-
[quote=tuareg;96811]30025 1 kontrat short 30000 kapatıldı;
kar 2,5 lıra, komısyon 1,25, net kar 1,25 tl
allah bereket versın:):):)[/quote]
stres maliyeti+pc elektrik maliyti+terminal maliyetinin bu işleme düşen payı+kaybettiğin su gibi maliyetleri de düş:D
-
[quote=jerfin;96808]şöyle 2000 kontratcık da dolar vadeliden çeksen asti..:..:[/quote]
abooovvv naaptınız dolar kontratçıklarıma.
yaw 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo meret. gerçi öğlen yemeğini de biraz abartmışız tabe 5 dakkayı biraz geçmiş.
yaw şaka bi yana, TL devalüasyonü yapmışınız. :)
-
şıkışma oldu vobda
kırıldıgı tarafa devam edecem
ama ne tarafa bilmiyom
poz icabı asagı umuyorum
-
bu kadar kastıklarına göre her ne yöne kırılırsak marj büyük olacak gibi ?
-
[quote=Astatin;96815]stres maliyeti+pc elektrik maliyti+terminal maliyetinin bu işleme düşen payı+kaybettiğin su gibi maliyetleri de düş:D[/quote]
Paşa hatırınız ıcın 0,25 de diğer malıyetler ve amortısman düşüyorum:..:
-
ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)
-
30.025-30.50 vob takıldımı ne oldu hareket yapmıyor sağa sola
tamam oynama yaptı
-
[QUOTE=Astatin;96820]ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)[/QUOTE]
isterük - isterük :..:
-
[quote=tuareg;96819]Paşa hatırınız ıcın 0,25 de diğer malıyetler ve amortısman düşüyorum:..:[/quote]
bu kadar ucuza amorte olduğunu bilmiyordum:..::..::..: piyango amortisi bile senin yıllık amortisman dan fazla.....
-
[color=#FF0000][b] 16.03.2009 13:31:17 MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI [/b][/color]
Merkez Bankası, 50 milyon dolar tutarında döviz satım ihalesi açtı. Merkez Bankası'nın ihalesinde bankalar ihale tekliflerini saat 13.40-14.00 arasında verebilecekler.
-
Hareket başlıyacak galiba dikkat etmek de fayda var Bakalım yukarıya izin varmı?
-
[quote=VOBiX;96824][COLOR=#ff0000][B] 16.03.2009 13:31:17 MERKEZ BANKASI 50 MİLYON DOLARLIK DÖVİZ SATIM İHALESİ AÇTI [/B][/COLOR]
Merkez Bankası, 50 milyon dolar tutarında döviz satım ihalesi açtı. Merkez Bankası'nın ihalesinde bankalar ihale tekliflerini saat 13.40-14.00 arasında verebilecekler.[/quote]
alıyoruuuuum!
ver bakiim yılmazcıım, teklif gereksiz. kaçtan satıyorsan alıyorum. .kom