[QUOTE=ÖZGÜR EFE;96631]Rekorlar iyiyemi işaret kötüyemi!!?
Hisselerde ,emtialarda,krizde kaybedenler burda kaldıraç var burdan kapayalım açığı deyip dalmıyorlarsa iyi :..:[/QUOTE]
bir gün herkes vobcu olacak..:..:
Printable View
[QUOTE=ÖZGÜR EFE;96631]Rekorlar iyiyemi işaret kötüyemi!!?
Hisselerde ,emtialarda,krizde kaybedenler burda kaldıraç var burdan kapayalım açığı deyip dalmıyorlarsa iyi :..:[/QUOTE]
bir gün herkes vobcu olacak..:..:
[quote=activex31;96613]iyi akşamlar arkadaşlar.
Altın konusu bence çok tehlikeli. Altın çok yükselemiyebilir Çinkü IMF yada merkez bankalarında çok altın var her an satılabilir korkusu var. hele vob da altın almak bence çok tehlikeli. Spot altın hesabı daha mantıklı en azından her an işlem yapma şansın var. vob da sabah bir gelirsin ondan sonra yandım allah
2500 deniliyor bende gördüm haberleri. ama bence biraz abartı var. Geçen bir yerde okudum abd de millet külçe altın alıyormuş. buda avlanacak keklik demek. bence[/quote][url]http://www.ftd.de/boersen_maerkte/alternativen/330485.pdf[/url]
[quote=jerfin;96632]bir gün herkes vobcu olacak..:..:[/quote]
imkb nolur öyle olursa ? zaten çoğu senet sığ :eek:
The FMI has the third-largest gold reserves, totaling about 3,217 tons.(bloomberg)
IMF'NIN ALTIN REZERVI=3.217.000 KG
ORNEK:1 ONS ALTIN= 950 $
1KG ALTIN : 32.1507425 ONS*950$= 30,543 $ yapar.
3.217.000 X 30.543 $= ................ MILYAR $ EDER.
IMF TOPLAM ALTIN REZERVI =OZUR DILEYREK KABA BIR TABIRLE HIC BIR ONEMLI DEGER ETMEZ.!!!
kayahan yeni albüme az kaldı sanırım....
gene doldurmuşsun sayfaları....
bir selam olsun diye yazdım bakalım.....kimler cevap verecek...
dostu düşmanı görmek lazım.....boks.
yada sevinmek......brv
yada üzülmek....üüüüüü
vobix saat geç olduu...
[quote=kayahan;96635]The FMI has the third-largest gold reserves, totaling about 3,217 tons.(bloomberg)
IMF'NIN ALTIN REZERVI=3.217.000 KG
ORNEK:1 ONS ALTIN= 950 $
1KG ALTIN : 32.1507425 ONS*950$= 30,543 $ yapar.
3.217.000 X 30.543 $= ................ MILYAR $ EDER.
IMF TOPLAM ALTIN REZERVI =OZUR DILEYREK KABA BIR TABIRLE HIC BIR ONEMLI DEGER ETMEZ.!!![/quote]
eder çünkü; şu anda dünya altın rezervi 31 bin ton civarında.bunun 8 bin tonu abd de, 3 er bin ton da (her birinde 3 er bin)imf,almanya,fransa ve ingilterede...türkiyenin rezervi ise 120 ton civarında.dolaysıyla dünya rezervinin %10 u imf de,%64.5 u da bu 5 altın stokçusunda..rakamsal olarak ifade ettignden çok oransal olarak neye tekabül ettgi bence daha önemli..%10 luk bi pay satılmaya başlanırsa ki bu anlaşma geregi 2009 sonundna evvel mumkun degil ozaman altın iyi bi düşüş geçirir..tabi alışları kım karşılar dıgr 4 ülke napar onlar muamma..
[quote=mordak;96637]bir selam olsun diye yazdım bakalım.....kimler cevap verecek...
dostu düşmanı görmek lazım.....boks.
yada sevinmek......brv
yada üzülmek....üüüüüü[/quote]
hakkaten biraz geç olmuş, ne haber mordak?
[QUOTE=marakes;96640]hakkaten biraz geç olmuş, ne haber mordak?[/QUOTE]
çok mu geç sence? yoksa daha vakit var mı dersin?
Is it late or too late?
iyidir bu arada seni sormalı? keyifler nasıl?(bırrak artuk şu vadeliyü)....:D
[quote=mordak;96642]çok mu geç sence? yoksa daha vakit var mı dersin?
Is it late or too late?
iyidir bu arada seni sormalı? keyifler nasıl?(bırrak artuk şu vadeliyü)....:D[/quote]
ben yarasa modundayım bi kaç günlük.pazartesi dengeye geçerim heralde..fen sayılmaz kör topla gidiyoruz şimdilik..bırakcam az kaldı..
[QUOTE=mordak;96638]vobix saat geç olduu...[/QUOTE]
Forum devriyesi gibisin. :D Evet geç olmuş. Gidiyorum. Görüşmek üzere. .uyk