[QUOTE=VOBiX;96443]Elini korkak alıştırma..dng[/QUOTE]
evet 29000 diyelim...:..:.dng
Printable View
[QUOTE=VOBiX;96443]Elini korkak alıştırma..dng[/QUOTE]
evet 29000 diyelim...:..:.dng
lem beni mi bekliyodunuz aşağı salmak için ...ler!
neyse, kısmet bu kadarmış.
jerfin dolara gözümü diktim bak elinde varsa ver, pis satıcam ona göre [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
[QUOTE=Astatin;96442]Histem long diyo ama cum akşamı bugün.... haftasonu IMF le anlaştık denir, birileri fantazi şortları margin call lar eşliğinde parçalar ptesi, tersi olur bişey olur longlar bi anda longcuk olurlar...gereği yok çünkü bize az stres lazım hem de daha çok... (çok az manasında)[/QUOTE]
en azıcından seans sonuna [B][U][COLOR="Red"]kader[/COLOR] [/U][/B][B][U]kader [/U][/B]yani :D
[quote=VOBiX;96445]İmzayı atmadıkları sürece bundan sonra gelecek IMF haberleri olumlu etkilemeyebilir.[/quote]
ya imzayı şu tarihde atıyoruz derlerse
[QUOTE=unlimitted;96447]lem beni mi bekliyodunuz aşağı salmak için ...ler!
neyse, kısmet bu kadarmış.
jerfin dolara gözümü diktim bak elinde varsa ver, pis satıcam ona göre [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG][/QUOTE]
cıkk vermemmmm.. başkasından al sen..:..:.kom
[QUOTE=Astatin;96450]ya imzayı şu tarihde atıyoruz derlerse[/QUOTE]
bak o zaman boğalar şahlanır..:)
30300 short devam ediyor.
[quote=astatin;96450]ya imzayı şu tarihde atıyoruz derlerse[/quote]
daha adamları çağırıcaz gelin kahve içelim diyeceğiz falımıza bakacaklar ooooooooo daha bu köprünün altından çok sular akar çok
Bence imf muahbbeti piyasayı artık öyle etkilemez fiyatlandı bitti gerçekleşince sat derler gibi geiyor gel görki trendd aşağı diyorsa 2 kere sat derler...
belkide amaçları imf korkusuna kimseyi shortta oturtmamak..!!
ben teminatımı ayarlayarak o riski alacağım
[quote=jerfin;96446]yeniden söylüyorum selocan ın grafiği çok bozuldu çookkkkk[/quote]
Sen de taktın tcell grafına, elalemın gragından sana ne, herkesin grafı kendıne:D
fdax fdow saatliklerde güzel bozulma olmuş gibi