nasıl bir piyasa olduk? nasıl iş bu?
dışarısı çıkar çıkmayız, dışarısı düşer düşmeyiz...
hale bakın DAX %2 yukarıda biz +200 puan.
Printable View
nasıl bir piyasa olduk? nasıl iş bu?
dışarısı çıkar çıkmayız, dışarısı düşer düşmeyiz...
hale bakın DAX %2 yukarıda biz +200 puan.
atraksiyon isteyene dax var..yıne %2 yı bulms ılla gun ıcı %3 4 marj yapıo nası bı endeks se bu
Önümüzdeki bir ay doların yükselme ihtimali düşük, long taşısaydım 1.710 da stop olur yeni alım için 1.60 lerden yukarı dönüşü beklerdim...
[quote=hilm;96756]Önümüzdeki bir ay doların yükselme ihtimali düşük, long taşısaydım 1.710 da stop olur yeni alım için 1.60 lerden yukarı dönüşü beklerdim...[/quote]
aylık pozisyon taşıma yeteneğine sahip olsam az önce söylediğim 48.000 kontrat açma kapasitesine de sahip birisiydim. :..:
Arkadaşlar Fortis garantiden ne istiyor kim bu oyuncu bilen varmı 10.000.000 lot satmılar cumada boyle yaptılar.
mecnur tayfası yine işbaşındamı ?
[QUOTE=activex31;96758]Arkadaşlar Fortis garantiden ne istiyor kim bu oyuncu bilen varmı 10.000.000 lot satmılar cumada boyle yaptılar.
mecnur tayfası yine işbaşındamı ?[/QUOTE]
VOB Trader a sor. O takip ediyordu GARANdaki Fortisi.
fortıs garandaki trader.yanı orda ne hareket doncekse ondan sorulur..nadiren onun hareketlerının tersıne iş oluyo orda..tabı bunu farkededıp de poz alan sayısı artmıssa adam da yanls fıkrler olstrmak ıcn hareket edıcektır.fakat dedgm gıbı agrlıklı olarak yön konusnda ipucu verir.mecnur a orası bi gömlek de buyk gelır ayrıca:..:
selocanıma avatarlı destekcelll..:D
[quote=jerfin;96761]selocanıma avatarlı destekcelll..:D[/quote]
itiraf et seviyomusn sevmiyomusun selo yu:)?bi destek atıosun bi düşcek diyosun olmuo..
bugün yine sıkıcı bi gün olacak gibi
[QUOTE=marakes;96762]itiraf et seviyomusn sevmiyomusun selo yu:)?bi destek atıosun bi düşcek diyosun olmuo..[/QUOTE]
ehmmm.. galiba platonik bir aşk benimkisi..:..: itiraf.comcelll..:..:
şu an itibariyle bankalar çok zayıf görünüyor.endex30 zayıf duruyor.buralarda tutunamazsak önce 29.600 sonra 29.000 lere kadar ilk etapta satış geleceğini düşünüyorum.Ayrıca bütün göstergelerin teknik olarak al vermiş olması bence düşündürücü.Uzun poz.düşünen arkadaşların dikkat etmesi gerektiğini düşünüyorum...
saygılar...