[quote=sazan;95989]Peki gördüğüm hiç kimse bu haberle longlamıyor, öyle ise kim satıyır da bu adamlar kimden aliyır. ?[/quote]
ben sattım :..:
Printable View
[quote=sazan;95989]Peki gördüğüm hiç kimse bu haberle longlamıyor, öyle ise kim satıyır da bu adamlar kimden aliyır. ?[/quote]
ben sattım :..:
Vay be öğlende 5 dakikada 25 puan 50 puan oynayan vob 5 dakikada 525 puan oynamış:) ...
[quote=Astatin;95994]IMF ye karşı...600 den yine şort..........[/quote]
28.575 LONG larım duruyor...kapatsam mı tutsam mı arada kaldım be...:..:
Saatlik ala geçebilir ondan dolayı bugünkü uzunları yarına taşıyacam biraz risk alacam..
Dünkü dediğim ters hareket buydu ama bana 600 tl zarara uğrattı inanmama rağmen poz kapattım
[quote=unlimitted;95995]ben sattım :..:[/quote]
Gördüm. 30.100'e gelince ben de shortlayacağım. Çekilin arada kalmayın. (İlk cümle doğru, son cümle şaka)
Hazırlan gurt oğlum. Git gurt taburlarını da çağır.
dow bu sefer 7000 kıracak
Evet 29825 kısaladım bende, bu iktidar seçim öncesi IMF ile anlaştığı anda seçim kazanamaz oy kaybeder nabeeer:)
Esasen bu hafta size bahsetmiştim bu haberi, ama aslında bu haber taaa, geçen haftasonunun, ama birileri şimdi kullanıyor işte, bakalım kullanadursun, saygılar...
Bu arada DJI, 7178'den itibaren düşmeye başlar diye düşünüyorum. (Dünkü 60 dk DJI grafiği)
stop 800 yuh beaaa
New York daki toplantılarda IMF ile anlaşmanın esasları yeniden düzenlenmiş, ama anlaşma için ne siyasi nede Türk tarafından bu anlaşma imzalanacak kesinlikle denmemiştir, anlaşma çerçevesi yeniden düzenlenmiş o kadar, benim bildiğim bu, fakat seçim öncesinde ben sanmıyorum anlaşma flan olsun, IMF de buna istinaden şimdi parasına müşteri buldum diye seviniyodur, bizim IMF den para alacağımızı seçim sonrası bile garanti görmemek lazım, varlık barışından daha para bekleniyor, belki gerek bile kalmayacak, bu haber şimdi değil, pazartesi sabahı verilmeliydi, ama birileri engelliyor, basın kontrol altında bence, bu durumda yataylığa devam diyorum, saygılar.