-
geyikten ziyade sahalarda görmek isteriz zeka küplerini....
o kadar akıl veremeye birazda piyasa işlemi görmek isteriz....
çok bilmiş,piyasayı yalayıp yutmuş,engin ve derin tecrübeli olan dostlarımızı bekliyoruz...
x,y,z,t hadi bakem.....
yorumlar konuşsun.....sizler olmadan bizler hiç[B]iz[/B]..........
-
[quote=suprad;96707]o is o kadar kolay deıl ne yazık kıı
modemınızde port acmanız gerekıo sıpru ıcın
google da port yonlendırme sipru die searchlerseniz bi yol bulabılırsınz
benım 1-2gıunumu almıstı
bu arada sonuc
pek de tatmınkar olmıyabilir
cunki o calısırken dier proglar we net ölüorr
ayrıca
her zaman da calıamıo zaten
yani
yalan sipru[/quote]
ben de gayet guzel calisiyor. port mudur nedir oyle birsey de acmadim. kurdum, 5 dakika sonra izlemeye basladim. her zaman calismama nedeni suanda zaten test asamasinda olmasi. ama calisirken de gayet kendi halinde calisiyor, bilgisayardaki diger islemleri rahatca yapabiliyorum.
bence siz bilgisayarinizi bir elden gecirin.:..:.
-
[B]Günaydın,[/B]
[B][U]16 Mart Pazartesi Yurtdışı Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U][B]Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi [/B][/U]
EUR TÜFE (a/a) (Şub) 12:00 %0,4 -%0,8 Orta
[U]EUR TÜFE (y/y) (Şub) 12:00 %1,2 %1,1 Yüksek [/U]
[U]EUR TÜFE (Çekirdek) (y/y) (Şub) 12:00 %1,6 %1,6 Yüksek [/U]
[U]EUR İstihdam (q/q) (Q4) 12:00 -%0,1 Yüksek [/U]
[U]EUR İstihdam (y/y) (Q4) 12:00 %0,8 Yüksek [/U]
[U]USD Empire İmalat Endeksi (Mar) 14:30 -34 -34,65 Yüksek[/U]
[U]USD Net Uzun Vadeli Sermaye Girişleri (Oca) 15:00 $34,8Mlyr Yüksek [/U]
[U]USD Toplam Net Sermaye Girişi (Oca) 15:00 $74Mlyr Yüksek[/U]
[U]USD Sanayi Üretimi (Şub) 15:15 -%1,3 -%1,8 Yüksek [/U]
[U]USD Kapasite Kullanımı (Şub) 15:15 %71 %72 Yüksek[/U]
USD NAHB Konut Piyasası Endeksi (Mar) 19:00 9 9 Orta
[B][U]Türkiye Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
TÜİK, Kasım ayı İşsizlik Oranını açıklayacak (10:00)
TÜİK, Ocak ayı Tüketici güven endeksini açıklayacak (10:00)
[B]Bol Kazançlar..[/B]
-
-
Günaydın,
Haftasonu Xu100 Endeks, Günlük grafiğinde zaman çalışmalarına bakarken aşağıdaki grafiği eklemem gerektiğini düşündüm.
İlginç olan önemli zaman tarihleri olarak 2-6 Nisan çıkması. (G20 toplantısı sanırım 2 Nisan da idi). Bir de ara önemde tarih 13 Mart, ki cuma idi. 13 Mart bir dip oluşum tarihi yada aşağı hareketin hızlanabileceği bir tarih olarak öne çıkmakta. (Dip oluşumu daha mantıklı)
Bol Kazançlar.
[URL="http://img9.imageshack.us/my.php?image=zamanl.png"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/8661/zamanl.png[/IMG][/URL]
-
dogan yayın haftasonu çözümlenemeyen teminat işini halletmiş..
Teminat olarak gosterilen soz konusu markalara ek olarak, dogrudan bagli ortakligimiz Dogan TV Holding A.S.'nin sermayesinin %45,40'ini temsil eden hisse senetlerini de bugun Halkali Vergi Dairesi Mudurlugu'ne teminat olarak teslim etmis bulunmaktayiz. Teslim edilen soz konusu hisse senetlerinin degeri, Mahkemece atanan Bilirkisilerce hazirlanan Rapora gore 1.079.100.000 TL olarak hesaplanmaktadir. Halkali Vergi Dairesi Mudurlugu, soz konusu Dogan TV Holding A.S. hisse senetlerini Haciz Tutanagi duzenlemek suretiyle teslim almis bulunmaktadir. ***DYHOL******DOHOL***
-
usd/zar da deger kaybı %1.5 üzerinde bu da tl yi degerlendiriyor su an..
-
Günaydın arkadaşlar.
Bol kazançlar
-
FX ci nrdesin..hala suyun altında mısın? Cuma günü ayu hislerimi huylndıran durum devam ediyor...cuma günkü düşüşün feyk olduğu şeklindeki görüşümde haklı çıkarsam, 1 lüferini alırım
-
-
-
[QUOTE=Astatin;96726]FX ci nrdesin..hala suyun altında mısın? Cuma günü ayu hislerimi huylndıran durum devam ediyor...cuma günkü düşüşün feyk olduğu şeklindeki görüşümde haklı çıkarsam, 1 lüferini alırım[/QUOTE]
rally şort sinyali bitti ... zayıf şort devam ..az kaldı oda biter :)