-
[quote=jerfin;96451]cıkk vermemmmm.. başkasından al sen..:..:.kom[/quote]
zaten seni bekleyemedim, yükseleceğine inanan başka bi vatandaş saolsun verdi kısa kontratlarını bana. :D
neyse zaten ben 10 pipse fitim çoğu zaman. senin kadar sabırlı diilim. hem geceye de pozisyonda girmiycem nasıl olsa.
1.7285te fitleşecek birisi bulurum nasıl olsa. :..:
-
[quote=MMO;96454]daha adamları çağırıcaz gelin kahve içelim diyeceğiz falımıza bakacaklar ooooooooo daha bu köprünün altından çok sular akar çok[/quote]
farklı düşünüyorum..sanıyorum yarın Bakan şimşek IMF başkanı ile görüşecek..davet mavet hikaye onla formalite..şunu unutmayın, dünkü hareketi yapanlar, anlaşmanın olup olmayacağını bizden önce biliyor olacaklar.... :) Ama tercih meselesi tabi; fantazi şortları giyip otel odasında beklemek de bir tercih...Peter abi de gelebilir odaya Jenna abla da :D:D:D:D
-
[QUOTE=atiltanyer;96455]Bence imf muahbbeti piyasayı artık öyle etkilemez fiyatlandı bitti gerçekleşince sat derler gibi geiyor gel görki trendd aşağı diyorsa 2 kere sat derler...[/QUOTE]
dün de imf fiyatların içinde diye kimse o kadar bir çıkış beklemiyordu, ama yaptılar yine yapacaklarını..
-
[QUOTE=Astatin;96450]ya imzayı şu tarihde atıyoruz derlerse[/QUOTE]
Ona bakarsan imzayı atarken bu kalemin mürekkebi bitmiş de diyebilirler. Artık her şey beklenir bunlardan .kom
-
Bu arada sistem satta olmasına rağmen, 6 ıncı ayu hislerimde bir rahatsızlık var..romatizmalarım da azmış olabilir ama bu geri geliş bana feyk gibi geliyor... ben manzarayı izleyeceğim..yada filmi :)
-
[quote=astatin;96460]farklı düşünüyorum..sanıyorum yarın bakan şimşek ımf başkanı ile görüşecek..davet mavet hikaye onla formalite..şunu unutmayın, dünkü hareketi yapanlar, anlaşmanın olup olmayacağını bizden önce biliyor olacaklar.... :) ama tercih meselesi tabi; fantazi şortları giyip otel odasında beklemek de bir tercih...peter abi de gelebilir odaya jenna abla da :d:d:d:d[/quote]
dün açıklamanın hemen öncesinde halil reçber yorum göndermişti bence onu takip edelim ne zaman ortaya çıksa ya aşağı ya yukarı kesin bir hareket oluyor,
-
[QUOTE=tuareg;96457]Sen de taktın tcell grafına, elalemın gragından sana ne, herkesin grafı kendıne:D[/QUOTE]
Selocanın antenleri jerfinin kulaklarındna daha güzel diye kıskanıyor ondan .dng
-
Şöyle bir 29500 lere gelse de short acsak
-
[QUOTE=Astatin;96464]Bu arada sistem satta olmasına rağmen, 6 ıncı ayu hislerimde bir rahatsızlık var..romatizmalarım da azmış olabilir ama bu geri geliş bana feyk gibi geliyor... ben manzarayı izleyeceğim..yada filmi :)[/QUOTE]
Bu kış uykuya yatmadın uykusuzluktandır belki. .kom
-
[quote=jerfin;96461]dün de imf fiyatların içinde diye kimse o kadar bir çıkış beklemiyordu, ama yaptılar yine yapacaklarını..[/quote]
Orda haber hikayeydi trendi oturttular cuk diye hareket ondandı , dalgar öyle geldi bence.. Fdji dami türkiye imf ile anlaşıcak diye çıktı :)
-
EFG ile DEutsche nöbetleşe taraf değiştiriyor.
-
[quote=VOBiX;96465]Selocanın antenleri jerfinin kulaklarındna daha güzel diye kıskanıyor ondan .dng[/quote]
Kız kısmı bu laf uzerine adamı parca pinçık eder, bekleyıp goreceğiz,
(jerfini kışkırtmsk gibi olmasın):D