-
Ocak, şubat, mart düşüşler, nisan, mayıs 1X yükseliş, mayıs 1X, haziran düşüşler. İkinci çeyreğin birinci günü Amerikada yükselişler başlamıştı (ayı piyasası rallisi).
Simdi üçüncü çeyreğin başındayız, pozisyolar o günkü gibi ayarlandı, bakalım tuzakmı yoksa tekerrürmü. Amerika için teknik analiz çalışıyor bizde ise olmuyor maalesef sebebi iç siyaset riski. Bakalım ne olacak.
Sevgiler.
-
Ocak, şubat, mart düşüşler, nisan, mayıs 1X yükseliş, mayıs 1X, haziran düşüşler. İkinci çeyreğin birinci günü Amerikada yükselişler başlamıştı (ayı piyasası rallisi).
Simdi üçüncü çeyreğin başındayız, pozisyolar o günkü gibi ayarlandı, bakalım tuzakmı yoksa tekerrürmü. Amerika için teknik analiz çalışıyor bizde ise olmuyor maalesef sebebi iç siyaset riski. Bakalım ne olacak.
Sevgiler.
-
Sabaha kadar S&P yi iyici aşırı alıma getirmişler...
Tüm Pariteler Yenin güçleneceğini gösteriyor, buğün düşüş devam eder kanısındayım...
-
Sabaha kadar S&P yi iyici aşırı alıma getirmişler...
Tüm Pariteler Yenin güçleneceğini gösteriyor, buğün düşüş devam eder kanısındayım...
-
vadelide 41.000 i goruruz diye dusunuyorum.
gerci dun kapanistan sonrada boyle dusunuyordum.
-
vadelide 41.000 i goruruz diye dusunuyorum.
gerci dun kapanistan sonrada boyle dusunuyordum.
-
sayin teo,
daha once belirttiginiz gibi 27 ustunde mass index cengel yaparsa demistiniz simdi yapti bundan sonra yorumunuz ne olur acaba.(60 dklik baktim)
tesekkurler
-
sayin teo,
daha once belirttiginiz gibi 27 ustunde mass index cengel yaparsa demistiniz simdi yapti bundan sonra yorumunuz ne olur acaba.(60 dklik baktim)
tesekkurler
-
[QUOTE=nyse-dj;20335]sayin teo,
tesekkurler[/QUOTE]
yaptı ama su an gerı 26.5 dondugunde,5 bar ıcınde olmalı, evet tesekur ederım farketmemıstım, O bolgede nasılsa donecek dıye ıslem yapılmamalıdır, 26.5 gerı donmesı beklenmelıdır
-
[QUOTE=nyse-dj;20335]sayin teo,
tesekkurler[/QUOTE]
yaptı ama su an gerı 26.5 dondugunde,5 bar ıcınde olmalı, evet tesekur ederım farketmemıstım, O bolgede nasılsa donecek dıye ıslem yapılmamalıdır, 26.5 gerı donmesı beklenmelıdır
-
günaydın dostlar
önceki günden 42775 long girdim düne,
dün sabah Antalyaya yola çıktım
Sakaryaya gelirken 42150de full shortladım telefonla
short devam
dibin dibi yoktur diye yazmıştım pehhh
ben bile bu kadar ansızın bascaklarını tahmin etmemiştim ama iyi oldu
py temiz iş yapıyor
-
günaydın dostlar
önceki günden 42775 long girdim düne,