775 flat sanayiye gidiom
Printable View
775 flat sanayiye gidiom
775 flat sanayiye gidiom
775 kısa tekrar......
775 kısa tekrar......
longs stop . flat . system long signal halen......amma 5dakk short ...5dakk long signal gelsin ozman long
longs stop . flat . system long signal halen......amma 5dakk short ...5dakk long signal gelsin ozman long
[QUOTE=mbm;31101]775 kısa tekrar......[/QUOTE]
mbm dunki kâr gitmedi .sandım gider amma kar %30 giti :)
[QUOTE=hexen;31103]mbm dunki kâr gitmedi .sandım gider amma kar %30 giti :)[/QUOTE]
içimden bir his dünkü karlar geri gelicek diyor :)
850 uzunladık yine...
5 satta 15 alda olunca yön karışık yine........
bu arada bizde savrulmaya başladık....
işin ilginç yanı spot 15 de alda hala...
burdan yukarı topuklarsalar kimse niye yükseldin demez....
o yüzden kısadada duramıyorum..uzundada...
yön belli olana kadar.....
en son 850 uzun....
terkar long
[QUOTE=hexen;31103]mbm dunki kâr gitmedi .sandım gider amma kar %30 giti :)[/QUOTE]
he yüzde 35 ini gapla geri aldılar... yapacak bir şey yok...
önemli olan seans açıkken olan... geri almamız lazım bu verdiklerimizi...:D
5dakk long signal verir biz gap kaparız
dünkü yükselişin hazmedilmesi için dow'un dün geceki durumu çok güzel bahane oldu. yükselmeye devam etseydik tedirgin olurdum ama şimdi daha da eminim 3 haftalık longlarımdan...
ya dolara dur diyin
51075 kısa... bu satış sistem dışı tamamen....tecrübeye dayalı
bugünkü zararı çıkarmaya yönelik...... :)
50975 uzun tekrar....
50900 altı kalıcı kısa olur gibi...
[QUOTE=mbm;31112]50975 uzun tekrar....
50900 altı kalıcı kısa olur gibi...[/QUOTE]
900 kısa tekrar......
950 long actim !
950 den longlar verildi,shorta geçildi,
50700 üstünde long altında shortum günlük olarak.
şuan net yön yok.....
spot ve vadeli 15 dakikalıklar alda....
5 dakikalıklar satta....
ya kımıldamadan kaderini bekleyeceksin...
yada bu aralıkta gidişata göre pozisyon alacaksın...
en son 900 kısa ben.....
[QUOTE=teo;31115]950 den longlar verildi,shorta geçildi,[/QUOTE]
dostum teo seninle farkli sekilde poz almak benim icin handikap ancak yine boga damarim tuttu bakalim ne olacak :)
Dunden 50.725 maliyetle ben de longlara devam ediyorum. 51.200 kapatacaktim ama kacar eder diye sildim son anda. Sn mbm gibi hizli hareket edemiyoruz malesef. Mbm iyi ceviriyor masallah bakiyorumda :)
Dun gece sn Jelibon'un dedigi gibi bu siralar belirsiz bir trend oldugunu varsayarak gun sonu daima flat kalmak lazim diyorum kendime ama bir turlu basarili olamiyorum bu istegimde. Son anda yine yazi tura atar gibi bir yonde pozisyonda kaliyorum. :confused:
[QUOTE=Kanarya;31119]Dunden 50.725 maliyetle ben de longlara devam ediyorum. 51.200 kapatacaktim ama kacar eder diye sildim son anda. [B]Sn mbm gibi hizli hareket edemiyoruz malesef. Mbm iyi ceviriyor masallah bakiyorumda [/B]:)
Dun gece sn Jelibon'un dedigi gibi bu siralar belirsiz bir trend oldugunu varsayarak gun sonu daima flat kalmak lazim diyorum kendime ama bir turlu basarili olamiyorum bu istegimde. Son anda yine yazi tura atar gibi bir yonde pozisyonda kaliyorum. :confused:[/QUOTE]
sonuç sıfır bu çevirmelerde.. :)
amaç kırılmalarda aynı yönde olmak..
yoksa kar amaçlı değil..
yön net olmayınca yapacak başka bir şeyde yok......
teo kısa, fallow uzun... şansları eşit bence....
[B]şunu söyleyeyim yalnız.. spot 15 daklık sata gelmedikten sonra hala hızlı yukarı alma ihtimallerini göz ardı etmemek lazım...[/B]şu anda hala alda....
o yüzden kısada sakat uzunda şimdilik...
kişisel görüşüm biraz gevşeyip 15 ler sata gelmeden yukarı dönecegimiz ve kapanışın iyi olacagı....
bu görüşümün önemi yok yalnız... teknik ne derse onu yapacagız mecbur...
50950 uzun......
sn.teo fikrinizi değiştiren ne oldu? sizi bizim tribünlerde görmek iç rahatlatan bir unsur :)
51.075 den verdim longlari beklemek sikinti veriyor en iyisi kirilim olunca poz almak simdilik flat.
ben daha fazla gidecegini zannetmiyorum teo nun pozisyonu dogru pozisyon !
[QUOTE=follow;31124]ben daha fazla gidecegini zannetmiyorum teo nun pozisyonu dogru pozisyon ![/QUOTE]
bendede yukarı agır basıyor....kişisel görüşüm..
15 dakikalıklar hiç sata gelmediki...spottada vadelidede
önce bunlar gelsin sata... sonra kısa öncelikli olur...
biraz daha giderse short acicam.
[QUOTE=ktasyurek;31122]sn.teo fikrinizi değiştiren ne oldu? sizi bizim tribünlerde görmek iç rahatlatan bir unsur :)[/QUOTE]
sayın dostum sat geldı sattım, ben hıc yorum yapmıyorum sıstem sat verınce, vardır bır bıldıgı ,zaman ıcınde anlarız nıye sat verdıgını dogrusu....
Sevgıler...
bu sistemi yapan da insan oğlu değilmi? insan beynin den daha mı üstün bu sistem beyni? ben sistem mistem kullanmıorum da ondan sordum benden üstün mü bu çubukların sırrı onu merak ettim:(
51.100 short actim.
en son 49950 uzuna devam......
bu arada en son 775 den flatim ne uzunum var ne de kısam ama geceye kısa girerim kendi emarelerim doğrultusun da çekebildikleri kdr yukarı çekmeliler kanaatimce
ben long devam, dow 11500 alt bant, stop loss.
dur bakayim ustasina bir sorayim :)MBM ISC DE GUNLUKTE BEARISH DIVERGENCE VARMIDIR??
[QUOTE=follow;31134]dur bakayim ustasina bir sorayim :)MBM ISC DE GUNLUKTE BEARISH DIVERGENCE VARMIDIR??[/QUOTE]
günlükler işcde uyumdsuzluk açısından sıkıntılı evet....
yalnız trendlerde çok bir önemi kalmıyor bunun...
hele kagıt bazında... onu dinlendirirler başkasıyla götürürler endeksi...
sonra diğeri dinlenir iş c hareketlenir....
[B]benim esas bir kaç defa dikkat çektiğim spot ve vadelinin 15 daklıgı hala alda...
spottakini ben çok önemserim...
spot sata gelmeden kısalar can yakar hep....[/B]
dün hızlı çıkarken çok uyumsuzduk... bahane oldu dow...onları düzelttik ve aldayız hala....
bunu bilir bunu söylerim.....:D
en son 49950 uzuna devam
51400 flat biraz bakalım
49700 den beri uzun, şimdilik bozulma yok..