-
[QUOTE=unlimitted;96816]abooovvv naaptınız dolar kontratçıklarıma.
yaw 5 dakka boş bırakmaya gelmiyo meret. gerçi öğlen yemeğini de biraz abartmışız tabe 5 dakkayı biraz geçmiş.
yaw şaka bi yana, TL devalüasyonü yapmışınız. :)[/QUOTE]
benim etim budum neki doları tutmaya gücüm yetsin..:) her koldan saldırıyorlar.. bir yandan eur/usd paritesi, bir yandan fdow..:(
-
Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, bak ne diycem, . sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...
-
[QUOTE=Astatin;96820]ya şimdi yeni geliştirdiğim(iz) sistemin çıktı-grafiğini atayım diyorum foruma ama herkes galeyana gelir, forum çalkalanır 1 günde 1000 üye kaydeder server lar çöker, abka şok geçirir :) diye korkuyorum :)[/QUOTE]
sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)
-
-
[quote=jerfin;96827]benim etim budum neki doları tutmaya gücüm yetsin..:) her koldan saldırıyorlar.. bir yandan eur/usd paritesi, bir yandan fdow..:([/quote]
hmm histemim nooniii noooniii 1.7170te bi stop yap diye zil çalmıştı. sonra kendi kendime bir yatırımcının kendi kendine edebileceği en tehlikeli cümleyi ettim ve yemeğe çıktım:
len daha ne kadar düşürecekler ki!
döndüğümde durum ortadaydı.
peeeeee
-
[quote=bull market;96828]Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, [COLOR=red]bak ne diycem, eğer sistem matriks de çalışyorsa, matriks tüm kullanıcıların sistemini çekebiliyor, arada bi çekiyolar, sistem çalma durumu var[/COLOR] yani nasıl olsa, sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...[/quote]
sen bunda ciddimisin:eek::eek::eek::eek:
-
[QUOTE=jerfin;96829]sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)[/QUOTE]
şorta gel bostana gel - longa gel destana gel modundadır .kom
-
Astiyi mafya kaçırmış. Yeni sitemini kara para aklamak için kullanacaklarmış. .dng
-
[quote=jerfin;96829]sistemini yayınlamasan da olur, sonuçlarını paylaş yeter.. mesela şu an ne diyor, longa gel mi diyor, shorta gel mi diyor..:)[/quote]
bağa gel bostana gel diyor...:D
sorun eksik..hangi periyodu soruyorsun? dur biraz daha alevlendireyim ortalığı...bu sistemin yatay piyasa modu var:) mesela bugün bile 275 puan yaptı net 3 işlemde :):D:D:D evet tepkileri alayım.dng.dng
-
[QUOTE=bull market;96828]Evet uzunlarla yola devam..
Asti sistemin grafiğini yolla, bak ne diycem, eğer sistem matriks de çalışyorsa, matriks tüm kullanıcıların sistemini çekebiliyor, arada bi çekiyolar, sistem çalma durumu var yani nasıl olsa, sen bi resim atmışın çokmu?
Şunuda belirtiyim, piyasa al konumundadır, bundan sonra bir müddet boğa olucam....saygılar...[/QUOTE]
Sistem zengini MaTRiKs!
Vatandaş milyon dolara satıyor sistemi ama matriks iki dakikada iç ediyor.
Ne güzel memleket. PYye mi satıyor acaba? :D
-
[quote=fXci;96833]şorta gel bostana gel - longa gel destana gel modundadır .kom[/quote]
arada Neşet ERTAŞ a derinn saygı ve hürmetler...Nice faniye, Bach ve/veya JP ve/veya hangi tür müziği seviyorsanız, aynı dadı heyecanı veya kaliteli müzik dinlerken her ne oluyorsanız onu, %100 TM bir müzik ve ustalıkla yaşatmasını bilen, beyefendilik abidesi...v.s. v.s.
-
[B]Astatin [/B]sistemi çaldırmamak için bilgisayarını böyle kullanıyormuş matriksden nasıl kacırcen gari sistemini :D
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2367/2415018504_7f40c22ed7.jpg[/IMG]
[IMG]http://farm3.static.flickr.com/2106/2414194397_9a484b1d75.jpg[/IMG]