arkadaşlar bırakın imf yi
altın fiyatarı yükseliyor
Printable View
arkadaşlar bırakın imf yi
altın fiyatarı yükseliyor
sıkıldık artık py,bir tarafa gitte peşinden gelelim...
[quote=TIFIL;96350]sıkıldık artık py,bir tarafa gitte peşinden gelelim...[/quote]
Aşağı gitmeyi düşünüyor gibi sanki.:confused:
[quote=jelibon;96340]bak Yaşar hocan kanal d de.
bütün Tütkiye imf haberi doğru diyor sen yalan diyorsun.[/quote][url]http://www.youtube.com/watch?v=uq6i49EXoYE[/url]
[QUOTE=kayahan;96348]imf'yi tusiad cok sever!
ikiside yumurta ikizi!!.lelele
imf girdigi tum ulkeleri batiriyor.!!!!.kom.lelele
imf hukumetlere kredi verip karsiliginda hem yuksek faiz, hemde halki soyduruyor.!!
imf halkin umugunu SIKIYOR..dng[/QUOTE]
vobla ne ilgisi var bunun.
Fantazim akşam dowla 30700 lere gider pzt gapli aşağı açılır
[QUOTE=Astatin;96308]şortlara stopu 450 e koydum ve yemeğe kaçtım...[/QUOTE]
astatin 30450 üstünde 5 dakkalık rally moda girer cuzzi longum arttırmıycam ah ah :(
30 000 altıdada asagı rally mod olur
ana sistem su üstünde ama destek cok asagıda. yeni long yapanı asar ve icabında keser
[quote=jelibon;96353]vobla ne ilgisi var bunun.[/quote]turkiye'de tum finans piyasasi ve medya IMf' ile yatip kalkmiyormu??
yoksa sen baska gezegendemi yasiyorsun??
[QUOTE=kayahan;96356]turkiye'de tum finans piyasasi ve medya IMf' ile yatip kalkmiyormu??
yoksa sen baska gezegendemi yasiyorsun??[/QUOTE]
evet dünden itibarende manipiasyon söylenti yalan gerçek ne moksa ama 2000 puan koptu.
sen hangi gezegendesin?
[quote=kayahan;96356]turkiye'de tum finans piyasasi ve medya IMf' ile yatip kalkmiyormu??
yoksa sen baska gezegendemi yasiyorsun??[/quote]
Ya Kayahan kardeş
Dalış veya uçuş pozizyonundayız yeter.. sonra tartışalım imf i
Artı piyasa iyi bir haber istiyordu onu iyi gordu
[quote=fXci;96355]astatin 30450 üstünde 5 dakkalık rally moda girer cuzzi longum arttırmıycam ah ah :(
30 000 altıdada asagı rally mod olur
ana sistem su üstünde ama destek cok asagıda. yeni long yapanı asar ve icabında keser[/quote]
benim sistemde 30050 altında ve 30450 üstünde acaip hayvanlara benziyor:..:
[QUOTE=Astatin;96359]benim sistemde 30050 altında ve 30450 üstünde acaip hayvanlara benziyor:..:[/QUOTE]
şu cümlenin üzerine güzel bir şeyar çok iyi giderdi ema :oilhağım yok