-
[QUOTE=saganak;96079]Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Şubat vadeden itibaren KISA yım ,
Ana pozisyonumu u030 da ki grafigi EDP (EW) lerine göre yorumlayarak alırım. ve bu disiplini hiç bir zamanda bozmam .
Şimdi , gün içi trade eden bir çok insan var bu piyasada , Eger imf haberi açıklanacaksa , piyasalar kapandıktan sonra açıklanmalıydı , etik olan buydu ve ya hafta sonu ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,[/QUOTE]
Sn. saganak, en doğrusunu siz yazmışsınız, bir piyasa varsa bu dikkate alınmalı, enflasyon verisinden tutunda hertürlü ıvırzıvır bilgi piyasa kapanınca veriliyorda, haftasonu başbakan yardımcısının new york da bulunduğu sırada olan olayların haberi neden şimdi seans içi veriliyor, yerden göğe haklısınız, saygılar...
-
[quote=VOBiX;96074]Yok gitmedim de bir daha da APSD muhabbeti yapmayacağım. Yardımcı gösterge olarak faydalı bir gösterge dedik dünya APSD etrafında dönüyor gibi algılanıyorsa yapacak bir şeyim yok. Formasyondan trendden herkes bahsediyor. Aynı şeylreri papağan gibi tekrarlamaktansa farklı olanı gündeme getirelim dedim. Sanırım daha ortam APSDye hazır değil. Eski tas eski hamam devam.[/quote]
daha önce de söyledim, ben sistemsiz çalışırım. giriş-çıkış noktalarını belirlediğim parametreler sürekli değişir çünkü.
bir bakarsınız, bir kademeden agresif alan bir kurum benim alış yapmamı sağlar, bir bakarsınız dow'un aşırı alınması sonucu ona katılamamamız benim satışımı sağlar.
APDS benim bir ara en çok baktığım parametre idi. halen de çok önemsediğim bir parametredir. bununla ilgili yorum yapılması kimseyi rahatsız etmemeli.
nasıl ki "15 dakikalık sistemim al verdi" diyen birisine "nasıl verir vermemeli çok saçma vs." denmiyorsa, denmemeliyse, APDS ilgili yorum yapılmasına da kimse bişey söylememeli.
birkaç defa daha belirttiğim gibi, etkilenen kişi buraya girmez,girmemeli. sırf buradaki yorumlara bakarak işlem yapan adam batmaya mahkumdur.
unutmayınız ki, alım satım yapan kendi parmaklarınız. başkalarının sistemleri, yorumları vs. değil...
saygılar...
-
[QUOTE=kayahan;96083]ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
ISTE IMF HABERI'NIN YALAN OLDUGUNUN KANITI.!!
IMF'DEN HERHANGI BIR ACIKLAMA FALAN YOK!! TIKLA BAK.
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url][/QUOTE]
kayahan hadi yat uyu.. .. kafa bi milyon oldu zaten .. :) :) ne demiş imf .. umrumda değil .. sabah bakar millet duruma göre alır pozu ..
-
[QUOTE=kayahan;96083]ISTE BURADA IMF'NIN RESMI SITESI!!
TURKIYE SAYFASI!
ISTE IMF HABERI'NIN YALAN OLDUGUNUN KANITI.!!
IMF'DEN HERHANGI BIR ACIKLAMA FALAN YOK!! TIKLA BAK.
[url]http://www.imf.org/external/country/tur/index.htm[/url][/QUOTE]
ha bak bu daha güzel, öbürü saçmaydı.
sevgiler.
-
[quote=özgür efe;96072]sabah ki naraların ses kısınklığına sebep olmuş anlaşılan.
Vobda büyük konuşmanın herzaman cezası kesilir bu benim tecrübelimle sabittir.
Bir halk deyimiyle tatlı tatlı yemenin acı acı .... Olur[/quote] hayal goruyorsun dostum.!!
Ayrıca benım su anda vob'ta hıcbır pozısyonum yok.
Ben cuma gunu saat 17:10'u beklıyorum.
Yenı pozısyon acmak ıcın tabııkı dovız kontratı.
-
[QUOTE=Astatin;95831]İçimi okudun valla..Dedimki türkü mü cover edeyim, şortlarımı cover edeyim..Ya dedim ne gereği var şort para kesiyo dursun, ben türkü kavır edeyim..
FXci bir nevi Aşık Veysel bir nevi Neşet Ertaş... farklı olaylarımız yani...[/QUOTE]
[QUOTE=SEYYAH;95829]ne rakibi ya? asti uyanık gidiyor haluk levent şarkısını COVER ediyor.alışmış L-S cover yapmaktan.hızını alamamış şarkıları cover ediyor.çakal asti :p
fXci öyle değil.adam halk ozanı,şair ruhlu eserleri tamamen özgün :p[/QUOTE]
saVolun arkadaşlar çok acil işim çıktıydı pc yi bırakıp dışarı koşuveedim..
inanın o şeyarları ilk kez yazdıydım :D
[QUOTE=jerfin;95845]fxci, 5 dk.lık al sinyali vermek üzere.. bip bip bip..:..:[/QUOTE]
savol jerfin +.
-
ne gündü....adrenalin inmedi..fx e daldım ..gbpjpy 136.05 şort..kaldıraç 50...yaıtım cüzi..stres atmak maksatlı
-
-
Bugun ilginc gundu, dun 325 den uzundum, sinirlenip düştükçe almaya devam ettim, bir öngörü sebebiyle falan değil, inat olsun diye, tümünü 29925 den kapadım ralli sırasında, umarım kısada yakalanan arkadaslar fazla kayıp yasamamıstır, astatın mustesna, :)
-
ule 743 dedi 744 demedi.
bakalım seans sonuna ne olacak.
-
[QUOTE=saganak;96079]Pozisyonumdan dolayı kızmıyorum ,
Şubat vadeden itibaren KISA yım ,
Ana pozisyonumu u030 da ki grafigi EDP (EW) lerine göre yorumlayarak alırım. ve bu disiplini hiç bir zamanda bozmam .
Şimdi , gün içi trade eden bir çok insan var bu piyasada , Eger imf haberi açıklanacaksa , piyasalar kapandıktan sonra açıklanmalıydı , etik olan buydu ve ya hafta sonu ,
Diyelimki sabah pozisyonunuzu aldınız veya birilerine aldırdınız , sonrada haberi yayın kanallarına verdiniz , vadelide 1500 puan bir anda , sevsinler sizi , sonrada çıkıp dürüslükten şeffafılaktan bahsedeceksiniz ne güzel dünya , helal olsun böyle iş becerenlere ,[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv
Bence de çok haklısınız, son zamanlarda bu kadar kısa zamanda bu kadar hızlı hareketler hatırlamıyorum. Hatırladığım tarım dışı istihdam verilerinde falan böyle olurdu ama onların saati belliydi, herkes ekran başına geçiyordu veri anında. Risk almak istemeyen flat kalırdı veri için.
Ben mesela en büyük zararlarımdan birini yazdım bugün, sağlık olsun ne yapalım. Hergün olmaz ya bu işler. yarım saat ekran başında yoktuk, duyan AB ye girdik sanır...
-
yürü bir 20 puan yukarı şimdi, sinir etme beni akşam akşam. 745 future, 744.59 sp.