-
[QUOTE=selçuklu;96037]cesaret işi ayrı bir konu o her zaman var . .. cesaret yoksa zaten vobda trade olmaz ..
ahanda fincan ve kulp elle çizilse bu kadar çizilemez yani o derece .. :D...
[URL=http://img244.imageshack.us/my.php?image=adszjjw.jpg][IMG]http://img244.imageshack.us/img244/4958/adszjjw.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
haber gelmese bunun çizileceğini düşünüyormuydunuz, bu haberle ilgili.
-
-
Aslında kayahanın dediğinide düşünmek lazım, benim 15:30 dan sonraki manasız işlemlerden işkillenmeye başladığım dakikalarada ge haberi 15:41 de geldi diyor, bakıyorum evet, o dakikalarda bişeylere karar verilmiş gibi, herşey değişmeye başlamış, bende bu konularda pek yanılmam, gözlemlerim ve fiyat hareketleri, sistemim, herşey ama herşey, hatta bu IMF haberini bizzat kendim çok sıkı takibederim, haftasonu yapılan bu görüşmelerde devlat bakanının adını dahi yzabilirim, kendisi başbakan yardımcısı,
ama haberi tut sen bu görüşme ve anlaşma metni düzenlemeleri haberini şimdi ver, bu nasıl basın ben şimdi çok ama çok işkillendim, saygılar...
-
Vobix gitti mi??????Gitmesin...
-
[QUOTE=jelibon;96045]haber gelmese bunun çizileceğini düşünüyormuydunuz, bu haberle ilgili.[/QUOTE]
kesinlikle düşünüyordum .. .. gözümüz tahtadaydı .. mbm ile paylaşmıştık bu olayı msnden ..
-
güzel hareketti takdir ettim amcaları geceye uzun sisteme göre
-
Bide şunu düşünmek lazım Neden peki Sayın Şimsek çıkıp cevap vermedi. Bence buna cevap vermek çok kolay değil hükümet duman olur. Benim tahminim bu işin altında Hükmet var.(iyi koplo yazarım)
+ Aslında sabah da şimşek bazı şeyler açık etti gibime geliyor.
-
[quote=jelibon;96043]ge haberi veriden önce geçti bloomberg tvde.
Matrix geç yayınladı onu.
Ayrıca bu bir kanıt değildir.[/quote]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!!
-
[quote=QUEEN;96048]Vobix gitti mi??????Gitmesin...[/quote]
nereye gidiyor? niye gidiyor?
tolga neredesin? ses ver!
-
haberle ilgilenmedik bile ..ne olduğunu hala bilmiyorum .. cidden ne oldu ? ..
-
Sımsek:ımf ıle uzlasma yolu bulunabılırse program yapılır
sımsek:ımf ıle uzlasma yolu bulunabılırse program yapılır
-matrıks-
sımsek:"ımf bazı konularda, ornegın gelır ıdaresı konusunda esneklık gostermeye basladı"
-
imefe sizle yeniden gorusmeye hazırız demiş selcuklu