-
Biraz daha ayu korkutayım...Krizlerde düşme eğilimli olan EURUSD ve GBPJPY nin bugünkü harketlerine bakar mısınız :) DJ erken gevşerse ya çok pis düşer veya makul yükselir şekindeki kısmen metafiizik asti teoremini hatırlayın:) ...HH indikatörü (Haguan Halkaları) nada bir bakın :) daha söyliimmii.....:)
Şaka bir yana her koyun ve her bacak hikayesi..ben flatim..tatilimi 6 saat erken başlatıyorum:).....Tahtalr acaip hayvanlara benziiirrr
-
29.8 Kısa vadeli portföy, shortların yarısı kapandı. Geri kalanı gece taşınacak.
-
[quote=TIFIL;96482]peki imf ile imza hafta sonu,dow da -%1 kapatırsa nasıl açılırız pazartesi sizce...[/quote]
Ptesi gaplı aşağı açacaklarını tahmin ediyorum.:confused:
-
[QUOTE=Astatin;96483]Biraz daha ayu korkutayım...Krizlerde düşme eğilimli olan EURUSD ve GBPJPY nin bugünkü harketlerine bakar mısınız :) DJ erken gevşerse ya çok pis düşer veya makul yükselir şekindeki kısmen metafiizik asti teoremini hatırlayın:) ...HH indikatörü (Haguan Halkaları) nada bir bakın :) daha söyliimmii.....:)
Şaka bir yana her koyun ve her bacak hikayesi..ben flatim..tatilimi 6 saat erken başlatıyorum:).....Tahtalr acaip hayvanlara benziiirrr[/QUOTE]
dün seni çok ürkütmüşler anlaşılan asti..:D:D.dng
-
aha mersikız gelmiş..... bende artık forum sakinleri gerçekten sakinledi , artık gerek yok diye Hellim bütün moderatörleri işten attı diye düşünmeye başlamıştım :) ...gerçi moderatörlerde ne maaş var ne yemek ne ssk..sadece güce sahip olmanın hazzını yaşıyorlar o kadar..işten atılsalar oolur atılmasalar noolur...merci yk...T2H
-
[quote=jerfin;96486]dün seni çok ürkütmüşler anlaşılan asti..:D:D.dng[/quote]
sen ne diyosun o 10 dakikada sigara içmeye çıkmış olsam veya karşı binadaki ofisteki sekreter yine masasının yönünü değiştirmiş olsa (konsantrasyon dağılması) ayvayı yemiştik...:..::..::..:
-
ben selocanıma güveniyorum, pazartesi benim şerefime göçürecek imkb'yi..:D
-
[QUOTE=jerfin;96486]dün seni çok ürkütmüşler anlaşılan asti..:D:D.dng[/QUOTE]
ürkastiürkasti bende shorti girdim :D
-
Ptesiye sistem gereği short kaldım.
-
[QUOTE=TIFIL;96430][COLOR="Red"][/COLOR]
29500 desem çok mü kötümser olurum..:..:[/QUOTE]
150 puanlık hata oldu :..:.lelele
-
son 1 saatte takıp edebıldıgım kadarıyla 7000 tane poz kapatıldı kısa vadede olmasa bıle yon yukarıdır.
-
Bakıyım dedim piyasa nası kapanıcak, ne görsem, düşüş olmuş, tekniğime göre burada sat ama orta vadede önemli bir sistemim al vermiş bu düşüşle, şüphelendiydim zaten, buna istinaden aceleyle kapanışta 29675 den 650 den de geldi uzun kaldım bir miktar, bakalım ayılık bitecek galiba, yada Pazartesi tekrar bu sistem sat verir artık bilinmez, saygılar...