-
[quote=saraylı;282859]40 pip karını alırsın 300 pip gider demiştim,
bak 30 pip gitmiş,:rolleyes:
yine Allah acımış sana,:D
daha doğrusu bize acımış...::::..:
şimdi abim önce metin ol,:))):::
girişi yine sen yap ben sana FX piyasası için bir çıkış yöntemi düşüneyim yaa,
çünkü girişlerin iyi....boks.
bana biraz zaman ver ama olur mu??:)[/quote]
abi zaman senin olsun, ne zaman müsait olursan, ayrıca ne zaman canın çekerse. :)
bu işin çaresini bulursak pis yırtarız! :::
-
-
ey şelale çok susadım emme pala bizi kavuriii :D
-
[quote=cozbek83;282867]ey şelale çok susadım emme pala bizi kavuriii :D[/quote]
şelale şimdi orucu bozarmış, akşama diyor pala:::
-
-
Ben 74475 ten flat bu havada mal falan taşınmaz 1750 puan yapmış geçen haftadan buyana bereket versin..
Yarın yükselirse DTF'nin trend dediği yerden shortlarım sonra ortalama takip ederim..
Evetmiş hayırmış trade ederken bunları düşünmeye gerek yok..:)
-
Vade sonu 69000 uzlaşma olursa japonyaya ucucam..
Kel bernanke 2. dip için ugraşıyor..Niyeti aşagı..PLanı bu,yoksa işin içinden çıkamaz..
-
[quote=unlimitted;282865]abi zaman senin olsun, ne zaman müsait olursan, ayrıca ne zaman canın çekerse. :)
bu işin çaresini bulursak pis yırtarız! :::[/quote]
eyw unli.....brv
-
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1008.hizliresim.com/2010/8/23/3454.jpg[/img][/url]
PG. İLK BEŞ [COLOR=blue][B]+ 4[/B][/COLOR]
APSD [COLOR=red][B]-4950 [/B][/COLOR]
-
kapanışa doğru piyasa yine yatayda.
-
€/JPY
107,86'da bekliyorum. gel de longlayam. :::
-
Pozisyon taşımıyorum bu gece.
iyi akşamlar arkadaşlar.
-
Bu piyasa yarın gapı yer...
bul gapı al parayı...:::.lelele
-
göstergeler + gap'ten bıkmadılar sanırım. :rolleyes: :)
yarın olaaa, hayrola...
-
herkese iyi akşamlar, iyi iftarlar...
-
Geceye long.iyi akşamlar herkese
-
74.450 den açılan LONG'lar 74.325'den kapatıldı ve flat...3 aydır öyle pis bir yatay piyasa var ki artık algılarım körelmeye başladı.Adam akıllı bir tatile ihtiyacım var.İyi akşamlar.
-
emeği geçen tüm arkadaşlar teşeküürler iyi iftarlar iyi akşamlar
-
Cümleten iyi aksamlar
grceye sembolik 1 adet kısa
-
-
-
Herkese iyi akşamlar,iyi iftarlar beyler..
-
[quote=padişah;282881]Pozisyon taşımıyorum bu gece.
iyi akşamlar arkadaşlar.[/quote]
son dakikada iştahım açıldı yine, 1/3 short girdim.
-
Hayırlı akşamlar hayırlı iftarlar...
-
[quote=MASTER;282886]74.450 den açılan LONG'lar 74.325'den kapatıldı ve flat...3 aydır öyle pis bir yatay piyasa var ki artık algılarım körelmeye başladı.Adam akıllı bir tatile ihtiyacım var.İyi akşamlar.[/quote]
tatile çıkarsın trend başlar iyimi master kardeş :..:
-
30 Ağustos borsacılara da tatil
KALDI 5 ZEANS
-
yarına şort la girdim 300 den
-
cümleten iyi aklşamlar .. :::::::D:D:D ..
-
yarın 71800-72200 ve muhtemelen de 72500 e değip 73000 üstüne yukarıya çıkarsak çok yakın zamanda 76400 e yeni bir dalgalanma bekliyorum.
-
geri kaldım baya ... üvvvv ..devamsızlık oldu saraylı abi.. .. saygılar hörmetler .. ühühüühüh
-
[quote=selçuklu;282900]cümleten iyi aklşamlar .. :::::::D:D:D ..[/quote]
patron nerelerdesin? yoksa yazıyonda benmi kaçırıyorum?
-
kisayim ammaaaa, bu dow bugunu arti kapatir be kardesim. ahanda izleyin:::
-
[QUOTE=trader38;282905]patron nerelerdesin? yoksa yazıyonda benmi kaçırıyorum?[/QUOTE]
yok abi ... işler yoğun .... çalışıyorum ... bakamıyorum piyasalara .. slow takılabilirsem deneyecem vobda ...daytrade mümkün gözükmüyor yoğunluktan ... üvvvv .. .:o
-
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5704&p=282907#post282907[/URL]
oy verelim vatandaşlık görevi 100 tane katılım olsa :D üwwww
-
[quote=selçuklu;282908]yok abi ... işler yoğun .... çalışıyorum ... bakamıyorum piyasalara .. slow takılabilirsem deneyecem vobda ...daytrade mümkün gözükmüyor yoğunluktan ... üvvvv .. .:o[/quote]
yaz patron satışları 75 76 77 felan üwww :D en temizi üwww
-
[QUOTE=nunu;282906]kisayim ammaaaa, bu dow bugunu arti kapatir be kardesim. ahanda izleyin:::[/QUOTE]
dowda kara bi gün olur tahmiinm çöker ...kapanış tahmnm ... 9777.77 kayda geçsin ... pozum yok .. don gömlek flat ... ..objekktif yorum yani .. pozsyonel değil ..... ühüühühüh :D:D:o:o:o
-
[B]saraylı hocam, EW çalışmam nasıl olmuş...:::::::::[/B] [B]rakamlar yılık oldu biraz, simetri hastaları kusuruma bakmasınlar artık..:..::..:[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/249c326a.jpg[/IMG]
-
[quote=hpy;282902]yarın 71800-72200 ve muhtemelen de 72500 e değip 73000 üstüne yukarıya çıkarsak çok yakın zamanda 76400 e yeni bir dalgalanma bekliyorum.[/quote]
yarın mı 2000 puanlık hareket mi bekliyorsun hpy kardeş uyyyyy hadi bakalım trend olsun nereye olursa olsun yahu gına geldi kardeşim bu ne ya
-
ya bu anasayfada .. son gönderileri falan hellim apla alta almış ... üste alışmıştık .. zorluk çekiyorum ... üvvvv .. hellim apla yukarı alsa daha iyi olur bence ...:o:o:o
-
[quote=jerfin;282913][B]saraylı hocam, EW çalışmam nasıl olmuş...:::::::::[/B] [B]rakamlar yılık oldu biraz, simetri hastaları kusuruma bakmasınlar artık..:..::..:[/B]
[IMG]http://www.ressim.net/l/upload/249c326a.jpg[/IMG][/quote]
ne ew si ayolll?::: sistemci degil miydin sen jerfooooo? yoksa hem ew ci hem sistemci misin? mali goturucem diyosun?:..: