-
[QUOTE=chn69;96257]ilk etapta okuma yazması olmayanlara oy hakkı tanınmamalı
10 yıl kadar sonrada ilk öğretim diploması olmayanlara oy hakkı tanınmamalı
uçuk gibi gelen bu fikrimi irdelerseniz ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz[/QUOTE]
onlardan vergide almıcaksınız ozaman ogulları askerede gitmicek.
-
dünkü uzunları henüz kapatmadım öğleden sonrayı beklemeyi düşünüyorum. açıkcası vadeliden çok bugün spotu izliyorum güzel hareketler var:) şu an itibariyle 20 milyon giriş var. spotta 24 000 24200 ü takip edeceğim.
-
[quote=activex31;96263]imf olacak mecbur çare yok ama onemli olan seçim sonrasına[/quote]
aslında olmaması bızım beklentmızı canlı tuttu hep.o yuzden düşüşü engelledı bu bılnıclı mı yapıldı bılmem ama işe yaradı..marttan sonra yaparız o arada da pıyaa toparlanır cok yamulmaz tr bıze de laf gelmez dıye dusunmuslermıdır acep
-
Longcuların dikkatli olması gereken yerler buraları artık.
-
-
para girişi 27 tril miş spota..
-
Larossian arkadaşa katılıyorm buralar önemli seviyeler. bendeki maliyetler düşük olduğundan dolayı daha rahat bekliyorum yoksa tekrar uzun maliyet yapılması için geç kalınmış olarak görüyorum.
-
Israrlı bir ayu olmama rağen flat kalmayı düşünüyorum...Biz ayuyuz belki ama tahtalar enteresan duruyor..Acaip hayvanlara benziyirler
-
Bide şu var, aslında sermaye piyasaları özelliklede borsa diyim, bu ımf olayını anlaşma olursa ii olur diye algılatmaya çalışıyor, ımf anlaşması olduktan sonra aslında kredi derecendirme kuruluşları başta olmak üzere herkes risk primini değiştirecek, notunu izlemeye alacak falan falan, yani borcun ödenmesi oluyomu olmuyomu gibi olaylar netlik kazanana kadar risk dahada yüksek olacağından, global piyasalarda düşüş trendinde iken, risk primi yüksek olan piyasalar daha çok düşüecek, satılacak, e bu olmasın diye anlaşma yapılkmıyo ama gelde anlat, fakat bazı çevreler spekülasyon malzemesi yaptı bikere, yiyen yiyor hala ondan.
Bu anlamda bu garan ın bugünkü hali nice olur bööle yaaa, zor durum valla, kalkıştıkları hareketin kurtulur yanı varda, bakalım nasıl yapacaklar...saygılar...
-
[QUOTE=furkan;96265]onlardan vergide almıcaksınız ozaman ogulları askerede gitmicek.[/QUOTE]
Bu şartlarda bende oy hakkımdan gönüllü olarak feragat ediyorum. :)))
-
Spot endeksi yatay bekliyorum bugünde, 30550 seviyelerinde, 30000 seviyelerine ve biraz altına geri çekilebilir, kapanış nasıl olursa olsun artık, haftayı bitirdik gözüyle bakıyorum, vob flat devam...
-
derken 1/5 şort...225....histem ve fantazi... young and restless kibi oldu