normalde asagı derım ancak acık pozısyonların hızlı bır sekılde kapanması ve vade sonuna cok olmasına ragmen spotun 300 puan altında olması yukarı ıhtımalını kuvvetlendırıyor derım ben.
Printable View
normalde asagı derım ancak acık pozısyonların hızlı bır sekılde kapanması ve vade sonuna cok olmasına ragmen spotun 300 puan altında olması yukarı ıhtımalını kuvvetlendırıyor derım ben.
dünkü imf haberi ayuları dökmek için özellikle mi yapıldı diye düşünmeye bile başladım.. çünkü genelde py miz aşağı trendi başlatacağı zaman birşeyleri bahane edip sert yukarı alıyor dünkü gibi.. yanılabilirim de.. bekleyip göreceğiz..
ilk defa foruma yaziyorum.!!
nisan vade 170 lot dolar kontrati aldim.!!!
nisan vade 170 lot alis fiyatim (maliyetim) : 1.7185.dng
nisan vade 1.8100'e gelinceye kadar satmiyacagim.!!.dng
nisan vade 1.5500'ye kadar dusunceye kadarda yeterli teminatim hesabimda var.
bakalim kim iflas edecek!!??
dıkkat edın asagı geldıkce pıyasa aps sayısı azalıyor ben 29 altını pek mumkun gormuyorum py hazırlık yapıyor.Izleyıp gorcez bakalım.
[IMG]http://www.marketwatch.com/charts/int-adv.chart?symb=C&sid=117685&time=18&startdate=&enddate=&freq=7&comp=&compidx=aaaaa%7E0&uf=7168&ma=1&maval=50&type=2&size=1&lf=1&lf2=4&lf3=0&style=1013&mocktick=1&rand=341926217[/IMG]
[quote=jerfin;96510]dünkü imf haberi ayuları dökmek için özellikle mi yapıldı diye düşünmeye bile başladım.. çünkü genelde py miz aşağı trendi başlatacağı zaman birşeyleri bahane edip sert yukarı alıyor dünkü gibi.. yanılabilirim de.. bekleyip göreceğiz..[/quote]
İMKB 100 , 24028
U030 ,30679 da , seans içi 5 dk. lık grafikte ikili tepe yapıp döndüler. yolları açık olsun.:dü:
[quote=kayahan;96512]ilk defa foruma yaziyorum.!!
nisan vade 170 lot dolar kontrati aldim.!!!
nisan vade 170 lot alis fiyatim (maliyetim) : 1.7185.dng
nisan vade 1.8100'e gelinceye kadar satmiyacagim.!!.dng
nisan vade 1.5500'ye kadar dusunceye kadarda yeterli teminatim hesabimda var.
bakalim kim iflas edecek!!??[/quote]
ben de ilk defa size yaziyorum bu iste zarar gorebilirsiniz :..:
* hicbir pozisyonum yoktur dolarda veya vob da yazdigim an itibariyle
Herkese iyi tatiller.
[quote=jerfin;96510]dünkü imf haberi ayuları dökmek için özellikle mi yapıldı diye düşünmeye bile başladım.. çünkü genelde py miz aşağı trendi başlatacağı zaman birşeyleri bahane edip sert yukarı alıyor dünkü gibi.. yanılabilirim de.. bekleyip göreceğiz..[/quote]
yukarı gıdıcekken de sert asagı verıyo.genelde terse getrmeye odaklı ya ondan heralde
iyi tatiller.. .geceden şekerleme uykusu kadar uyudugmdan gözümü açık tutan kürdanlar kırılmak üzere..:)
[quote=marakes;96509]teşekkürler sevgili yavuzhan..bu arada bilen varmıdr biz kaparken usd try kaç idi?[/quote]
1,7093
[quote=follow;96511]normalde asagı derım ancak acık pozısyonların hızlı bır sekılde kapanması ve vade sonuna cok olmasına ragmen spotun 300 puan altında olması yukarı ıhtımalını kuvvetlendırıyor derım ben.[/quote]
Bende sadece bu sebepden dolayı long kaldım hafta sonuna...bakalım nasıl olacak
Bu arada son 1 haftadır apsd deki değişime göre hareket ediyorum çok terse geldiğim oldu ama apsd ye bakarak yönümü değiştirmedim.Sonuçta kazandım.
Cümlealeme iyi hafta sonları:D