hiçbir IMF anlaşması bu kadar manipüle edilmedi.resmen manipülasyon yapıyorlar.olacak iş değil.
yapanlar kim diye hiç sormayın...yazık...
Printable View
hiçbir IMF anlaşması bu kadar manipüle edilmedi.resmen manipülasyon yapıyorlar.olacak iş değil.
yapanlar kim diye hiç sormayın...yazık...
[QUOTE=bull market;96047]Aslında kayahanın dediğinide düşünmek lazım, benim 15:30 dan sonraki manasız işlemlerden işkillenmeye başladığım dakikalarada ge haberi 15:41 de geldi diyor, bakıyorum evet, o dakikalarda bişeylere karar verilmiş gibi, herşey değişmeye başlamış, bende bu konularda pek yanılmam, gözlemlerim ve fiyat hareketleri, sistemim, herşey ama herşey, hatta bu IMF haberini bizzat kendim çok sıkı takibederim, haftasonu yapılan bu görüşmelerde devlat bakanının adını dahi yzabilirim, kendisi başbakan yardımcısı,
ama haberi tut sen bu görüşme ve anlaşma metni düzenlemeleri haberini şimdi ver, bu nasıl basın ben şimdi çok ama çok işkillendim, saygılar...[/QUOTE]
ge haberi amerika seansı açılmadan geldi, kayahan onu geç attı buraya.
matrixte geç yazdı.
stop koymasaymışım duman olurmuşum yahuw
iyi aksamlar..
[QUOTE=kayahan;96053]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!![/QUOTE]
seans öncesi geldi haber ge haberi.
seans öncfesi ilk işlemlerde %4 artı yaptı buna rağmen, seans açılınca esiye döndü sonra ne oldu bakmadım.
matrix 1 saat sonra yazdı.
sende onu kopyaladın buraya.
zate ne ilgisi var bunun imf yle.
asıl atan sensin, yalan söylüyorsun bağıra bağıra.
sisteme karşıysan herkese sahtekar diyorsan sistemin içinde olmayacaksın.
yoksa sende sahtekar olursun.
vobu hala anlamıyorsun dalgaları anlamıyorsun.
bir grafik attın dün bir aşağ ok var bir yukarı bu ne demektir. ne fikir veriyor sana anlatsana biraz.
sevgiler.
manipilasyon var dersin sana hak veririm ama kanıtlarım deyip kanıtın
ge den dolayı garanti nin sahibi falan dersen sana alakasız atıyorsun derim yani yalan.
evet kanıtla, mantıklı kanıtla ama.
biz senin verdiğin habere bişi demiyoruz saçma sapan uyduruk kanıdına diyoruz.
elle tutulur kanıtla hadi bakalım.
bekliyorum.
Dowda imf bi av daha yakaladık diye kutlama yapıyor coşuyor
Dow rebounds as investors shrug off General Electric rating cut
NEW YORK (AP) -- Wall Street is extending its rally into a third day as investors take in stride a cut in General Electric Co.'s credit rating.
Standard & Poor's lowered GE's top rating one notch because of problems at the conglomerate's lending arm, but indicated it was not eying another downgrade.
GE stock gained, as did General Motors Corp. stock. GM says the automaker will not need the $2 billion loan for March it requested from the U.S. government last month.
In midday trading, the Dow Jones industrials are up 67.94, or 0.98 percent, at 6,998.34, after rising above 7,000. The Standard & Poor's 500 index has gained 7.43, or 1.03 percent, to 728.79. The Nasdaq composite index is up 8.41, or 0.61 percent, at 1,380.05.
grafşklere baktım 5 dakiklik sistemim 28750 long demiş saat 14.35 de ... sonradan bu yukseliş emme anileşmiş forumu okuyum geçmişe dönuk
[QUOTE=jelibon;95966]yorum:
daha çok indirim bekleniyordu, etkisiz haber. hatta pozitif.[/QUOTE]
Kayahanın Ge haberine yorum.
bunun imf yle ne ilgisi var Kayahan yaz hadi kanıtını.
ayrıca GE şu an %10 artıda.
nasdaq direnç 1400.
720-740 arası sp shortlamaya devam.
stoploss 744.
hedef 660-680 ilk aşama.
550-600 sonraki aşama.
sevgiler.