29700 altında kapanış haftasonu daha az stres demek benim için :)
iyi tatiller cümleten!
Printable View
29700 altında kapanış haftasonu daha az stres demek benim için :)
iyi tatiller cümleten!
ilk durak 26.500 dermişim.. çok ayu gördüm kendimi..:D:D.dng.dng
Bugün 30,000 üstü hareket zamanın 35,000 üstü hareketine o kadar benzedeki ilginçtir sonu nasıl olacak görelim.
29600 üstü oldugundan flat devam..
[quote=jerfin;96428]tcell in tekniği iyice bozuldu... artık bi yukarı atak daha şansı kalmadı bana göre..
geceye short devam.. dow bugün de % 4 artı yapmaz artık dimi.:)[/quote]
DOW ;
5 DK seans içi grafikte oluşan obo nedeniyle 7160 destegi aşagı kırılırsa satış baskısı artar ,ve yükselen kanal aşagı kırılır.
Hafta sonuna KISA
:)[QUOTE=Astatin;96487]aha mersikız gelmiş..... bende artık forum sakinleri gerçekten sakinledi , artık gerek yok diye Hellim bütün moderatörleri işten attı diye düşünmeye başlamıştım :) ...gerçi moderatörlerde ne maaş var ne yemek ne ssk..sadece güce sahip olmanın hazzını yaşıyorlar o kadar..işten atılsalar oolur atılmasalar noolur...merci yk...T2H[/QUOTE]
bulmuşum evim gibi siteyi bırakırmıyım asti sn hellim kovsun yine gitmem ..vallahi ben burda huzurluyum:) NO GEYIK PLIZ
[QUOTE=saganak;96501]DOW ;
5 DK seans içi grafikte oluşan obo nedeniyle 7160 destegi aşagı kırılırsa satış baskısı artar ,ve yükselen kanal aşagı kırılır.[/QUOTE]
aslında ben dow 7200 e çıkana kadar bizde de 31.500 ler görülür diye bekliyordum, ama olmadı..
marakes için ,
[IMG]http://i42.tinypic.com/6hja04.gif[/IMG]
Şimdi bakıyorumda, ters bir haber, yada ters bir gelişme olmadıktan sonra, Nisan vadeli kontratlarında al sinyali oluştu, fakat Pazartesi yatayda olupda, yada düşerek diyelim, al sinyalinin içine .d.biliriler... Nisan vadeli kontratları, kısa vadede 28700-29000 aralığı artık tam rakam nasıl çıkar bilemem, fakat bu aralığın altın sarkmadığı sürece al sinyali devam eder diyorum...herşey mümkün...pazartesi terse gelirsemde gaplı aşağıya açılışta poz kapar çıkarım...saygılar.
[quote=mersiyk;96504]:)
[COLOR=red]bulmuşum evim gibi siteyi bırakırmıyım asti sn hellim kovsun yine gitmem ..vallahi ben burda huzurluyum[/COLOR]:) NO GEYIK PLIZ[/quote]
NO GEYIK PLIZ.dng
teşekkürler sevgili yavuzhan..bu arada bilen varmıdr biz kaparken usd try kaç idi?