-
[quote=kayahan;96053]kanıtla bakalım !!
Blomberg tv'e saat kacta gectı haberı!!!
BAKALIM MATRIKS ILE BLOMBERG TV ARASINDA COK BUYUK BIR SAAT FARKI VARMI???
Kusura bakma ama dostum !!
ıskembe'den atıyorsun!![/quote]
Sabah ki naraların ses kısınklığına sebep olmuş anlaşılan.
Vobda büyük konuşmanın herzaman cezası kesilir bu benim tecrübelimle sabittir.
Bir halk deyimiyle tatlı tatlı yemenin acı acı .... olur
-
[QUOTE=kayahan;96028]ıste kanıtı yukarıda burada!!!!
Garatı bankasının ortagı!!! General elektrık'ın notunun dusuruldugu haberı !!!
Matrıks bu haberı haber sayı numarası 3007 no ıle saat 15:14:41'de gectı.
Garantı bankası ve cnbc-e'nın sahıbı aynı grup dogus grubu'dur.!!
Cnbc-e ımf haberını ge'nın notunu s&p'nın dusurmesınden sonra yayınladı.
Matrıks haber no'su 3321-3322-3326 yayın saatı ıse 16;31:07-16;31;19- 16;3319
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%[/QUOTE]
Kayahan IMF haberi için 1 saat 15 dakialık bir boşluk var o esnasında IMF sözcüsüne para yedirdiler o da çıktı açıklama yaptı di mi..dng Desenki 10 dk içinde haber çıktı neyse diyeceğim ama arada 75 dk var. 15 dk daha koysan iki devre maç yapılır.
Bu arada GARAN Eylülden beri devam eden düşüş kanalını kırmış görünüyor. Teyit için yarın beklenmeli.
-
[QUOTE=QUEEN;96048]Vobix gitti mi??????Gitmesin...[/QUOTE]
Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.
-
APSD ye ne diyorsun vobix?:) -5932 olmuş
-
[QUOTE=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/QUOTE]
gitme zaten .. nereye gidiyosun .. vob = vobix .. vobix = vob
-
hareket fazla hızlı ve kapanışa yakın gerçekleşince flat kaldık..
yarın atlarız trene artık..
-
[quote=jelibon;96071]nasdaq direnç 1400.
720-740 arası sp shortlamaya devam.
stoploss 744.
hedef 660-680 ilk aşama.
550-600 sonraki aşama.
sevgiler.[/quote]
SP bugün veya yarın 744 üzeri kaparsa yukarı tepki başlamıştır diyebilirmiyiz?
-
Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Şubat vadeden itibaren KISA yım ,
Ana pozisyonumu u030 da ki grafigi EDP (EW) lerine göre yorumlayarak alırım. ve bu disiplini hiç bir zamanda bozmam .
Şimdi , gün içi trade eden bir çok insan var bu piyasada , Eger imf haberi açıklanacaksa , piyasalar kapandıktan sonra açıklanmalıydı , etik olan buydu ve ya hafta sonu ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,
-
[QUOTE=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/QUOTE]
Bende sizden kapanışa doğru yorum yapın diye rica edecektim çünkü sistemler yanılabiliyor bazen apsd destekliyor.Ben yorumluyorum ama emin olamıyorum yani bugün dediğiniz gibi net rakamlar veremiyorum bir kişi dedi diye 200 kişinin faydalanabileceği birşeyden vazgeçmemeliyiz. burda küçük yatırımcılar olarak birbirimize destek olalım zaten kaybediyoruz çoğu zaman psikolojiyle. ben sizden çok şey öğrendim az da olsa kazanıyorum forumca emeği geçenlere tekrar teşekkürler+.
-
[QUOTE=aslan;96078]SP bugün veya yarın 744 üzeri kaparsa yukarı tepki başlamıştır diyebilirmiyiz?[/QUOTE]
bu bir süreç işi, 740-752 arası tuzak bile kurabilirler. (üstündeki hareket 780-800 arası sonuçlanır.)
740-752 ye gidebilirse tuzağı sorgulayacağız.
ama benim düşüncem tepesini bugün görecek, kişsel bir düşüncedir olma olmama garantisi yoktur.
sevgiler.
-
ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
ISTE IMF HABERI'NIN YALAN OLDUGUNUN KANITI.!!
IMF'DEN HERHANGI BIR ACIKLAMA FALAN YOK!! TIKLA BAK.
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url]
-
İsteyene [URL="http://www.voborsa.com/forum/vobda-apsd-analizi-t5210.html"]VOBda APSD Analizi[/URL]