yee beybi!
saolsun buradan daha da düşeceğine inanan IYM'li bir vatandaşla 1,7280 mahallinde hellaleştik.
jerfin, tanık senindir! :..::..:
Printable View
yee beybi!
saolsun buradan daha da düşeceğine inanan IYM'li bir vatandaşla 1,7280 mahallinde hellaleştik.
jerfin, tanık senindir! :..::..:
Ahaaaa..bu EFG den niye tiksindiğimi buldum....İlkokul 1 deki hocam felaketti hiç sevmezdim...Alfabeyi öğretirken şu zoptirik tekerlemeyi söylerdikya;
A,B,C,.....A,B,C....A,B,C,D,[COLOR=red]E,F,G..[/COLOR][COLOR=black]okula gidiyorum okumayı öğrenmeye.....önce harfler sonra kelimeler...ıııykkkk..bilinçaltıymış tiksinmenin nedeni[/COLOR]
[QUOTE=tuareg;96457]Sen de taktın tcell grafına, elalemın gragından sana ne, herkesin grafı kendıne:D[/QUOTE]
aaa öyle söyleme.. selocan ile duygusal bağlarımız var bizim..:..:
[quote=Astatin;96472]Ahaaaa..bu EFG den niye tiksindiğimi buldum....İlkokul 1 deki hocam felaketti hiç sevmezdim...Alfabeyi öğretirken şu zoptirik tekerlemeyi söylerdikya;
A,B,C,.....A,B,C....A,B,C,D,[COLOR=red]E,F,G..[/COLOR][COLOR=black]okula gidiyorum okumayı öğrenmeye.....önce harfler sonra kelimeler...ıııykkkk..bilinçaltıymış tiksinmenin nedeni[/COLOR][/quote]
ilkokulda 5 yıl boyunca sınıf başkanı bendim.niye beni seçiyorlardı bilmiyorum :p
oysa seçim zamanı ne erzak yardımı yaptım,ne kömür ne beyaz eşya dağıttım.herhangi bir vaatte de bulunmazdım.ama sağolsun arkadaşlarım hep beni seçerdi.
piyasa pek renk vermiyor.titrek şarkıcı azer bülbül'ün dediği gibi [B][COLOR=red]her an herşey olabilir[/COLOR][/B] :D
kısaldık bakalım,haftasonu yine stres :)
[quote=SEYYAH;96474]ilkokulda 5 yıl boyunca sınıf başkanı bendim.niye beni seçiyorlardı bilmiyorum :p
oysa seçim zamanı ne erzak yardımı yaptım,ne kömür ne beyaz eşya dağıttım.herhangi bir vaatte de bulunmazdım.ama sağolsun arkadaşlarım hep beni seçerdi.
piyasa pek renk vermiyor.titrek şarkıcı azer bülbül'ün dediği gibi [B][COLOR=red]her an herşey olabilir[/COLOR][/B] :D[/quote]
çocuları tehdit etmiş olabilir misim.boks.titrek şarkıcılrı boş ver..burda ıslak şairler var FXci gibi onlar ne diyo ona bakalım
[quote=Astatin;96464]Bu arada sistem satta olmasına rağmen, 6 ıncı ayu hislerimde bir rahatsızlık var..romatizmalarım da azmış olabilir ama bu geri geliş bana feyk gibi geliyor... ben manzarayı izleyeceğim..yada filmi :)[/quote]
Biraz daha yolumuz vardı ptesi devam ederdik.:D
pastadaki rakamlar adam gibi olsa, içimden önümde kocaman bi hendek açıp kırmızı şort giymek geliyor ama...
yok yok, hafta sonumu raaaaat raat hüşu içinde geçirmek varken...
raat dur olm unlimitted...
raat duuur...
şşş
.uyk
son 15 dk 29700 altına sarkarsak durum daha bi netleşecek..
29900 üstü kapanış haftasonu stres demek :)
28600 altında kapanış olursa kısa kalmak lazım.29800 den kısalarımı kapattım.kanımca 28600 üzeri kapanış olacak..
Dün akşamda buralarda çok savaş vardı bakalım ne olacak?
peki imf ile imza hafta sonu,dow da -%1 kapatırsa nasıl açılırız pazartesi sizce...