Jelibon sp ne zaman boğa tuzağı olmaktan çıkar.
Printable View
Jelibon sp ne zaman boğa tuzağı olmaktan çıkar.
[quote=TIFIL;96421]benim sistem hala bekle diyor...dng[/quote]
yerim sistemleri :) piyasa yine yatay modda...taktiğim şu; kısa periyot sistemle pozisyon aç (5 dk), 200-300 karı gördüğün an al..çünkü diğer sinyal gelene kadar çarpılam durumları oluyor...500 kontratta 200 puan, 10000 ytl kar eder yeter....................
.kom.kom.kom
fx ci sadece 5 dk lık periyotta mı satta senin sistem ?
açıklamak istemezsem anlayışla karşılarım :)
ana sistemin benimkiyle yakın noktalarda sinyal üretiyor diye soruyorum benim ana sistem satı için 250 puan falan daha lazım..
biletsiz yolcuları indirmeye devam ediyor py..
şu son yarım saatlik işlemleri çok şıktı.
kapanış nasıl olacak bakalım ?
fdow da saatliklerde uyumsuzluk var..tabiki aşırı alım olunca bu dahada önemlidir..ya kısa ya flat olunmalı kanımca..sistemde zaten longcoverde ..
tcell in tekniği iyice bozuldu... artık bi yukarı atak daha şansı kalmadı bana göre..
geceye short devam.. dow bugün de % 4 artı yapmaz artık dimi.:)
şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil
[COLOR="Red"][/COLOR][QUOTE=YAVUZHAN;96426]biletsiz yolcuları indirmeye devam ediyor py..
şu son yarım saatlik işlemleri çok şıktı.
kapanış nasıl olacak bakalım ?[/QUOTE]
29500 desem çok mü kötümser olurum..:..:
ben biraz üşüdüm. hareketleri beğenmedim. zannımca kırmızı şortum boğaların tikatinden kaçmadı. çok zorlamanın anlamı da yok.
fantezi şortları hariç alayı flat!
[QUOTE=Astatin;96429]şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil[/QUOTE]
sen en iyisi bizi dehşete düşürme fikrinden vazgeç..:)
Yoksa iyimsermi :)
[QUOTE=Astatin;96429]şimdi çıkıp long um desem acaip bir dehşet ve şaşkınlık fırtınası olur ha :) .kom.kom:)değilim değil[/QUOTE]
kahramanlıva gerek yok pşşşt :D