Ortalama bir ülkede (gelişmiş demokrasiler falan demiyorum) SKANDAL kabul edilen konular ülkemiz necib halkınca alkışlanır, böyle bünyeye böyle baş, neyin şikayetini yapıyorsunuz ki arkadaslar.
Printable View
Ortalama bir ülkede (gelişmiş demokrasiler falan demiyorum) SKANDAL kabul edilen konular ülkemiz necib halkınca alkışlanır, böyle bünyeye böyle baş, neyin şikayetini yapıyorsunuz ki arkadaslar.
endeks den çıkarılmadan önce de dyhol un agırlıgı cok yuksek degıldı.fakat bu kagıttakı bi çökme rakamsal olarak net etkı gosterıor gozukmese de psıkolojık etkısı yıkıcı olur..yoksa ıster endeks de olsn ıster olmasın cok agrlıgı yoktu..gecen dususte de domıno etkısı yapmstı zaten..en kotu bı garan ı 1 kademe daha fazla cızerler karsılarlar puansal a kalsa.
[quote=excali;96239]EEee. [B]ŞİMŞEK[/B] bu. her an çakabilir.boks.:D[/quote]
Dünkü pozisyon gereği şimşek acıklamalarına destek mi versem ne:) o zaman az oncekı yazım nolcak, :D
30250 den kısa yaptım..sistemler al da(5 ve 15 dak)..ama sistem herşey değildir.iilk titreme hareketleri var.
[quote=tuareg;96242]Dünkü pozisyon gereği şimşek acıklamalarına destek mi versem ne:) o zaman az oncekı yazım nolcak, :D[/quote]
Bence siz yine [B]bilimsel[/B] davranın [B](YAZI TURA[/B]):D
[quote=bull market;96237]AL işte, şikayetçi olmayanlar için başıma geleceklere bakın...
Korku Cumhuriyeti olduk kardeşim, atarlar matarlar içeri, ondan sonra vob çu yüksek hızlı trenin altına atmak istedi kendini, RTE son anda kurtardı savcılık olaya el koydu, vobçu 6-9 yıl hapisle yargılanıyor sürmanşette çıkarım gazetelere:)[/quote]
İyi ya işte, başına devlet kuşu konar, hikayeni gazetelere satarsın, bir de dizi filmi yapılırsa tadından yenmez:D
[quote=excali;96244]Bence siz yine [B]bilimsel[/B] davranın [B](YAZI TURA[/B]):D[/quote]
denedım az once 275 short 175 kapatıldı,
ıkıncı denemede para dik geldi,bazen bilim de yanılır:)
[quote=tuareg;96240]Ortalama bir ülkede (gelişmiş demokrasiler falan demiyorum) SKANDAL kabul edilen konular ülkemiz necib halkınca alkışlanır, böyle bünyeye böyle baş, neyin şikayetini yapıyorsunuz ki arkadaslar.[/quote]
politikayıı böyle ortamlarda konuşmayı sevmem zaten bunu söyleyip susacağım ama evet kesinlikle katılıyorum.
endekste bile şirketlerin ağırlık hesabı yapılırken bin tane kriter konurken, endeksleri, bankaları, kurumları, kısacası ülkeyi yöneten zihniyeti seçerken, hayatını insanlığın gelişmesine adamış birisi ile hayatı boyunca yan gelip yatmış, 10 koyun versen güdemeyip 8 getiren birisinin oy ağırlığı aynı olduğu sürece de sadece ülkemiz değil, bütün dünya böyle yönetilecektir...
[QUOTE=tuareg;96246]denedım az once 275 short 175 kapatıldı,
ıkıncı denemede para dik geldi,bazen bilim de yanılır:)[/QUOTE]
Dik gelince Haziranda kısa Nisanda uzun açacaksın.
Bilim asla yanılmaz. .dng
[sıze=1]erdoğan,"imf'nin yeni teklifi bize henüz ulaşmadı"-cnn türk[/sıze]
[quote=VOBiX;96248]Dik gelince Haziranda kısa Nisanda uzun açacaksın.
Bilim asla yanılmaz. .dng[/quote]
Valla ben de aynı kaygıyı yasadım, bilim dilinde bunun bir manası olmalı dedıydımdı ve fakat yanıtını bulamamıstım, akıl akıldan ustundur:..:
[quote=ÖZGÜR EFE;96249][sıze=1]erdoğan,"imf'nin yeni teklifi bize henüz ulaşmadı"-cnn türk[/sıze][/quote]
erdoğan ateşle oynuyor