-
[quote=cansalk;96174]yav ben kotu bısıı demedımkııı..bana yaptıgı ıyılıgıı soledımm ıncedennnn[/quote]
inceldiği yerden kopar hocam gün gelir--- dikkat edelim kırmayalım arkadaşlarıımızı------ değmez 3 kuruşluk vob uğruna---- para her yerde kazanılır ama dost kazanmak zor be cansalk---- bilmem anlatabildim umarım:(
-
Arkadaşlar ben burda daha yeniyim ve mumkun oldugunca saygılı olmaya çalışıyorum. Kimseyi kırdıysamda özür dilerim.
Ama Vob da inat olmaz duygusallık hç olmaz.
Piyasa ile dalga da olmaz. Yani yorumlarımızı birbirimize yardım için kullanalım yok benim yoğurdum daha beyaz demenin manası yok
-
Sabah 2 milyar zarardaydım stop-loss koyamadım 12:00 de şeytan dedi 2 kontrat boşalt altdan mal al
Bende aldım. Bktım çoştu yürü ya kulum dedi ve halen uzundayım yarından çok umutluyum en azından öğleye kadar.
arkadaşlar 2 kuruş para kazanacaz diyede ekonomi batsın beter olsun diyede sevinecek insan değilim(bu sözüm meclisden dışarı)
-
Noel Baba kış geçti 2,5 ay sonra gelmişsin. Bize ne hediyeler getirdin bakalım. .dng
Bir de hızlı giriş yapanlar, hızlı çıkış yapıyor forumlardan biraz sakin.
-
[quote=VOBiX;96179]Noel Baba kış geçti 2,5 ay sonra gelmişsin. Bize ne hediyeler getirdin bakalım. .dng
Bir de hızlı giriş yapanlar, hızlı çıkış yapıyor forumlardan biraz sakin.[/quote]
coşkunluğumun sebebini açıkladım sayın hellime, kusura bakmayın yermde duramıyorum-------- Ne ararsan var canım kardeşim dile benden ne dilersen---
-
[QUOTE=Noel Baba;96180]coşkunluğumun sebebini açıkladım sayın hellime, kusura bakmayın yermde duramıyorum-------- Ne ararsan var canım kardeşim dile benden ne dilersen---[/QUOTE]
Canınızın sağlığı!
-
Peh yav, akşamdan beridir yazılanları okudumda, ne zamandır aheste aheste düşen borsa, ayıları o kadar canından bezdirdi gıdım gıdım düştüde, şimdi bir günde şahlanacakmı endeksler? boğalar naralarınımı atacak yani? Sanmıyorum ama neyse, yarına ne kaldı şurada hepberaber görürüz:)...saygılar....uyk
-
[quote=bull market;96182]Peh yav, akşamdan beridir yazılanları okudumda, ne zamandır aheste aheste düşen borsa, ayıları o kadar canından bezdirdi gıdım gıdım düştüde, şimdi bir günde şahlanacakmı endeksler? boğalar naralarınımı atacak yani? Sanmıyorum ama neyse, yarına ne kaldı şurada hepberaber görürüz:)...saygılar....uyk[/quote]
Kurlar iyi destek veriyor bugün, ama bakalım yarın açılışa. :confused:
Vobix'in geçen verdiği istatistikten beridir, ben bile Endeksin yükseleceğine güvenemiyorum artıkın. Ama bir de [B][COLOR=seagreen]Astatin'in Kısalarını kapaması, yarın sanki %1'i aşamayan bir ralli olabileceğini işaret ediyor sanki?[/COLOR][/B]:D
-
vix endeksi kaç kapattı arkadaşlar
-
Tebrik...
[quote=sazan;96004]Bu arada DJI, 7178'den itibaren düşmeye başlar diye düşünüyorum. (Dünkü 60 dk DJI grafiği)[/quote]
[URL]http://www.voborsa.com/forum/vobjektif-seans-odasi-t5196.html?p=95467[/URL]
[quote=sazan;95527]DJI'de 6980 geçildiği için, flat'a dönüş.(7180'e hareketin önü açıldı)[/quote]
Sayın sazan,
Güzel çalışma.Tebrikler.
Bol şanslar...
-
[quote=jerfin;96184]vix endeksi kaç kapattı arkadaşlar[/quote]
41.18
[URL]http://finance.yahoo.com/q;_ylt=Ah_9n0VrjBhvwOseiagdjGDxVax_?s=%5EVIX[/URL]
-
vix'in 40 altına inmesi boğa piyasasını teyid eder