15 dk lık sata geçti pozisyon yarıya indirildi
Printable View
15 dk lık sata geçti pozisyon yarıya indirildi
[QUOTE=unlimitted;96297]cevap vereyim: eğer bunu kabul edemiyorsam, oy hakkımı sizinkiyle aynı veya daha üstün hale getirmek için "çalışırım".
nasıl olsa benimki 21 dil bilen profesörünkü ile eşit deyip yan gelip yatan vatandaşın olduğu ortam çok adaletli yani?
bu bir ütopya değildir. yapılabilirliğinin engelini söyler misiniz? merak ettim.[/QUOTE]
1) bunun dünyada bir örnegi yok.(en azından benim bildigim yok.)
2) Bunu belirleyecek bir üst kurulu kurmanız bana göre imkansız.Kimler belirleyecek ? neye göre belirleyecek ? En basitinden buyrun mesela İbrahim Tatlıses,Sakıp Sabancı,Ferit Şahenk,Tayyip Erdoğan,Hülya Avşar,Çiftçi,Memur,Doktor,Universite Ogrencisi,Siz ve Ben :) bunu sınıflandırabilmenin bile bir yolu yoktur kaldı ki siz Türkiye'de bunu sınıflandırıp buna gore bir oy dağılımı yapılabilmeli diyorsunuz bu bana gore imkansız..
son birşey "ben devletime layık bir birey değilim çalışmalıyım" bunu demekl zorunda değildir kimse "devlet millete layık olmalıdır" bireyn devlete layık olması gibi bir zorunluluk yoktur en kötü bireyin en cahilinin bile hakları vardır ve siz bunları hiçbir suretle kısıtlayamazsınız bakarsınız gün gelir sizden üstün biriside sizi cahil sınıfına sokup sizin haklarınızı kısıtlayabilir ve imkanlarınızda olmayabilir 21dil bilen profesorun düzeyine ulaşmak için işte ozaman ne düşünürsünüz merak ediyorum ...saygılar.
[quote=astatin;96296]5 dk sisteme döndüm..ve şorrrttt 100 den 1/3[/quote]
2/3...
Fantazi shortlarımla devam daha.
[QUOTE=Astatin;96303]2/3...[/QUOTE]
astatin benim5 dakiklik really modda sizinkiler cok hızlı hareket edeyor huyaw
[quote=VOBiX;96300]Makrocu üstadlardan biri bu hafta VOBda 32,500 hedef vermiş. Akşama kadar %8 yapmamız lazım ona göre. .kom[/quote]
2 kitap okuyan üstat mı oldu, nöbetçi forum dedikoducusu eni sonu ne olacak. ne dedin niye dedin ne yaptın tek derdi budur
[quote=Larossıan;96304]Fantazi shortlarımla devam daha.[/quote]
fantazi kıyafetler heleki şortlar boğaların dikkatini çekiyor dikkatli ol :)
şortlara stopu 450 e koydum ve yemeğe kaçtım...
[quote=Astatin;96307]fantazi kıyafetler heleki şortlar boğaların dikkatini çekiyor dikkatli ol :)[/quote]
dün 29.475ten giydiğim şort bi de kırmızıymış iyi mi! :D
yaw sahi Jerfin, ekip elemeanı. işleri çok erken asmaya başladın ha. :..:
ben dolara el attım anca bu kadar getirdim.
yemeğe gitmesem daha da götürürdüm yukarılara da. benden bu kadar.
tekrar düşerse bi daha el atarım. şimdilik flat.
hatta düşsün bi zahmet mimkinse! :)
hadi herkese afiyet olsun.
[QUOTE=unlimitted;96310]yaw sahi Jerfin, ekip elemeanı. işleri çok erken asmaya başladın ha. :..:
ben dolara el attım anca bu kadar getirdim.
yemeğe gitmesem daha da götürürdüm yukarılara da. benden bu kadar.
tekrar düşerse bi daha el atarım. şimdilik flat.
hatta düşsün bi zahmet mimkinse! :)
hadi herkese afiyet olsun.[/QUOTE]
cvp yazmaya gerek gormediniz heralde ? afiyet olsun
Piyasaya Ereğli ile ttelekom karar verecek galiba