51.100 Maliyetli Shortlari En Iyi Yerden Kapatip 1 Hafta Islem Yapmiycam Bu Is Sistemi Filan Gecti Kumara Donmeye Basladi,hissediyorum !
Printable View
51.100 Maliyetli Shortlari En Iyi Yerden Kapatip 1 Hafta Islem Yapmiycam Bu Is Sistemi Filan Gecti Kumara Donmeye Basladi,hissediyorum !
[QUOTE=catedral;31084]Unutma sözünü:)[/QUOTE]
Heyy dostum. Nasılsın...
Gün sonu değil belkide seans sonu olacak..
Bence bu bir yükseliş trendi başlangıcı...
[QUOTE=volki76;31137]49700 den beri uzun, şimdilik bozulma yok..[/QUOTE]
Kullandığınız gösterge nedir sn volki76?
Selamlar size günaydınlar.Burası 1 ay içinde en az 6000 aşağıda olacak.Üstünü izleyince görürüz.
Flat short oldu.
[QUOTE=BULUT;31140]Heyy dostum. Nasılsın...
Bence bu bir yükseliş trendi başlangıcı...[/QUOTE]
Diyorsunnnn.kom
rüyalarda buluşuruz bulut
Bu bir yükseliş değil çöküş trendinin başlangıcı bundan eminim artık sistemmidir nedir onu bunu bilmem de beynime net sat geldi az önce.Eğer az önce artarken vob artı olsaydı long zamanı olabilirdi ama şimdi artık daha yükselmeyiz.
[QUOTE=Ronaldinho;31142]Selamlar size günaydınlar.Burası 1 ay içinde en az 6000 aşağıda olacak.Üstünü izleyince görürüz.[/QUOTE]
yoksa citiden short acan senmisin?:) ne bileyim hem 6000 puan asagi beklenti,hem abede gitmeler filen:rolleyes:
[QUOTE=follow;31139]51.100 Maliyetli Shortlari En Iyi Yerden Kapatip 1 Hafta Islem Yapmiycam Bu Is Sistemi Filan Gecti Kumara Donmeye Basladi,hissediyorum ![/QUOTE]
harbi bu ne ya... 51000 den flat bende...
tam ibnelik dönüyor...
yazarkende 950 kısa....
Arkadaslar sat geldı ıse satılır, ondan sonra yukselmesı bır seyı ıfade etmez, sat geldı ıse, al gelene kadar beklemek lazım,
Zırt pırt pozisyon degıstırmek olayına gırmıyorum, yenı al gelene kadar beklerım...
Sevgıler
Foreks dondu mu anlayacaksın ki sert bir hareket geliyor. Bir nevi indikatör yani...
[quote=özdenil;31150]Foreks dondu mu anlayacaksın ki sert bir hareket geliyor. Bir nevi indikatör yani...[/quote]
O sanko donduğunda oluyordu önceden.İndikatörler değişiyor arada.kom
[QUOTE=mbm;31148]harbi bu ne ya... 51000 den flat bende...
tam ibnelik dönüyor...
yazarkende 950 kısa....[/QUOTE]
50.100 den shortlarla bekliyoruz bakalim 50.100 den short actiktan sonra daha gitmez diye tahmin ediyordum 300 puan daha gidince benim salterler atti.Simdi sakinim :)
ama dogrudur ibnelikler diz boyu.
[QUOTE=teo;31149]Arkadaslar sat geldı ıse satılır, ondan sonra yukselmesı bır seyı ıfade etmez, sat geldı ıse, al gelene kadar beklemek lazım,
Zırt pırt pozisyon degıstırmek olayına gırmıyorum, yenı al gelene kadar beklerım...
Sevgıler[/QUOTE]
dogru soyluyosun sirf trade hevesinden dunku yukselisi maymun ettik bari bugun faydalanalim.
[B]spot ve vadeli 15 hala alda....[/B]
sistem geregi kısayım ama... huzur yok.. :)
öyle bak gördünmü uzun bak yok kısa demeyin...
biraz önce gördünüz..
500 puan çık.. 500 puan in...
piyasanın ne olacagı hala belli değil...
[B]51000 üzeri uzunlarım ben tekrar......[/B]
[quote=mbm;31154][B]spot ve vadeli 15 hala alda....[/B]
sistem geregi kısayım ama... huzur yok.. :)
öyle bak gördünmü uzun bak yok kısa demeyin...
biraz önce gördünüz..
500 puan çık.. 500 puan in...
piyasanın ne olacagı hala belli değil...
[B]51000 üzeri uzunlarım ben tekrar......[/B][/quote]
Bu piyasa ne yapacağını dün gece belli etti.Artık elleri açık karşımdaki adamların.Sadece bana bitirmek kalıyor işi.
[QUOTE=mbm;31148]harbi bu ne ya... 51000 den flat bende...
tam ibnelik dönüyor...
yazarkende 950 kısa....[/QUOTE]
Kusmaca, kusturmaca.
Dökmece döktürmece...
[QUOTE=follow;31152]50.100 den shortlarla bekliyoruz bakalim 50.100 den short actiktan sonra daha gitmez diye tahmin ediyordum 300 puan daha gidince benim salterler atti.Simdi sakinim :)
[/QUOTE]
yahu sevınecegını sınırlenıyorsun,sat geldıkten sonra yukselmesı kadar guzel şey varmı,eksta avantaj olur o matematıksel olarak, daha da yukarıdan ekstra short yaparsın,
Zil takıp göbek atacağına, sende sinirleniyorsun...
[QUOTE=Ronaldinho;31155]Bu piyasa ne yapacağını dün gece belli etti.Artık elleri açık karşımdaki adamların.Sadece bana bitirmek kalıyor işi.[/QUOTE]
bu görüşlere katılamaaaam...
burası kendine güven arenası değil....
tek yöne kanalize olupta disiplini kaybetmeye gelmez....
düşmezmi.. düşer..
çıkmazmı ..çıkar...
bunu ben bilemem...
[B]ben grafiklerin ve sistemin geregini yaparım...mümkün oldugunca disiplinden kopmadan...[/B]
düşecek diyenleri gıcık edeyim biraz.... :)
spot ve vadeli 15 dakikalıgı hala alda....
[QUOTE=mbm;31159]düşecek diyenleri gıcık edeyim biraz.... :)
spot ve vadeli 15 dakikalıgı hala alda....[/QUOTE]
Klasık sıstemler halen alda,su an, ccı da sıfır uzerınde,
Benım sıstem tepe ve dıplerı yakalama uzerıne kurulu oldugu ıcın satda olması normaldır.
1000 puan daha verırlerse , dıger sıstemlerde sat verır,Ama yolun %50'sı gecmıs oluyor.Boylede bır handıkap var ındıkatorlerde...
[QUOTE=BULUT;31140]Heyy dostum. Nasılsın...
Bence bu bir yükseliş trendi başlangıcı...[/QUOTE]
2.80 - 3.00 aralığında GARANTİYE alıcıyım. Ama bugün ama yarın.heyk
[QUOTE=teo;31160]Klasık sıstemler halen alda,su an, ccı da sıfır uzerınde,
Benım sıstem tepe ve dıplerı yakalama uzerıne kurulu oldugu ıcın satda olması normaldır.
1000 puan daha verırlerse , dıger sıstemlerde sat verır,Ama yolun %50'sı gecmıs oluyor.Boylede bır handıkap var ındıkatorlerde...[/QUOTE]
o kadarda değil..1000 puana gerek yok...
hatta 5 dakikalıklar satta...
benim tepe ve dip yakalama gibi bir beklentimde yok...:D
[B]gerektiği zaman dogru yönde olayım yeter..[/B]
her 51000 üzerinde uzunum... beni kısada kimse tutamaz 51000 üzerinde.....
[quote=mbm;31158]bu görüşlere katılamaaaam...
burası kendine güven arenası değil....
tek yöne kanalize olupta disiplini kaybetmeye gelmez....
düşmezmi.. düşer..
çıkmazmı ..çıkar...
bunu ben bilemem...
[B]ben grafiklerin ve sistemin geregini yaparım...mümkün oldugunca disiplinden kopmadan...[/B][/quote]
Benimki de zaten belli napacağım.Artıya geçerse ne var ne yok longlayacam.Çünkü artı olursa esastan güçlü olduğumuzu anlayacam.Yani aynı akp davasından önceki gibi olursa sorun yok longlarım.Ama burası düşmeli şu anda dowun bu seviyesinde daha aşağı da olmalıydık.Bunlar böyle tutar tutar bir anda çakarlar.Siz bence al sat değil de uzun vade takılın biraz.Çünkü teo ne güzel yapıyor.Dün de bekledi al için bugun de.Adam uğraşmıyor.Alsatla çünkü biliyor az potansiyel düşüş yada artışta daha az kar edeceğini.Neyse kolay gelsin.
sn.mbm spot konusunda destekçinizim, gayet sağlam duruyor :) dünkü makas korunsaydı 51.350-400 olmamız gerekirdi. şu anki fiyata göre de spotun 400 puan aşağıda olması gerekirdi ama değil... bunların hepsini hazmetme çalışması olarak görüyorum, bu gidişle daha uzun bir süre long kalırım ben..
bu arada kesinlikle duygusal ya da pozisyonel konuştuğum sanılmasın, tamamen sistemsel... sistemim 3 haftadır al'da..
[QUOTE=ktasyurek;31164]sn.mbm spot konusunda destekçinizim, gayet sağlam duruyor :) dünkü makas korunsaydı 51.350-400 olmamız gerekirdi. şu anki fiyata göre de spotun 400 puan aşağıda olması gerekirdi ama değil... bunların hepsini hazmetme çalışması olarak görüyorum, bu gidişle daha uzun bir süre long kalırım ben..
bu arada kesinlikle duygusal ya da pozisyonel konuştuğum sanılmasın, tamamen sistemsel... sistemim 3 haftadır al'da..[/QUOTE]
Spot numara yapıyor olabilirmi? :D
[QUOTE=Ronaldinho;31163]Benimki de zaten belli napacağım.Artıya geçerse ne var ne yok longlayacam.Çünkü artı olursa esastan güçlü olduğumuzu anlayacam.Yani aynı akp davasından önceki gibi olursa sorun yok longlarım.Ama burası düşmeli şu anda dowun bu seviyesinde daha aşağı da olmalıydık.[B]Bunlar böyle tutar tutar bir anda çakarlar.Siz bence al sat değil de uzun vade takılın biraz[/B].Çünkü teo ne güzel yapıyor.Dün de bekledi al için bugun de.Adam uğraşmıyor.Alsatla çünkü biliyor az potansiyel düşüş yada artışta daha az kar edeceğini.Neyse kolay gelsin.[/QUOTE]
uzun vade yönümüzü ben biliyorum diyene inanmam ben...
uzun vade dediğimde 3-5 gün... yanlış anlaşılmasın..
öyle pozisyonda sisteme ters takılmak ve beklemek bana gelmez...
böyle tutar bir anda çakarlara bende ek yapayım...
böyle tutup tutup bir anda alabilirlerde...
bende kısayım şimdi...ama 51000 üzerinde de kısada kalmak akıl işi değil bana göre
lafın özü piyasa ne derse o....
[QUOTE=catedral;31161]2.80 - 3.00 aralığında GARANTİYE alıcıyım. Ama bugün ama yarın.heyk[/QUOTE]
4,20-4,3 aralığından versek olmazmı?.
Sen almazsan başkasına satarız haa :)
pis flatim seans sonu 17.09.55 de fiyat neyse aktifden kısalcam:)
[QUOTE=catedral;31165]Spot numara yapıyor olabilirmi? :D[/QUOTE]
numara konusunda spota vadeliden daha çok güvenirim ben. daha derin bir mevzu sonuçta, vadelide çevriliyor asıl numaralar :)
[QUOTE=BULUT;31167]4,20-4,3 aralığından versek olmazmı?.
Sen almazsan başkasına satarız haa :)[/QUOTE]
ben sana 4.00 den veriim :D Sen 4.20 den alıcı bulursunüüü
[QUOTE=Vob Trader;31168]pis flatim [/QUOTE]
etme ,flat olacaksan barı temizinden olsaydın, niye pis flat kaldın ,hemde ramazanda :) hehehe
dayanamadım 800 den azcık kısaldım pis düşücez içime doğdu:) muhahahaha
[QUOTE=catedral;31161]2.80 - 3.00 aralığında GARANTİYE alıcıyım. Ama bugün ama yarın.heyk[/QUOTE]
2.00 -2,30 arası alıp adalara gitmiyor muyduk;? .. nerden çıktı 2,80-3,00 aralığı .heyk .kom
hadi hareket biraz ekşın ekşın
[QUOTE=selçuklu;31173]2.00 -2,30 arası alıp adalara gitmiyor muyduk;? .. nerden çıktı 2,80-3,00 aralığı .heyk .kom[/QUOTE]
Bozma ayarı şok geçirirler sora.. Long sevdalılar gaza gelir. Daha çok long yaparlar.lelele
4.00 den müşteri buldum baksana
abow pis veriolar bu iş bu kadar şelale başladı çekilin önden
where is action ,there is reaction :)
.lelele.lelele.lelele.lelele