER
[URL="http://www.GEDIK.COM"]WWW.GEDIK.COM[/URL]
Moody's bahreyn'ın notunu a3'e dusurdu
moody's bahreyn'ın notunu a3'e dusurdu
-matrıks-
[U][COLOR=#22229c][url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/23/1070.jpg[/img][/url][/COLOR][/U][URL="http://urlal.com/dqqf"][/URL]
Günaydın Kolay Gelsin Bol Kazanclar Dilerim
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/23/1076.jpg[/img][/url]
Goldman sachs garantı bankası ıcın tavsıyesını al'dan notral'e dusurdu
-matrıks-
goldman sachs ıs bankası ıcın tavsıyesını notral'dan sat'a dusurdu
-matrıks-
goldman sachs ıs bankası ıcın tavsıyesını notral'dan sat'a dusurdu
-matrıks-
hala al konumunda ortalama korkutuyor beni..üüü:D
75,300 altına gelirse yeni sat verir..:dü:
75,500 üstünde bu sefer take profit derim...:yü:
agustosta üç hafta içinde 50,000 yakın poz kapanmasına ragmen ekimde sadece 18,391 açık poz var..apsd ayara devam diyor...brv
takoz başarılı çalıştı...+.:dü::dü:
[QUOTE=Jean_Luc_Godard;282400]rsi da uyumsuzluğu görünce 750 stoplu shortu basmıştım perşembe günü..Hareketli ortalama olarak aşagı kesince rahattım aslında ama cuma kapanışta 100 lük ortalamanın üstünde kapatmış ..Normalde pozisyonu kapatmam gerekirken yine kapatamadım..
Nedense grafiklerde ölçek sorunu yaşıyorum.. Şöyle ki beşliklerde sat verdi ama sonra tekrar ala döndü..Ancak 60 lıklar hala sat pozisyonunda..Hangi ölçekte devam etmeliyim bilemiyorum..:):)
:dü::dü:
[IMG]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/22/2502.jpg[/IMG][/QUOTE]
Günaydın herkesin kazancı bol olsun.:)
günaydın.
bol kazançlar day traderlere...
günaydın, iyi haftalar ağalar...
malum pazartesi, işler yoğun. her pazartesi gibi bugün de aranıza ara ara katılabileceğim.
göstergelerde 74.700-74.900 aralığından gevşeme olabilir alarmı gelmişti ama pazartesileri az bakabildiğimden, tedirgin olarak poz açmaktansa hiç açmamayı tercih ediyorum.
güzel bi nokta yakaladığıma inanırsam başka. :)))
bol kazançlar...
günaydın arkadaşlar,
hayırlı haftalar olsun...:)))
günaydın umarım kazançlı bir hafta olur
[quote=MSvob;282445]Merhabalar, bu ilk mesajım, foruma üye olmaktan gayet memnun oldum, sizleri takibediyorum ve arada güzel katılımlarınıza teşekkür edebilmek için işte buradayım[/quote]
[quote=bora77;282452]Merhaba arkadaslar yeni üye oldum. Emegi gecen herkese teşekkürler.[/quote]
[quote=Ruhul-Kudüs;282461]selamlar bol kazançlar. bende yeni üye oldum Allah herkesin gönlündekini hakkında hayreylesin herkese bol kazançlar.[/quote]
Hoşgeldiniz...:)
[quote=saraylı;282497]Hoşgeldiniz...:)[/quote]
sağolun hocam hoşbulduk.
[quote=TÜRKOĞLU;282437]tatildeydim yeni döndüm yahu okuyayım dedim kaç yüz sayfa var uffffff.valla okurum bir ara ama şimdi zor yani.
herkese hayırlı işler bol kazançlar yeni haftada......[/quoTürkoğlu,
sen yokken DTF diye bir sistem ortaya çıktı,Formüller topiğinde linki var,orası önemli,hoşgeldin...:)
Ms de formülleri nasıl girebilecegımızı anlatan bi başlık varmı :confused:
[quote=kertenkele99;282500]Ms de formülleri nasıl girebilecegımızı anlatan bi başlık varmı :confused:[/quote]
Ms de hiç bilgim yok, dtf sistemini orada yapmak istiyorum Saraylı abin bunun için verdiği formülleri nereye nasıl gireceğimi anlatan bi başlık olursa çok sevinirim, üüü
Ruhul-Kudüs nick çok çarpıcı olmuş!?
Günaydın daytraders.
Benim shortlar kazasız, sıyrıksız görevini ifa etmektedir.
[quote=atmaca;282502]Ruhul-Kudüs nick çok çarpıcı olmuş!?[/quote]
sağol kardeş.
anlamak adına öne çekelim...:)
@74475 de bir kırılma noktası gördüm.. Kırılmamak için burayı takip edeceğim.. spot güçlü duruyor ama 100 lükten uzaklaşsak iyi olcak biraz..:)
300 altında yeni sat verdide...:::
[QUOTE=saraylı;282359][B][I][SIZE=3]1.) Trend /Yatay Hareket Analizi[/SIZE][/I][/B]
[B]DTF: [IMG]http://www.mazeguy.net/symbolic/arrow.gif[/IMG] yatay hareket[/B]
[B]----------------------------------------------[/B]
[B][I][SIZE=3]2.)Trend Takibi[/SIZE][/I][/B]
[B]ETR: :yü:[/B]
[B][I][SIZE=3]3.) Günsonu Yüksek/Düşük /Kapanış[/SIZE][/I][/B]
[B]GY: 74.675[/B]
[B]GD: 73.750[/B]
[B]GK: 74.450[/B]
[B]---------------------------------------------- [/B]
[B][I][SIZE=3]4.)Kırılma Noktaları[/SIZE][/I][/B]
[B]SRB:[/B]
[B]74.475 :yü:[/B]
[B]74.175 :dü:[/B]
[B][I][SIZE=3]5.) Pivot ,Destek ve Dirençler[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 77.075[/B]
[B]3.Direnç : 76.150[/B]
[B]2.Direnç : 75.225[/B]
[B]1.Direnç : 74.850[/B]
[B]Pivot : 74.300[/B]
[B]1.Destek : 73.925[/B]
[B]2.Destek : 73.375[/B]
[B]3.Destek : 72.450[/B]
[B]4.Destek : 71.525[/B]
[B][I][SIZE=3]6.) Fibonacci Denklemleri[/SIZE][/I][/B]
[B]4.Direnç : 75.650[/B]
[B]3.Direnç : 75.225[/B]
[B]2.Direnç : 74.950[/B]
[B]1.Direnç : 74.750[/B]
[B]1.Destek : 74.150[/B]
[B]2.Destek : 73.950[/B]
[B]3.Destek : 73.675[/B]
[B]4.Destek : 73.250[/B][/QUOTE]
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/23/1176.jpg[/img][/url]
[quote=jerfin;282442]Hocam,
varlık, varolan en son bir şey olarak görülüyorsa(varlık maddesel olan yada maddesel olmayan birçok şeyden yada varolandan meydana geliyorsa) ve varlığı bazımız reel manada, bazımız ise düşünsel boyutta algılıyorsa ve varlığı ben nesnelere yüklerken, sen kavramlara yükleyebiliyorsan....ya da tam tersi... ne tek olan bellidir ne de sayılabilen..:))):))):::[/quote]
:)
şimdi para kazanma zamanı ,ama jerfin'in bu önermesine yanıt vermem gerekiyor,:D:
varlık,yok olamayan ve mecburen varolan olarak tanımlanırsa(=vacib-ül vücud) ; yok ta olabilen ve var da olabilen bir şey olamaz,çünkü bu vasfa sahip olan ancak eşyadır..:)))
Dolayısıyla hakiki Varlık ,eşyanın maddesel ya da maddesel olmayan bir sentezi değildir;hatta varlık ya da yokluk kavramlarının ötesine geçen bir Varlık'tır;fakat asla bir eşya değildir...:)
Bu yüzden; tek olan ,vardır ve bellidir,ancak sayıya gelmez,sayılabilen eşya zümresi ise ,hem vardır hem yoktur,belki de ne vardır,ne yoktur...:D
jerfin,beni sabah sabah uğraştırıyorsun,sen de kova burcuydun galiba,di mi?:..::::Nedir bu burçtan benim çektiğim?:D
[quote=padişah;282503]Günaydın daytraders.
Benim shortlar kazasız, sıyrıksız görevini ifa etmektedir.[/quote]
mesajımdan 10 sn sonra ayular iyi bastırdı.
FLAT olduk.
74.025'e gelirse longa geçiş yaparım
[QUOTE=saraylı;282507]:)
şimdi para kazanma zamanı ,ama jerfin'in bu önermesine yanıt vermem gerekiyor,:D:
varlık,yok olamayan ve mecburen varolan olarak tanımlanırsa(=vacib-ül vücud) ; yok ta olabilen ve var da olabilen bir şey olamaz,çünkü bu vasfa sahip olan ancak eşyadır..:)))
Dolayısıyla hakiki Varlık ,eşyanın maddesel ya da maddesel olmayan bir sentezi değildir;hatta varlık ya da yokluk kavramlarının ötesine geçen bir Varlık'tır;fakat asla bir eşya değildir...:)
[B][I][U]Bu yüzden; tek olan ,vardır ve bellidir,ancak sayıya gelmez,sayılabilen eşya zümresi ise ,hem vardır hem yoktur,belki de ne vardır,ne yoktur...:D[/U][/I][/B]
jerfin,beni sabah sabah uğraştırıyorsun,sen de kova burcuydun galiba,di mi?:..::::Nedir bu burçtan benim çektiğim?:D[/QUOTE]
Eşyaların niceliklerini belirtmek için kullanılan sayılar çağlar içinde sembolik anlamlar kazanmışlar ve bunları günümüze taşımışlardır. .
[B][I][U]BİR :+.+.+.+.+.[/U][/I][/B]
Bir sayısı sembolik olarak herkesin ilk defada söyleyebileceği gibi TEK olanı, MUTLAK olanı sembolize etmektedir.
İslam’da bir olan, tek olan Allah’tır. Allah sözcüğünün ilk harfi olan elif 1 şeklindedir ve ebcet hesabındaki değeri 1’dir.
Bir sayısının bir başka özelliği de kendinden önce başka sayı gelmemesidir. Kendinden önce gelen sıfır hiçliği sembolize eder. Bir ise hiçliği takip eder ve diğer sayılar ondan türer. Burada Bir’in yaratılıcılık işlevi de ortaya çıkar. Tarot destesindeki bir numaralı kart olan Büyücü de başlangıç ve yaratılış anlamındadır.
----
Bu bağlamda Yunan alfabesindeki alfa (a) da başlangıcı temsil eder. İbrani alfabesindeki alef ise başlangıç olduğu gibi, bir inanışa göre diğer bütün harfler ondan türer.
Bir sembolizmi üretkenlikte de ortaya çıkmaktadır. Ataerkil toplumlarda üreme sembolü olan fallus da 1 şeklinde sembolize edilir.
Bazı yazarlar göre 1 ayakta duran insanı da sembolize etmektedir. Bir için başka sembol açıklamaları da vardır. Güneş de bir tanedir ve bu yüzden Mutlak Bir’in sembolü olarak Güneş de kullanılmıştır.
[quote=padişah;282508]mesajımdan 10 sn sonra ayular iyi bastırdı.
FLAT olduk.
74.025'e gelirse longa geçiş yaparım[/quote]
heybe doldu, hadi bakalım.brv
[quote=Jean_Luc_Godard;282510]Eşyaların niceliklerini belirtmek için kullanılan sayılar çağlar içinde sembolik anlamlar kazanmışlar ve bunları günümüze taşımışlardır. .
[B][I][U]BİR :+.+.+.+.+.[/U][/I][/B]
Bir sayısı sembolik olarak herkesin ilk defada söyleyebileceği gibi TEK olanı, MUTLAK olanı sembolize etmektedir.
İslam’da bir olan, tek olan Allah’tır. Allah sözcüğünün ilk harfi olan elif 1 şeklindedir ve ebcet hesabındaki değeri 1’dir.
Bir sayısının bir başka özelliği de kendinden önce başka sayı gelmemesidir. Kendinden önce gelen sıfır hiçliği sembolize eder. Bir ise hiçliği takip eder ve diğer sayılar ondan türer. Burada Bir’in yaratılıcılık işlevi de ortaya çıkar. Tarot destesindeki bir numaralı kart olan Büyücü de başlangıç ve yaratılış anlamındadır.
----
Bu bağlamda Yunan alfabesindeki alfa (a) da başlangıcı temsil eder. İbrani alfabesindeki alef ise başlangıç olduğu gibi, bir inanışa göre diğer bütün harfler ondan türer.
Bir sembolizmi üretkenlikte de ortaya çıkmaktadır. Ataerkil toplumlarda üreme sembolü olan fallus da 1 şeklinde sembolize edilir.
Bazı yazarlar göre 1 ayakta duran insanı da sembolize etmektedir. Bir için başka sembol açıklamaları da vardır. Güneş de bir tanedir ve bu yüzden Mutlak Bir’in sembolü olarak Güneş de kullanılmıştır.[/quote]
Varlık yalnız Bir'dedir, toplam bölüm hep birde...
Devam eden yalnız bir, sayıda dört tekbirde...
"Bir"i deşerken her ân beynini yiyen adam,
Sayılar köpürdükçe "Allah bir!" diyen adam...
selamlar bol kazançlar :)
obo gerçekleşirse ov li hedef 68.*** olabilir. ama herkes oboya inanırsa terso durum olur... iyi takip edip stopları ihmal etmemek gerekir... herkese iyi haftalar dilerim...