-
[quote=Kennym;298407]içimizde kalmasın diye her tepede shortlamaktan dagın buyuk kısmını bız olusturuyoz zaten :) yokyaf bu shortu kım cıkardıysa kesınlıkle pıyasanın dınamıgı olacagını bıldıgı ıcın cıkarmıs :) enınde sonunda bu shortun ekmegını spot pıyasada malı elınde tutan grup yer.. gerı kalan herkes yedıgını bıgun fazlasıyla cıkarır gıbı gorunuyor :) allah kımseyı shortcu yapıp bu pıyasada sınamasın...
ralli ralli ralli diimde bari shortlarım belki tersten kazanır...[/quote]
ağa şortçular için gecenin en karanlık olduğu andır bu an aydınlık yakın buradan 20000 puanlık düzeltme gelecek pala 90000i göstermeyecek çocuklarımıza anlatacaz bugünü
-
90.000 olması için 200 puanda 2000 kntrat var pehhh. Hadi gızımm
-
garan 1 kademe daha kalkarsa burası 90 000 olur
-
YYLD...emortım da olsa böyle derdi
-
Sn. Başbakan TV de "bakın hayırcılar bile kazanıyor. Allahualem borsadakiler hep hayırcıdır" demişti ama rakamı telafuz etmemişti sanırım. 90.000 olunca onuda söylemesi rahat olur.
-
kontrat fiyatında 900 kademesini atlayıp direk 1000 yapacaklarmıs:)
-
dow ve EUR/USD kabarıyor... Ne heyecanmış 5dk yaw..60dk nın rahatlığı nerede varmış.
-
abowww şimdi 100.000 olursak teminat 1000 tl olcak uff ya olmasın 100 bin
-
benim gördüğümü sizde görüyomusunuzzz oyyy oyyy oyyyyy aşağısı uçurum hadi pala yap bi bangi camping
bak şortçu olarak bi ben bi sen kaldın hadi atla aşağıııı üwwwww
-
Duruyor duruyor sonra mıçına neft yağı sürülmüş gibi zıplıyor.
-
70000 den beri koşan piyasanında yorulacagı yer gelir agalar.. hep koş hep koş nereye kadar... ula 55000 de iken çökecek diye hor hor otluyoduk ortada endex oldu 90000 biz hala çöküş peşindeyiz :) akşama güzel bi yazı yazıcam inş konuyla ilgili oldugunu düşündüğüm bi yazı..
The last Ayu .boks. - 89750 shortlarıyla kendini tavana asan kahraman ...
-
Neft yağını ararken bunu buldum.:..:
Resimde görülen bitkiden elde ediliyor neft yağı, turpentine diye geçiyor yabancı kaynaklarda. Ekseriyetle deli gibi koşmasını istediğiniz kişi ya da mahlukun belirli bir bölgesine tatbik edildiğini söylüyor uzmanlar. Dün geceki Atletico Madrid - Galatasaray maçından sonra Vicente Calderon'un soyunma odalarını temizlerken misafir takım soyunma odasında boş bir neft yağı şişesi bulmuş temizlik görevlileri. Bizim kültürümüzde önemli bir yeri olduğundan neft yağına ilişkin özdeyişlerin ben tahmin edebiliyorum kime ve nasıl tatbik edilmiş olabileceğini. Keza her iki devrede çok ayrı 2 karakter sergiledi bu topçumuz, ilk devre adım atacak hali yokken, ikinci devre yerinde duramadı, koşmadan, depar atamadan edemedi. Her kim öğrettiyse Rijkaard'a tebrik ediyorum kendisini. Belki de Rijkaard değil de Arda'nın başının altından çıkmıştır. Asıl merak ettiğim kim tatbik etti elemana neft yağını?