-
inatla Long da kalmaya devam ediyrum
Arkadaşlar nacizane görüşüm bu şekilde RTE seçime gidemez giderse eksik gelir zaten şu ara oylarında azalma var bu şekilde anlaşma olmayacak ama olacakmış gibi gidecekler yoksa ekonomi dayanmaz seçimden de eli boş gelir
Nacizane görüşüm
+ sabahtan bu kadar satmaları bir incelik vardı bu işde. adamlar herşeyi biliyor. dikkat ederseniz haber çıkmadan 5 dk önce anadolu yatırım haberini size geçmiştim.
-
Longa devam yarın bakarız.
-
Uzunları yarına taşıdım fakat fazla marj beklemiyorum spot 24000 lerde satış yer zaten oda görürse tabi:)
-
bugün olan şans işidir, heberi duyduğunu an atlayacan.
dirençtende flat.
yanlız bundan sonrası için yurtdışı uyuma geri dönülür, % 5 artsın bizde artarız.
düşşün düşeriz aynı oranda.
sıkıntılı süreç bitmiştir kanımca. uyum dönemi başlayacaktır. olumlu olumsuz.
sevgiler.
-
[QUOTE=jelibon;96024]bugün olan şans işidir, heberi duyduğunu an atlayacan.
dirençtende flat.
yanlız bundan sonrası için yurtdışı uyuma geri dönülür, % 5 artsın bizde artarız.
düşşün düşeriz aynı oranda.
sıkıntılı süreç bitmiştir kanımca. uyum dönemi başlayacaktır.
sevgiler.[/QUOTE]
yapma abi .. 15 dk vob30 grafik aç .. formasyonun alası var .. fincan kulp .. teknik analzi kitabına konur öyle formasyon ..
-
[quote=Larossıan;95863][URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter5.jpg]"][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/375/screenhunter5.jpg[/IMG][/URL]
Buralarda dip çalışması yapıyrlar bakalım ne olacakl.:)[/quote]
Dibi bulduk gene sistem sağolsun.
-
vay canına..Histemle 1400 puana kadar çıkan kar, 800 puandan zor kapatılmış, üstüne de 200 puan fantazi zararı gelmiş, net kar 550 puan olarak kalmıştır...ne demişler histemle gelen histemle gider veya IMF ile :) :)....mondiyo....flat iyi...huhhhh
-
[quote=kayahan;95964]kredı derecelendırme kurulusu standard and
poor's, general electrıc sırketının kredı notunu aaa'dan, aa( )'ya ındırdı.
S&p, kredı notunun dusurulmesıne neden olarak, general electrıc grubunun
kredı kolundakı sorunları gosterdı.
..dng.dng[/quote]
ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
-
[quote=bull market;96006]New York daki toplantılarda IMF ile anlaşmanın esasları yeniden düzenlenmiş, ama anlaşma için ne siyasi nede Türk tarafından bu anlaşma imzalanacak kesinlikle denmemiştir, anlaşma çerçevesi yeniden düzenlenmiş o kadar, benim bildiğim bu, fakat seçim öncesinde ben sanmıyorum anlaşma flan olsun, IMF de buna istinaden şimdi parasına müşteri buldum diye seviniyodur, bizim IMF den para alacağımızı seçim sonrası bile garanti görmemek lazım, varlık barışından daha para bekleniyor, belki gerek bile kalmayacak, bu haber şimdi değil, pazartesi sabahı verilmeliydi, ama birileri engelliyor, basın kontrol altında bence, bu durumda yataylığa devam diyorum, saygılar.[/quote]
Kardeş seçim dediğin sürece ne kaldıki 2 hafta.
Zaten seçimden önce anlaşma olmaz ama bu haber IMKB nin gazını aldı bu artış bu günle kalmaz bence.Sabah ola hayrola.
-
[quote=selçuklu;96025]yapma abi .. 15 dk vob30 grafik aç .. formasyonun alası var .. fincan kulp .. teknik analzi kitabına konur öyle formasyon ..[/quote]
Bence Şansdan farklı cesaret işi desek daha iyi
-
aneyy nolmuş :cool: acil işim çıkmıştı giderken shortların stopunu şartlı emirle 28650 ye yazmıştım 3/1 fazladan yazmıştım ... longda yapmış geceye long girmişim cüzzi
ana sistem su yüzeyinde
-
yarın 30.000 üstüne atarsa piyasa 31,500 e kadar yukarı marjları olur..