rakamlarla boyama saati başlamış..tv de..konut alcaklar hadi iyisiniz vergi %18 den %8 düşmüş..beyaz eşya alcaklara da ötv %8 e düşmüş 3 ay için
Printable View
rakamlarla boyama saati başlamış..tv de..konut alcaklar hadi iyisiniz vergi %18 den %8 düşmüş..beyaz eşya alcaklara da ötv %8 e düşmüş 3 ay için
problem giderildi,data gelmeye başladı..
[i]15:55 Mart ABD Michigan Üniversitesi Tüketici Güven Endeksi
Önceki 56,3 Beklenti 55 [/i]
5 dakiklik long rally short rally bolgeleri..
30000 altı short rally 30400 üstü long rally
[IMG]http://img17.imageshack.us/img17/6160/5kaka.png[/IMG]
[QUOTE=marakes;96397]evet öle oldu:)alıcılar da ilgide kusur etmemiş dölar a:)[/QUOTE]
o şefkatli alıcılardan biri de kesin unlimitted'dir..:)
[quote=jerfin;96403]o şefkatli alıcılardan biri de kesin unlimitted'dir..:)[/quote]
sabah almış da yanlız başına pek şevkat gösterememiş:)
[quote=marakes;96404]sabah almış da yanlız başına pek şevkat gösterememiş:)[/quote]
gösterdik de, bir yere kadar.
Jerfin'e de mesaj yazdım da, yoğunmuş okuyamamıştır.
Jerfin, demiştim ki, "doları 1,7115'lere kadar vermişler, sanırım yük sana ağır geldi, ama ben el attım 1,7130'lardan merak etme"
sonradan da öğlen yemeğine çıkmadan önce benden buraya kadar deyip 1.7290 ortalamayla verdim.
daha ne şefkati istiyorsunuz yawww! :..::..:
vob30 da shortlamış ayu şevkati:)
[QUOTE=unlimitted;96405]gösterdik de, bir yere kadar.
Jerfin'e de mesaj yazdım da, yoğunmuş okuyamamıştır.
Jerfin, demiştim ki, "doları 1,7115'lere kadar vermişler, sanırım yük sana ağır geldi, ama ben el attım 1,7130'lardan merak etme"
sonradan da öğlen yemeğine çıkmadan önce benden buraya kadar deyip 1.7290 ortalamayla verdim.
daha ne şefkati istiyorsunuz yawww! :..::..:[/QUOTE]
bende 1,7320 e taşıdım işte.. daha napim..
ee yoruldum taşımaktan, sana teslim ediyorum artık..
kapanış senden sorumlu artık. sana teslim ettiğim seviyenin altında kapanış olmasın lütfen..:..:
[QUOTE=marakes;96385]siz hngisini kullanıyorsnz vobix foreks,matrix?
kafiyeli oldu biraz ama:)[/QUOTE]
Titanyum ve bıcırık sistem sadece forekste çalıştığı için mecburen foreeks kullanıyorum. Şirkette de foreks vardı. Alışkanlık da var.
Fantazi shortlarıma devam.
[quote=jerfin;96407]bende 1,7320 e taşıdım işte.. daha napim..
ee yoruldum taşımaktan, sana teslim ediyorum artık..
kapanış senden sorumlu artık. sana teslim ettiğim seviyenin altında kapanış olmasın lütfen..:..:[/quote]
ben endekse pençe attım 975'ten ama dolar sende diye. eheh.
bak şu anda dolar boşta. taşımak isteyen var mı arkadaşlar ekibe katalım! :..::..: