kesin dow da haber var kotu veriyolar.
Printable View
Haber yok hedefe varıldı aşırı alıma erken geldi satışı yiyeceğini söylemiştim saat 15-16 arası he he.
Haber yok hedefe varıldı aşırı alıma erken geldi satışı yiyeceğini söylemiştim saat 15-16 arası he he.
dowa pis geçiriyolar.
dowa pis geçiriyolar.
çok kötü felaket bir kapanış bekliyorum:) muhahaha
çok kötü felaket bir kapanış bekliyorum:) muhahaha
[QUOTE=jelibon;31009]Haber yok hedefe varıldı aşırı alıma erken geldi satışı yiyeceğini söylemiştim saat 15-16 arası he he.[/QUOTE]
helalin var.brv.brv.brv
[QUOTE=jelibon;31009]Haber yok hedefe varıldı aşırı alıma erken geldi satışı yiyeceğini söylemiştim saat 15-16 arası he he.[/QUOTE]
helalin var.brv.brv.brv
[QUOTE=Vob Trader;31011]çok kötü felaket bir kapanış bekliyorum:) muhahaha[/QUOTE]
bu dow dansözse artı yüzde 2 nin üzerindede kapatır...
ekside kapatır.......
2 saat var..acele etmemek lazım.........:eek:
[QUOTE=Vob Trader;31011]çok kötü felaket bir kapanış bekliyorum:) muhahaha[/QUOTE]
bu dow dansözse artı yüzde 2 nin üzerindede kapatır...
ekside kapatır.......
2 saat var..acele etmemek lazım.........:eek:
para girişi vardı mecburen tutmaları lazım.
para girişi vardı mecburen tutmaları lazım.
sp destek 1278, kırmayacaklar gibi. kırarlarsa 1262.
sp destek 1278, kırmayacaklar gibi. kırarlarsa 1262.
dow saatlik.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/7931/aweyb0.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img71/aweyb0.png/1/][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/aweyb0.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
[B]çok ilginç.......[/B]
[B]dowda bu seferde turuncu ile gösterfiğim [U]yukarı uyumsuzluk [/U]ihtimali ortaya çıktı.....
yalnız bu sınırda... aşagı uyumsuzluk kadar ihtimali çok yüksek değil...
daha dogrusu düşüş bu seviyede kalırsa göstergede yukarda kalacak ve uyumsuz olacak...
gösterge burda kalırsa kapanışa doğru yukarı hamleyi yapar dow....
ama aşagı devam ederse göstergede dip yapacagı için bu uyumsuzluk ihtimali ortadan kalkar..
şu an gösterge açısından kritik yerdeyiz...
saat 17 de aşagı uyumsuz olacagı çok netmiş..yanarımda buna yanarım....[/B]
dow saatlik.....
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/7931/aweyb0.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img71/aweyb0.png/1/][IMG]http://img71.imageshack.us/img71/aweyb0.png/1/w640.png[/IMG][/URL]
[B]çok ilginç.......[/B]
[B]dowda bu seferde turuncu ile gösterfiğim [U]yukarı uyumsuzluk [/U]ihtimali ortaya çıktı.....
daha dogrusu düşüş bu seviyede kalırsa göstergede yukarda kalacak ve uyumsuz olacak...
ama aşagı devam ederse göstergede dip yapacagı için bu uyumsuzluk ihtimali ortadan kalkar..
saat 17 de aşagı uyumsuz olacagı çok netmiş..yanarımda buna yanarım....[/B]
kapanışa toparlarlar.
kapanışa toparlarlar.
[B]dowda bu seferde turuncu ile gösterfiğim yukarı uyumsuzluk ihtimali ortaya çıktı.....
saat 17 de aşagı uyumsuz olacagı çok netmiş..yanarımda buna yanarım....[/B][/QUOTE]
her zaman bakardın sen buna Sevgili Mbm.
[B]dowda bu seferde turuncu ile gösterfiğim yukarı uyumsuzluk ihtimali ortaya çıktı.....
saat 17 de aşagı uyumsuz olacagı çok netmiş..yanarımda buna yanarım....[/B][/QUOTE]
her zaman bakardın sen buna Sevgili Mbm.
[QUOTE=jelibon;31018]
her zaman bakardın sen buna Sevgili Mbm.[/QUOTE]
bugun sistemle 2500 puan alınca sisteme aşırı güvenim geldi...
bu rahatlıkla kapanışa doğru bakmadım dowun grafiğine...
normalde hergün bakar gece pozisyonumu buna göre ayarlardım..
sisteme tersde olsa...
bu grafiği görsem uzun girmezdim kesin.. büyük ihtimallede kısa girerdim....
sistemlerin yumuşak karnı ters gaplar... yapacak bir şey yok..
sabah açılışla uzun devam derse devam ederiz...
kısa dersede karın bir kısmını verip kısalırız.....nasip napalım....
yalnız dediğim gibi buralarda kalırsa dow yukarı uyumsuz olma ihtimali yüksek..
ama öyle olsa bile tepkisi bugüne yetişirmi yarınamı kalır ,oda var tabi...
[QUOTE=jelibon;31018]
her zaman bakardın sen buna Sevgili Mbm.[/QUOTE]
bugun sistemle 2500 puan alınca sisteme aşırı güvenim geldi...
sisteme tersde olsa...
ama öyle olsa bile tepkisi bugüne yetişirmi yarınamı kalır ,oda var tabi...
borsalarda her zaman surprizlere yer vardir ,+%2 den -%0.10 a yuhhh be ama harbiden yuh busefer.Eger hala imkb ve yurtdisi arasinda korelasyon varsa yarin bizde kiyim yasanir.
borsalarda her zaman surprizlere yer vardir ,+%2 den -%0.10 a yuhhh be ama harbiden yuh busefer.Eger hala imkb ve yurtdisi arasinda korelasyon varsa yarin bizde kiyim yasanir.
[QUOTE=mbm;31019]bugun sistemle 2500 puan alınca sisteme aşırı güvenim geldi...
sisteme tersde olsa...
ama öyle olsa bile tepkisi bugüne yetişirmi yarınamı kalır ,oda var tabi...[/QUOTE]
sağlık olsun, uyumsuzluk iyi netice veriyor, bana baksana bende 600 puan alınca erken kısaladım, halbuki bekleyip yapmak lazımmış.
bir bazen flat kalmayı becerebilsem, gap yemeden süper para var.
sevgiler.
[QUOTE=mbm;31019]bugun sistemle 2500 puan alınca sisteme aşırı güvenim geldi...
sisteme tersde olsa...
ama öyle olsa bile tepkisi bugüne yetişirmi yarınamı kalır ,oda var tabi...[/QUOTE]
sağlık olsun, uyumsuzluk iyi netice veriyor, bana baksana bende 600 puan alınca erken kısaladım, halbuki bekleyip yapmak lazımmış.
bir bazen flat kalmayı becerebilsem, gap yemeden süper para var.
sevgiler.
vay be imkb kapanışıyla 280 puan fark 11490da.
vay be imkb kapanışıyla 280 puan fark 11490da.
[B]Selamlar.hdioxyde adlı üyenin attığı grafiğin aynısını ben de matriksimde çizdiğim için geceye ne var ne yok short kaldım.Alt banttan üst banda çıktı bir anda fiyatlar.Aracı kurumda dealer ile muhabbet eder[/B][B]ken dow eksi olurmu acaba ya demiştim.O da eksi değil de belki yüzde 1 düşer demişti.11760 idik ozaman.Harbiden de dow eksi oldu tahmin edilmeyecek birşey bu.Ben peki naptım bugün yükselişte ne kadar bilsem de yükselişi düşüşe oynadım zarar ettim.Ama ben öyle pes edecek değilim kolay kolay.Zarar 1500 puan da olsa 2000 de olsa sorun değil.Vadeliden geri alacam onu.Yarın zaten zarar marar kalmaz.Ama şunu belirteyim.Imkb nasıl 39 000 altına gelmeyip bir anda ucurdular.Şunu asla unutmayın dow da 11750 üstüne asla çıkmıyor.Yarın dow çok düştü daha düşmez demeyin sakın ha.Bugün fitil ateşlendi.Benim beklentim daha önceki dip aşağı kırılma vakti gelmiştir.Bugün fdax az düşüyor yarın duman olacak dax ile orası bence kendinize iyi bakın.[/B]
[B]Selamlar.hdioxyde adlı üyenin attığı grafiğin aynısını ben de matriksimde çizdiğim için geceye ne var ne yok short kaldım.Alt banttan üst banda çıktı bir anda fiyatlar.Aracı kurumda dealer ile muhabbet eder[/B][B]ken dow eksi olurmu acaba ya demiştim.O da eksi değil de belki yüzde 1 düşer demişti.11760 idik ozaman.Harbiden de dow eksi oldu tahmin edilmeyecek birşey bu.Ben peki naptım bugün yükselişte ne kadar bilsem de yükselişi düşüşe oynadım zarar ettim.Ama ben öyle pes edecek değilim kolay kolay.Zarar 1500 puan da olsa 2000 de olsa sorun değil.Vadeliden geri alacam onu.Yarın zaten zarar marar kalmaz.Ama şunu belirteyim.Imkb nasıl 39 000 altına gelmeyip bir anda ucurdular.Şunu asla unutmayın dow da 11750 üstüne asla çıkmıyor.Yarın dow çok düştü daha düşmez demeyin sakın ha.Bugün fitil ateşlendi.Benim beklentim daha önceki dip aşağı kırılma vakti gelmiştir.Bugün fdax az düşüyor yarın duman olacak dax ile orası bence kendinize iyi bakın.[/B]
dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee :)
dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee :)
helal dowa
nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..
bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....
öyle bir yer burası......
bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...
yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
helal dowa
nasıl yedik bu oyunu ya...sahte sahte yükselmiş adamlar..
bu vobda 99 tane doğru işlem yap...
bir tane hata yap... doğruların hepsini alıp götürüyor....
öyle bir yer burası......
bir gün grafiğine bakma bunların, cezayı hemen kesiyorlar... hiç af yok...
yukarı uyumsuzluk ihtimalide ortadan kalmak üzere...tamamen kalkmadıda
tam bıçak sırtında.. burdan topladı topladı..yoksa iptal oda
[quote=follow;31024]dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee :)[/quote]
Erken konuşulmaz ama burası ilk açılış şu şekilde kaparsa dow 50600 olur tahminim bu yönde.
[quote=follow;31024]dow bu sefer harbiden sapitti kotu gelen bir veriyle olacak isler degil bizim kapanisla %2.5 farketti.Bu durumda yarin 51.000 alti acilis garanti gibi .Bizim 51 shortlari para kazandiracak vayyy beee :)[/quote]
Erken konuşulmaz ama burası ilk açılış şu şekilde kaparsa dow 50600 olur tahminim bu yönde.
bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.
bence dow kapanmadan biraz toparlarlar - %0.20 gibi kapatir diyorum.Ama yinede hayalkirikligi ve hezimet gibi gorunuyor.